Çok özledim annemi :(

Yaaa agliyorum resmen. Annem bir hafta bende kaldi sonra gitti boyle bosluga dustum sanki. Yazini da gorunce tutamadim kendimi. Allahim annelerimizi bize bagislasin upuzun hayirli saglikli omurler versin onlara...

Amin inşallah..
Gelseler gidişleri ayrı zor..
Gelmeseler hepten zor..
En güzeli yanlarından, yakınlarından ayrılmamak..

Duygularima tercuman olmussun annemi zamaninda istemeden de olsa kendimle birlikte cok üzdügum oldu allahim uzun omur versin anneme ve tum annelere
iyi bir evlat olmaya calisiyorum ama annemin sefkati karsinda nekadar iyi olsamdanaz kalir

basiniz sagolsun. nur icinde yatsin insallah

Ne kadar çok annesinden uzak var benim gibi ben de inanılmaz çok özlüyorum, herşeyini.. Kızmasını, arada saçmalamasını, dedikodularını , yemeklerini, kokusunu.. En kötüsü de aynada hep ona daha çok benzediğimi farkedip daha da özlemek.. Allah kimseyi annesinden ayırmasın, ama evlatların olunca daha iyi anlıyorsun ki asıl ona zor..

Çok hassas yerinden vurmuşsun kk fıstıklarını. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın .Annem 20 dakika uzaklıkta bana gun içinde defalarca mesajlasiriz.Yine de yazınızı okurken gözyaşlarımı tutamadım.Gurbetlik yaşayanlara Allah kolaylik versin.

Bnde anne ozlemi cekiyorum insan evlenince anliyo ailesinin kiymetini

Sanki konuyu ben açmışım gibi hissettim bir an.
İçimden geçenlerin yazıya dökülmüş hali.
Ben de annemi çok özledim.
Bu kadar uzakta olmak zoruma gidiyor.
Ben annemi 2-3 günde bir göremezken bir başka anneyi görmek zoruma gidiyor.
Aynı evde yaşarken kırıp dökmek zor olmuyordu, şimdi ayrılınca ne kadar pişmanlık duygusu çöküyor insanın içine. Yaptığımız hatalar, dileyemediğimiz özürler boğazımda bir düğüm sanki.

Keşke diyorsun,
Keşke geçmişte olsakta üzmesek, kırmasak, hep mutlu yaşasak ve hiç ayrılmaycakmış gibi..

Rabbim annemize ve babamıza hayırlı uzun ömürler versin onları başımızdan eksik etmesin.

Canım yazın beni de ağlattı ben anneme 1 saatlik mesafedeyim ama inan bana evli olunca evin sorumluluğu calısıyorum hamileyim her istediğim an gidip göremiyorum.Ama Allah onları başımızdan eksik etmesin varlıklarını bilmek bile yetiyor.Umarım sen de annene en yakın zamanda kavusursun içinde kalan ne varsa yasarsın annenle.

Bnde anne ozlemi cekiyorum insan evlenince anliyo ailesinin kiymetini

Amin kızlar..
Allah yokluklarını göstermesin.
Özlemin bittiği gün yakındır inşallah..

Bende öyle
Konuyu okuyunca biz yakınızda ne oluyo dedim, birazda kötü evlat hissettim kendimi
Görüşüyoruz tabi ama hep bi hayat telaşı var hatta kızıma bakıyo annem sağ olsun ama İstanbul trafiği iş ev bebek derken kafa bi milyon dolanıyorum

Anladım annen yalnız diye biraz daha vicdan yapıyorsun
İnşallah kavuşursunuz

Yorumlarda o biçim
Hani kına gecelerinde olur ya 'yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar ' diye
Onu da fonda hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…