Çok özledim annemi :(

O aşk öyle saçma, uyuz, öyle akıldan edici bir duygu ki düşünemiyorsun.

Her yerde yaşarım gibi geliyordu. Ben ki aileme öyle çok düşkün biri değildim.
Hatta kalabalık, gürültülü, bol sorunlu bir evde geçti bekarlığım..
Kurtulsam dediğim çoktu o derece.

Bana ki böyle zor geldi, diğerlerini düşünemiyorum..

ablacim hala hayatta olduğuna sukredin hemde.hergun her dakika sarılın opun kokusunu cekin ben kucuk yaştayken annem öldü 11 yasindaydim çok ozluyorum ama.Allahtan elden birşey gelmiyor

Anneye muhtaçlığın yaşı yok ki.
Her yaşta muhtacız onlara..
Yaşım oldu 30 anneme sormam gerekenler bitmez.

Düşünüyorum 50 yaşımda bile ona soracak bir konum olacak benim.

Telefonla ulaşamasam saatlerce aklı kalıyor insanın koşup eve bakabilme şansım yok diye üzülüyorum.
Morali bozuk ağlıyor diyelim, yanında niye yokum diyorum.

Bu her günkü halim değil elbette.
Yılda iki kez falan çok dipte özlem yaşıyorum böyle, birikip sanırım.

Onun dışında çok şükür diyerek sesiyle yetinebiliyorum.

En üzüldüğüm küçük yaşta annelerini kaybeden çocuklar zaten.

Benim de öyle öğrencilerim var.
Annesizlik bir yerden gösteriyor kendini bu bir gerçek.
Boynu daha bükük sanki..

Allah başımızdan eksik etmesin.

ablacim hala hayatta olduğuna sukredin hemde.hergun her dakika sarılın opun kokusunu cekin ben kucuk yaştayken annem öldü 11 yasindaydim çok ozluyorum ama.Allahtan elden birşey gelmiyor

Çok üzüldüm. Toprağı bol olsun.
Allah babana uzun ömürler versin canım.
Benim de o kanadım eksik.

*Aramızda dağ olsun, yeter ki sağ olsun*
Çok severim bu sözü...

Uzaklarda olsak da telefonda sesimiz mutlu geliyorsa onlara, onlar da mutlu olurlar, kurduğumuz yuvalarda huzurluyuz diye bağrına taş basıp gurbetlik çeker, yine de ses etmezler anneler..

"Bugün bi anneme gideyim" diyemeyeceğim kadar uzaktayım ben de.
Bir gün bu cümleyi kurarım diye bekliyorum, aynı şehirde, aynı gün içinde gidip gelmeyi istiyorum ben de...benim tek avuntum, eşimle aynı memleketliyiz, şimdilik görev nedeniyle farklı şehirdeyiz...

Allah herkesi kavuştursun, sağlıklı günlerde...

Amin inşallah.. :)

Aynı şeyleri paylaşıyoruz bazen bende öyle diyorum kurtulsam diye ama annemi bırakmak korkunç bi duygu. . Allah sana da sabrini versin inşallah.

Annem yanımdan gideli 10 saat oldu daha ama hala kendime gelemedim bişey olsunda boşanayım yine dua eder hale geldim gittiğinden beri ağlıyorum içim yanıyo niye evlendimde bu kadar uzağa gittim ki eşin dünya iyisidir Rabbime dua ediyorum annemle aynı şehirde yaşamak için injansız gibi gözüküyoe ama Allahım çok büyük ümidini yitirmicem

Benim de çok imkan dahilinde görünmüyor.
Bir mucize ile gideriz inşallah hepimiz.

offff işyerinde beni mahvettiniz
ben de annemden uzaktayım
onu o kadar çok seviyorum ki
benim için her şeye katlanan, öküz kocam ve görgüsüz kv nin yaptıkları terbiyesizliklere bile sırf ben eşimi seviyorum,mutlu oluyum,yuvamda huzur olsun diye katlanan,
beni çok özlemesine rağmen sırf o gelince kv benimle eften püften şeylerden kavga ediyor diye evime 3 yılda sadece 2 kez gelen canımın içi annemi çok özledim
şuan eşimle kavgalıyım, 1 haftadır konuşmuyoruz ama üzülmesin diye anneme hiçbir şey anlatmıyorum.oysa annemin yanında olup, burnumu boynuna gömüp kokusunu içime çekerek ağlamak isterdim
sadece onu değil, yaşadığım hiçbir sorunu anlatmıyorum
çünkü beni üzen en ufak bişey annemin içinde dert olur
sadece ben değil kızım da annemi çoooook seviyor
anneannesi için özlemle yanıyor ama ne ben izin alıp annemin yanına gidebiliyorum ne de annem yanıma gelebiliyor
yazdıkların beni anlattı

Hep bizimkiler düşünsün yuvamızın huzurunu zaten.
Erkek anası anne değil sanki onun oğlunun yuvasının huzuru çok da umrunda..

aaa onlar erkek annesi
onlar olmasa dünya batarmış gibi, onlara mecburmuşuz gibi
ama allah sorsun hesabını başka bişey demiyorum

Annen hayattayken bunlari bilmen ve gonlunu hos etme firsatinin olmasi ne buyuk sans! Benim annem ve boyle bir sansim artik yok ve ben delirmek uzereyim ozleminden.

Bende ailemi çok özledim kilometrelerce uzaktayım gitmeme daha çok var .bugünlerde de yine daha yoğun hissediyordum ve şuanda yazına rastladım çok duygulandım şimdi ((((

kıyamam sana yaaa..... Allah ım sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…