ÇOK ÖNRMLİ YARDIM EDİN LÜTFEN- KIZ KARDEŞİM EVLİ BİR ADAMLA BERABER

Psikoloğumuzla arkadaşlık ilişkimiz olduğundan hemen konuşabildim... Aileme söylemememi ama evde daha sıcak ve ona karşı ilgili bir ortam oluşturmaya telkin etmemi söyledi. Hormonal olarak bu aşk meşk duygusunun 2 yıllık gibi bir süresi var dedi. Bu süreçte kardeşine yanında olduğunu ve onu sevdiğini hep belli et. Ama iş yerine giderek o adamın gözlerine de dik dik bak ki kendini diken üzerinde hissetsin.
Ailene anlatman demek, babanın kendine engel olamayıp o adamın yakasına yapışması demek. Bu durumda kardeşin dik başlılık ederek size cephe alabilir dedi...

Arkadaşlar... Durumun rezilliğinin farkındayım. İçim yanıyor, çok utanıyorum kardeşim adına. Kandırıldı ya da isteyerek bu durumun içinde ne olursa olsun. Önemli olan çözmek. Zihinsel gelişim fizyolojik olduğu kadar da psikolojik. Arkadaş ortamı şu bu vs. etkili olmuş olabilir. Hafifletici nedenler olmasa da bir abla olarak elimden başka türlüsü gelmiyor.

Bir rezillik çıktığında o adamın eşi, ailesi ve çocukları da zarar görecek. Ama alttan alta kardeşimi ondan uaklaştırmayı başarabilirsem ki bu yola baş koydum; en azından benim salak kardeşim de yaptığı haltın farkına varır ve dersini alır. Diğer yandan o masum çocuklar ve anneleri toplum nazarında farklı sorgulamalara maruz kalmazlar...

Burada o bilmemkaç yaşındaki adam kadar kardeşime de kızgınım. Yine de en doğrusunu yapmaya çalışıyorum.

Bu beraberliği adam boşanıp gelse dahi benim ve ailemin onaylaması mümkün değil.

Hem buraya çaresizce fikir almak için yazdım... Kendinizi benim yerime koyun ve öyle düşünmeye çalışın... Birçoğunuz hemen yargılayarak konuyu açan arkadaşın üzerine gitmişsiniz. Bunu sorun olarak görmesek burada ne işimiz var?

Toplumun genel yaklaşımı da sizinki gibi olacak biliyorum. O yüzden korkuyorum. İş buraya kadar varmadan çözmek için elimden geleni yapacağım...

Sözleriyle destek olanlar sağ olsun... Hoşçakalın...

ona sadece o kadının yerine kendisini koynasını söyleyin yıllarını verdiği adamn başka bir kadınla olduğunu bugn eşini kardeşiniz ile aldatan yarın kardesinzi başkasıyla aldatr bu huyda adamlar 1 kere yüz bulurlarsa sen beni böyle kabul ettin eşimi aldatrkn iyiydi şimdide seni aldatıyorum derler yapmasın yazık etmesin o kadına da kendine de kardeşiniz öyle ahlak yoksunu acımasız bi adamla olmaz kardeşinizin ahlak vicdan ve din konusunda uyandırın

Sevgili üye
Siz konu sahibinden daha masumsunuz
Siz o adamın karısını da düşünerek haraket etmeye çalışıyorsunuz. Güzelce empati yapıyor ve çözüm arıyorsunuz.
Ama konu sahibi bu yazdıklarımdan çok uzak bir yorum yaptı. "Adamın karısı para için boşanmıyor" dedi. Ben dahil bir çok üye buna çıldırdı. Sanane yahu! Kardeşini ve adamı aklamak için hiç utanmadan sıkılmadan üstünde bir kere bile düşünmeden adamın karısına laf attı dil uzattı haddineymiş gibi

Yoksa kimse durduk yere keyfinden gitmedi konu sahibinin üstüne. Beddua etmek gibi olmasın diye susuyorum yoksa bende dilerdim ki yarın öbür gün malum kadının biri "Sen kocanın parasını yiyorsun tamaam mı canııım" şeklinde ahlaksızca diline dolasın onları. Ama dediğim gibi susuyorum. Banlanırsam da umurumda değil.

Ya zaten konu sahibinin kardeside Adam zengin diye ona metreslik yapiyor yoksa zugurt bir adam olsaydi yakasina yapismazdi
Neymis karisi para icin bosanmiyormus ya karisi degilmi isterdigini yapar
Sanki senin Kardesin' niye adama yamandi diye sorarlar parasi Var tabi

Siz ne yapsaniz haklı ve masumsunuz . çünkü bir kere bu işi kardesinizi ve o adamın karısını incitmeden yapmak istiyorsunuz ne de olsa birisi canin kanın kardeşin diğeri ise masum biri . ama gerçekten bu sitede kizdigim tek şey şu ki bazı uyeler empati yapmıyor ve karşısındakine nasıl incitmeden cevap verilir bilmiyor ve aşırı önyargılı davraniliyor . genel değil bu söylediklerim böyle olanlar üzerine alınsın .

kusura bakmayın hiçde konu sahibi ve kızkardeşi için empati mempati yapılacak bir durum yok doğru 1 dir yanlış yanlıştır kızkardeşi ve konu sahibi gerçekten baştan beri EMPATİ yapsalardı 1yuvanın yıkılmasını önlerlerdi ...ayrıca bu konuda en suçlu taraf evli çoçuklu olan adamda buluyorum sonuçta yuvasını azgın nefsine için yıktığının farkına varamamış yazıklar olsun !

İşte bu on yargıdır konu sahibi ne yapabilir bu durumda o zaman dışlayalim konu sahibini ezikleyip atalım aramızdan hor görelim " siz hata yaptınız aramızda yeriniz yok" diye her insan hata yapar önemli olan tevbe etmektir . Affedici tek Allahdir . her insan hata yapar her insan çaresiz kalır . Bana bir ogretmenimin hiç sevmediği sözünü hatirlattiniz " Düşene de bir tekme ben vururum . " Siz kusursuz ve dört dörtlüksünüz herhalde hiç hata yapmadiniz hiç bir zaman sırtınizi dayadiginiz birinden yardim istemediniz dimi

hatasız kul olmaz hatasını düzeltsin diye çok uğraşmış zaten konu sahibi sonuçta kızkardeşi olunca 2 ci kadına empati yapalım istiyor bazı arkadaşlar ee oldu empati yapalım bakalım koca çıtır 23 lik kız ile günü gün yapsın çoluk çocuk baba hasreti çeksin hiç önemi yok, onların hatasını görmezden gelelim yazık konu sahibi ve kızkardeşine Empati yapalım çok ayıp neden adamın karısı meydanı 2 kadına bırakmıyor ? çocugunu alıp gitmiyor boşanmak istemiyor çok ayıp sevgililer hasret çekiyor empati yapalım ? 1 kerede zavallı anneyi o yavruları düşünün ya sizin başınıza gelse siz 2 kadına yazık empati yapam diyebilme cesaretin olacakmı Allahım yuva yıkan insanları nasıl biliyorsa öylede yapsın amin

Doğrusun canım yorumunda, lakin doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ... kovsalarda netice değişmez onları haklıda göstermez!

Sen benim yazdiklarimi okudun mu ? Okumamis gibi gorunuyorsun " bir yandan canın ın kardesin bir yandan da tanimadigin masum biri " ben ni yanlis yazdim kadin kardesiyle o adamin karisi arasinda kalmis bizden bu isi hem kardesi hemde o kadini incitmeden yapmamizi istiyor sonucta kimse kardesini atmaz ama hic sucu olmayan birininin kardesi tarafindan zarar gormesini istemez bir cozum istiyor ki konuyu toparlayamamis belliki . benimde ablam var lisede sevgilim oldugunda gozunun kestirmedigiyle yada hakkinda kotu duyumlar almissa hemen arami bozardi katı bir ablam var. Yani oteritesini koyardi beni hep ne hata yaparsam yapayim kollardi. Neden cunku cahil insan hata yapar . konu sahibinin kardeside cahil o zaman o adamin esine soylesin kardesiyle o kadin bir birini katlesin. Sonu boyle mi olacak tabi empati yapmalisiniz kimse kardesini atmaz ama kardesinin hatasi ile baskasinin yuvasi dagilsin istemez . burda magdur 2 taraf var bir o adamin karisi oteki ise konu sahibi 2 suclu var ve o adamla kardes . konu sahibinin amaci ise hem o kadina hemde kardesine yansitmadan bu isi bitirmek . oyle kolay degil bayan kimse kardesini atmaz ama bu durumn mantigini kullanarak onune gecmesi lazim . cunku o yuvasi dagilan kadin ne olacak . konu hassas bir konu anladiniz mi

Sen benim yazdiklarimi okudun mu ? Okumamis gibi gorunuyorsun " bir yandan canın ın kardesin bir yandan da tanimadigin masum biri " ben ni yanlis yazdim kadin kardesiyle o adamin karisi arasinda kalmis bizden bir cozy

Konu sahibin kardeşi cahil değil
Yeter artık şu konunun başından beri o "kadını" aklamak için yazılmayan kalmadı
Biri koca kadına ergen dedi. Her ergen evli erkeklerin koynunda cirit atıyormuş gibi
Biri tuttu karısı para için boşanmıyor dedi
Şimdi de masum göstermek için cahil deniyor.

Zengin bir adamla sevgili olup karısına iftira atan bir "kadın" siZce cahil olabilir mi ? Ben bile zenginlik için böyle planlar yapamam akıl edemem. Adam zengin ve kızdan büyük. Aşk olduğuna inanmıyorum geriye başka bişi kalıyor ama yazmayacağım. Bu konuda g.te g.t denir misali bu ikinci kadına gerçek sıfatıyla hitap ettim diye yeterince banlandım zaten

Midesi nasıl alıyorsa artık ? elalemin yaşını başını almış Zengin kelli felli temsil misal evli barklı çoluklu çocuklu herifini gözüne kestşrmiş adam azgın nefsinin hevası peşinde ,kız çıkarları peşinde merhamet yoksunu ama asla cahil değil

Zaten adam varlıklı olmasa beraber olmazdı kardeşin :)nedense evli adamlar genellikle varlıklı ve eşinden boşanmak üzereler hep te eşiyle çok mutsuzlar, karısı da sırf maddiyat için ondan boşanamıyor.. kaçıncı çağda yaşıyoruz ya bırakın bu inanmış olmayı tercih ettiğiniz yalandan bahaneleri..saydığın sebeplerden dolayı bırakmak istemeyen senin kardeşin olmalı bence yanlış cümle kurmuşsun kadın neden bıraksın ki yıllarını vermiş gençliğini vermiş çocuk vermiş düzen kurmuş neden kardeşinin ve o adamın hatasının bedelini kadın ve çocukları ödesin bence böyle bir olay için boşanmayan kadın güçlü kadındır çünkü yaşadığı acılara rezilliğe ragmen yuvasını düzenini çocuklarının hayatını kurtarabilmek için dimdik ayakta durmaya çalışan kadındır o. ayrıca boşansa herşeyi fazlasıyla alabilir sen merak etme :) ne olursa olsun evli bir adamla beraber olan kadının asla ve asla affedilir bir bahanesi olamaz!!!

Kardesiniz 2.kadinligi(tdk'da metres diye geciyor) birakti mi?

Konu acilali aylar olmus. Yorumlar in bir kismini okudum da aman allahim. Nasil da masum gostermisler kizi ya. Nerdeyse adamin karisini suclayacak bazilari.

Konu sahibi yorumumu okursan sunu bil kardesin evli adamin nesi oluyor bunun adi ne

Adamla kadinin ortak parasiyla giyinip kusanip geziyor sen ve annen kizmaktan ote gitmiyor musunuz?

Hayatta bazi dogrular nettir kisiden kisiye degismez. Misal evli adamin sevgilisi olmak misal adam oldurmek hirsizlik yapmak

Bunlarin belli bedelli var ve olmali
Sirf yapan kisi yakinimiz diye yanli davranirsak adalet nerde kaldi. Sizin adaletiniz sasmis o belli de. Adaletin sasmayacagi bir yer var ve sizde bu cirkinlige göz yumarak onlarin suçuna ortak oluyorsunuz.

Valla ben olsam guzellikten anlamiyorsa zorla sozumu dinlettirirdim gerekirse telefonu elinden alir eve kapatirdim
Cok zor bi durum birde karsi tarafi dusunun belki cocuklari da vardir duyarsa ne olur ya evi terk ederse cocuklar perisan olur yada kardesinizi bulursa neler yapacagini simdiden gorebiliyorum
Kendine yazik eder adam onu kullaniyorya ona seni seviyorum der aksam karisinin koynuna girer er

Aklini basina alsin

bu aileden aileye degisir ama sanırım Allah basa vermesin ben olsam aldatılan kadına söylerdim kendi aileme söylerdim. berabae olacaksa adam bosansaymıs .

uyardım neyapacaksa yapsın bana göre degil

Bence yaşı bu duruma göre çok küçük. Karşısında evli her anlamda hayat tecrübesi olan bi adam var kendini onunla bir tutmamalı. Bu kişinin bugün var yarın Yok olabileceğini fakat ailenin her zaman yanında olacağını söyleyebilirsiniz. Kendinizden uzaklaştırsanız sonuç daha kötü olabilir. Bu kişiyle evlenmeyi mi düşünüyor? Ya da bu kişinin hayatını düzenini kurmasını mı bekleyecek belirsiz hayatı olan biri için gençliğini heba etmemesini Emin'im sürekli söylemişsinizdir. Ama tatlı dille sürekli olarak söyleyip size derdini yaşadıklarını anlatmaya çalışın. Çıkmaz bi ilişki olduğunu söyleyin size yaşadıklarını anlatırsa sizde bi fikir sahibi olur yanlışlarını öğrenirsiniz ve bak böyle oldu böyle olmaya devam edecek bunun sonu yok dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…