- 29 Temmuz 2012
- 433
- 605
- 103
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Evet.. :) Ağlarken güldürdün sağol..
Allah sabır versin allah rahmet eylesin inşallah toprağı bol olsun
Yaaa agliyorum resmen. Annem bir hafta bende kaldi sonra gitti boyle bosluga dustum sanki. Yazini da gorunce tutamadim kendimi. Allahim annelerimizi bize bagislasin upuzun hayirli saglikli omurler versin onlara...
basiniz sagolsun. nur icinde yatsin insallahYazın beni ağlattı
İnşallah annene yakın bir yere tasinirsin
Ben anneciğimi 57 yaşındaydı toprağa verdim.. son nefesinde yanında bile olamadım helallesemedim hala kahrımdan içim dolup taşar
Fırsatın oldukça git yanına mesafelere yenilme sarıl öp kucağında uyu... inan Birgün geliyo istesen de yapamiyorsun
Bnde anne ozlemi cekiyorum insan evlenince anliyo ailesinin kiymetiniBiriktirdiklerim gözlerimden çok döküldü bu akşam.
Telefonda uzun konuştuk diye mi annem?
Keşke kete yaptım dediğinde, ağzımdan kaçırmasaydım off olsa da yesem diye
yerken ağlarsın şimdi değil mi?
Yaşım küçükken imkanım yoktu, imkanım varken akıl edemedim, akıl ettiğimde geç kaldım.
Sana yaşatamadığım güzellikler için affet beni anneciğim..
Yakınında olsam dertlenip çıkar gelirdin, bir kahvemi bir çorbamı içerdin.
Evlenip uzaklara gittiğim için, bir gün buraya gelecek misiniz? Hani ne zaman?
1-2 sene sonra olur mu soruna, doğu görevinden sonra gibi belirsiz bir zaman vererek
seni umutsuzca beklettiğim için özür dilerim anneciğim.
Beni sevmeyen bir aileye gelin olduğum için ya da kendimi sevdiremediğim için affet annem.
Senin kadar melek değilim..Anlaşması zor biriyim. Sen üzülme kızını sevmiyorlar diye artık lütfen
olur mu anneciğim?
Niye yengenleri aramıyorsun hasta çocukları var dediğinde isteksiz bir şekilde onlar niye hiç aramıyorlar
diye isyan ettiğim için, sözünü ikilettiğim için, senin gibi her zaman karşılıksız iyi olamadığım için
affet. Sana layık evlatlar hiç değiliz biliyorum.
Ve senden sakladıklarım için, anlatamadığım dertlerim için affet ne olur.
Sen üzülme diye söyleyemem. Bir gün öğrenirsen eğer bana kızma olur mu?
Anneciğim sana o güzel günleri yaşatamadan sakın beni sensiz bırakma..
Burnunun dibinde yuvamı kurup, özleyip yanıma koşabildiğin günleri göremeden Allah'ım bizi ayırmasın.
Seni çok seviyorum melek annem benim..
Çok hassas yerinden vurmuşsun kk fıstıklarını. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın .Annem 20 dakika uzaklıkta bana gun içinde defalarca mesajlasiriz.Yine de yazınızı okurken gözyaşlarımı tutamadım.Gurbetlik yaşayanlara Allah kolaylik versin.
Bnde anne ozlemi cekiyorum insan evlenince anliyo ailesinin kiymetini
Sanki konuyu ben açmışım gibi hissettim bir an.
İçimden geçenlerin yazıya dökülmüş hali.
Ben de annemi çok özledim.
Bu kadar uzakta olmak zoruma gidiyor.
Ben annemi 2-3 günde bir göremezken bir başka anneyi görmek zoruma gidiyor.
Aynı evde yaşarken kırıp dökmek zor olmuyordu, şimdi ayrılınca ne kadar pişmanlık duygusu çöküyor insanın içine. Yaptığımız hatalar, dileyemediğimiz özürler boğazımda bir düğüm sanki.
Keşke diyorsun,
Keşke geçmişte olsakta üzmesek, kırmasak, hep mutlu yaşasak ve hiç ayrılmaycakmış gibi..
Rabbim annemize ve babamıza hayırlı uzun ömürler versin onları başımızdan eksik etmesin.
Canım yazın beni de ağlattı ben anneme 1 saatlik mesafedeyim ama inan bana evli olunca evin sorumluluğu calısıyorum hamileyim her istediğim an gidip göremiyorum.Ama Allah onları başımızdan eksik etmesin varlıklarını bilmek bile yetiyor.Umarım sen de annene en yakın zamanda kavusursun içinde kalan ne varsa yasarsın annenle.
Ve senden sakladıklarım için, anlatamadığım dertlerim için affet ne olur.
Sen üzülme diye söyleyemem. Bir gün öğrenirsen eğer bana kızma olur mu?
Bende öyleCanım yazın beni de ağlattı ben anneme 1 saatlik mesafedeyim ama inan bana evli olunca evin sorumluluğu calısıyorum hamileyim her istediğim an gidip göremiyorum.Ama Allah onları başımızdan eksik etmesin varlıklarını bilmek bile yetiyor.Umarım sen de annene en yakın zamanda kavusursun içinde kalan ne varsa yasarsın annenle.
Anladım annen yalnız diye biraz daha vicdan yapıyorsunMekanı cennet olsun çok üzüldüm..
Benim de babam rahmetli.
En büyük korkum annemi kaybetmek oldu.
60 yaşından sonra hala bizi düşünen kadına bu özlemi, endişeleri yaşattığım için üzülüyorum.
Benim seçimlerim farklı olabilirdi, olmalıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?