Çok özledim annemi :(

Annemle aramda 3 sokak var yakına geldim şükür. Daha önce 2 araba ile gidip gelinecek uzaklıktaydı, annemler her geldiğinde gidecekleri zaman öylece kapıya yaslanır suratlarına bakardım gel desin de elimden tutsun götürsün diye.

Şimdi her gün görüyorum, gidip evini temizliyorum. Ben zaten anneme babama kardeşlerime çok düşkünüm. Bu kadar yakınken beni bile ağlattın.İnşallah sen de birgün yakına gidersin yanında olursun.

Şu cümlene çok ağladım.. Annem hala hayatta ve ben bir şeyler için çabalıyorum. İnş. işim olur da annemi ve kardeşlerimi rahat ettiririm o kadar çok istiyorum ki..

Allah gönlüne göre versin.
Annene ve kardeşlerine o güzel hayatı yaşatmak nasip olsun inşallah.

Hepimiz için.. Amin..

Ben de 2 saat uzaktan dibine geldim anamın. Onun için ne yapsam az geliyor. Çalışmazken her gün gidip işini, yemeğini yapardım, huzur veriyor ona bişey yapmak.

Konu sahibi Rabbim annenize sağlıklı ömür, huzur versin, onların başımızda olması bile şükür sebebi, çok küçük yaşta anne hasreti çekenler var

Rabbim annenize yakın olmanızı hayırlı edecekse yakın olur hasretinizi dindirirsiniz İnşAllah...

İnşallah..
Allah başımızdan eksik etmesin.

Ben onun için hiç bir şey yapamıyorum gibi geliyor beni üzen de bu..

İnşallah..
Allah başımızdan eksik etmesin.

Ben onun için hiç bir şey yapamıyorum gibi geliyor beni üzen de bu..

Olur mu, varlığın bile ona yetiyor, senden başka ne beklentisi olacak ki? Düşün ki kızın uzakta bile olsa yaşıyor olması bir anneye yeter. Annelik karşılık beklemeyen bir duygu hatta tek duygu...

Ben evlenip gittikten sonra çok dua ettim onun yanına yerleşmek için ama hayırlısıysa olsun dedim, eşim olmaz, benim memlekette kalıcaz falan derken 2 yıl sonra çok iyi bir iş bulup kendi gitti anamın dizinin dibine, evi bile o tuttu, annene yakın olsun dedi 50 metre ötede ev tuttu

Olmaz diye birşey yok, Allah ol der olur canım :)

Ne güzel olmuş yaa.
Allah bana da nasip etsin tez zamanda.

Ben de hastalığında koşabilmek istiyorum.
Omzum çok ağrıyor dediğinde merhem sürebileyim.

Dr a gitmem diye inat ederken, zorla götürebileyim.

Koluna girip pazara çıkabileyim, ağır poşetleri alayım elinden.

Temizliğine yardımım olsun, pişirdiğim yemekten tatsın.

Özledim dediğinde telde konuşurken ziline basıp ta ta taaamm diyebileyim.
Yüzünde güller açsın. Ne yakışır ona gülmek..

Ahhh ahhh.. İnşallah bana da nasip olur.

Aminnn.

Allah de ötesini bırak...

Kitap adı bu ama çok da güzel bir cümle. Ben umudu kesmişken Allah imdadıma yetişti. Ben Allah'tan ümidimi kesme cürretini gösterdim ama o benden ümidini kesmedi ve beni toparladı hep.

Bu kitabı oku canım, biri ve ikisi var, depresyona, ümitsizliğe birebir...

Haksızlığa uğrayan her daim hakkını alır, üzülme yeter ki sağlık sıhhatin olsun.

Annene ve sana uzun ve hayırlı ömürler diliyorum.

Hepimize inşallah canım. Amin..
Teşekkürler güzel dileklerin için..

Hep duydum okuyacağım okuyacağım derken, almak kısmet olmadı.
İstiyorum okumak inşallah..

Ben de çokça ümit keser biriyim sorma

Rabbim beni de toparlasın, o benden ümidini kesmesin.

Yazın beni çok dusundurdu. Bende ilerde ve hayatımın tamamında ailemden uzakta yasiycam. Canım istediğinde çat kapı gidemiycem( hiç bu kısmını düşünmemiştim çok acı bişey bence en değerlilerimizden ayrı yaşamak of of

Koca koca kadınların anneleri için aglamalari bana tuhaf geliyor ben de zorunlu hizmet sebebiyle uzagim ama şükrediyorum en azından bi telefon kadar yakın diye. Bi de yatılı okulda çalışıyorum burada çocuklar her gece agliyo anne diye kiminin karnı ağrır kiminin başı biraz zorladın mı niye diye altından anne özlemi çıkar. Siz bu yasa gelmiş böyle yapiyosaniz bu yavrularà boşuna kızıyorum ben. (Kızıyorum diyince linç etmeyin şimdi beni, hepsi bana müdüre anne der ve annelerini aratmamak için elimden ne geliyorsa yapiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…