- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Yazın beni çok dusundurdu. Bende ilerde ve hayatımın tamamında ailemden uzakta yasiycam. Canım istediğinde çat kapı gidemiycem( hiç bu kısmını düşünmemiştim çok acı bişey bence en değerlilerimizden ayrı yaşamak of of
Koca koca kadınların anneleri için aglamalari bana tuhaf geliyor ben de zorunlu hizmet sebebiyle uzagim ama şükrediyorum en azından bi telefon kadar yakın diye. Bi de yatılı okulda çalışıyorum burada çocuklar her gece agliyo anne diye kiminin karnı ağrır kiminin başı biraz zorladın mı niye diye altından anne özlemi çıkar. Siz bu yasa gelmiş böyle yapiyosaniz bu yavrularà boşuna kızıyorum ben. (Kızıyorum diyince linç etmeyin şimdi beni, hepsi bana müdüre anne der ve annelerini aratmamak için elimden ne geliyorsa yapiyorum)
ablacim hala hayatta olduğuna sukredin hemde.hergun her dakika sarılın opun kokusunu cekin ben kucuk yaştayken annem öldü 11 yasindaydim çok ozluyorum ama.Allahtan elden birşey gelmiyor
Nomu nomu nomu nomu numu chua ama o
Çok tatlı bir diziydi sanırım şu ana kadar izlediğim en masalsı, komik, yalın ve tadında diziydi..
*Aramızda dağ olsun, yeter ki sağ olsun*
Çok severim bu sözü...
Uzaklarda olsak da telefonda sesimiz mutlu geliyorsa onlara, onlar da mutlu olurlar, kurduğumuz yuvalarda huzurluyuz diye bağrına taş basıp gurbetlik çeker, yine de ses etmezler anneler..
"Bugün bi anneme gideyim" diyemeyeceğim kadar uzaktayım ben de.
Bir gün bu cümleyi kurarım diye bekliyorum, aynı şehirde, aynı gün içinde gidip gelmeyi istiyorum ben de...benim tek avuntum, eşimle aynı memleketliyiz, şimdilik görev nedeniyle farklı şehirdeyiz...
Allah herkesi kavuştursun, sağlıklı günlerde...
Biriktirdiklerim gözlerimden çok döküldü bu akşam.
Telefonda uzun konuştuk diye mi annem?
Keşke kete yaptım dediğinde, ağzımdan kaçırmasaydım off olsa da yesem diye
yerken ağlarsın şimdi değil mi?
Yaşım küçükken imkanım yoktu, imkanım varken akıl edemedim, akıl ettiğimde geç kaldım.
Sana yaşatamadığım güzellikler için affet beni anneciğim..
Yakınında olsam dertlenip çıkar gelirdin, bir kahvemi bir çorbamı içerdin.
Evlenip uzaklara gittiğim için, bir gün buraya gelecek misiniz? Hani ne zaman?
1-2 sene sonra olur mu soruna, doğu görevinden sonra gibi belirsiz bir zaman vererek
seni umutsuzca beklettiğim için özür dilerim anneciğim.
Beni sevmeyen bir aileye gelin olduğum için ya da kendimi sevdiremediğim için affet annem.
Senin kadar melek değilim..Anlaşması zor biriyim. Sen üzülme kızını sevmiyorlar diye artık lütfen
olur mu anneciğim?
Niye yengenleri aramıyorsun hasta çocukları var dediğinde isteksiz bir şekilde onlar niye hiç aramıyorlar
diye isyan ettiğim için, sözünü ikilettiğim için, senin gibi her zaman karşılıksız iyi olamadığım için
affet. Sana layık evlatlar hiç değiliz biliyorum.
Ve senden sakladıklarım için, anlatamadığım dertlerim için affet ne olur.
Sen üzülme diye söyleyemem. Bir gün öğrenirsen eğer bana kızma olur mu?
Anneciğim sana o güzel günleri yaşatamadan sakın beni sensiz bırakma..
Burnunun dibinde yuvamı kurup, özleyip yanıma koşabildiğin günleri göremeden Allah'ım bizi ayırmasın.
Seni çok seviyorum melek annem benim..
Aynı şeyleri paylaşıyoruz bazen bende öyle diyorum kurtulsam diye ama annemi bırakmak korkunç bi duygu. . Allah sana da sabrini versin inşallah.O aşk öyle saçma, uyuz, öyle akıldan edici bir duygu ki düşünemiyorsun.
Her yerde yaşarım gibi geliyordu. Ben ki aileme öyle çok düşkün biri değildim.
Hatta kalabalık, gürültülü, bol sorunlu bir evde geçti bekarlığım..
Kurtulsam dediğim çoktu o derece.
Bana ki böyle zor geldi, diğerlerini düşünemiyorum..
ben bi de hamileyim duygular tavan annem aklıma geldikce gözlerim doluyor olur olmadık yerdeAnneler bitaneler..bende şuan anneme hasretimm ve aklıma geldikçe ağlıyorum...
Annem yanımdan gideli 10 saat oldu daha ama hala kendime gelemedim bişey olsunda boşanayım yine dua eder hale geldim gittiğinden beri ağlıyorum içim yanıyo niye evlendimde bu kadar uzağa gittim ki eşin dünya iyisidir Rabbime dua ediyorum annemle aynı şehirde yaşamak için injansız gibi gözüküyoe ama Allahım çok büyük ümidini yitirmicem
offff işyerinde beni mahvettiniz
ben de annemden uzaktayım
onu o kadar çok seviyorum ki
benim için her şeye katlanan, öküz kocam ve görgüsüz kv nin yaptıkları terbiyesizliklere bile sırf ben eşimi seviyorum,mutlu oluyum,yuvamda huzur olsun diye katlanan,
beni çok özlemesine rağmen sırf o gelince kv benimle eften püften şeylerden kavga ediyor diye evime 3 yılda sadece 2 kez gelen canımın içi annemi çok özledim
şuan eşimle kavgalıyım, 1 haftadır konuşmuyoruz ama üzülmesin diye anneme hiçbir şey anlatmıyorum.oysa annemin yanında olup, burnumu boynuna gömüp kokusunu içime çekerek ağlamak isterdim
sadece onu değil, yaşadığım hiçbir sorunu anlatmıyorum
çünkü beni üzen en ufak bişey annemin içinde dert olur
sadece ben değil kızım da annemi çoooook seviyor
anneannesi için özlemle yanıyor ama ne ben izin alıp annemin yanına gidebiliyorum ne de annem yanıma gelebiliyor
yazdıkların beni anlattı
kıyamam sana yaaa..... Allah ım sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah....Biriktirdiklerim gözlerimden çok döküldü bu akşam.
Telefonda uzun konuştuk diye mi annem?
Keşke kete yaptım dediğinde, ağzımdan kaçırmasaydım off olsa da yesem diye
yerken ağlarsın şimdi değil mi?
Yaşım küçükken imkanım yoktu, imkanım varken akıl edemedim, akıl ettiğimde geç kaldım.
Sana yaşatamadığım güzellikler için affet beni anneciğim..
Yakınında olsam dertlenip çıkar gelirdin, bir kahvemi bir çorbamı içerdin.
Evlenip uzaklara gittiğim için, bir gün buraya gelecek misiniz? Hani ne zaman?
1-2 sene sonra olur mu soruna, doğu görevinden sonra gibi belirsiz bir zaman vererek
seni umutsuzca beklettiğim için özür dilerim anneciğim.
Beni sevmeyen bir aileye gelin olduğum için ya da kendimi sevdiremediğim için affet annem.
Senin kadar melek değilim..Anlaşması zor biriyim. Sen üzülme kızını sevmiyorlar diye artık lütfen
olur mu anneciğim?
Niye yengenleri aramıyorsun hasta çocukları var dediğinde isteksiz bir şekilde onlar niye hiç aramıyorlar
diye isyan ettiğim için, sözünü ikilettiğim için, senin gibi her zaman karşılıksız iyi olamadığım için
affet. Sana layık evlatlar hiç değiliz biliyorum.
Ve senden sakladıklarım için, anlatamadığım dertlerim için affet ne olur.
Sen üzülme diye söyleyemem. Bir gün öğrenirsen eğer bana kızma olur mu?
Anneciğim sana o güzel günleri yaşatamadan sakın beni sensiz bırakma..
Burnunun dibinde yuvamı kurup, özleyip yanıma koşabildiğin günleri göremeden Allah'ım bizi ayırmasın.
Seni çok seviyorum melek annem benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?