- 18 Ekim 2017
- 6.852
- 42.246
- 548
- 34
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
Buyrun amme hizmeti hakkaten oymuş hahahshs
19 ekimde de ikinci cocugu suan dusunmuyorum yazmis ama 10 gunde bak sen su allahin isine hamileymisHemen değil ama. Bir kac yil sonra düşünüyordum ama bebegimin koligi aklima geldikce tövbeler ediyordum
Ben Almanya'da staj yaptım erasmus yaptım toplam 1.5 sene yaşama tecrübem var gerçekten cahili çok cahil evet ekonomik olarak iyi daha güvenli ama bilmiyorum mesela çekyalı bi kız arkadaşım vardı alman bi çocukla konuşuyoruz üniversitede kız çekyalı olduğunu söyledi aaa savaştan mı geldin dediDoğrudur. Aynı ülkedeki tecrübeler bile kişiden kişiye o kadar çok değişiyor ki aslında ne söylersek söyleyelim hayır ben öyle düşünmüyorum diyen biri illa çıkıyor. Zorbalık desen her yerde zaten artık.
Bu aralar ben biraz yurtdışında çocuk büyütmek ve tersine göç batağında buldum kendimi bu konuyu da o açıdan değerli bulmuştum ama Hürrem’in hezeyanları çıktı
Zenginde olsam yurtdışında bazı yerlerde yine olmuyor bence. Almanya ve İngilterede yaşadım, bana göre Türkiye'deki çoğu imkan yok yani. 3 ay Amerikada proje bazlı kaldım, hani bir ihtimal Amerika derimNeden peki? Zengin olana her yer cennet bence bu arada. Ama öyle çarpık şeyler görüyorum ki her gün ne çeşit bir cennette yaşanır bütün bunlar bilemiyorum.
Yanlışlıkla hamile kaldım diyenleri öyle bir zorbalamış ki bilerek kalıyorsunuz yalan söylüyorsunuz diye ne kadar özendiyse aynısını yapmaya kalktı uydurma bir hikayeyle19 ekimde de ikinci cocugu suan dusunmuyorum yazmis ama 10 gunde bak sen su allahin isine hamileymis
Hangi imkanlar mesela? Polemik için sormuyorum valla, cidden benim göremediğim bir şey mi var diye. Zengin olmamamın da etkisi olabilir tabiZenginde olsam yurtdışında bazı yerlerde yine olmuyor bence. Almanya ve İngilterede yaşadım, bana göre Türkiye'deki çoğu imkan yok yani. 3 ay Amerikada proje bazlı kaldım, hani bir ihtimal Amerika derim
Konu sahibi bu arkadas olabilirYanlışlıkla hamile kaldım diyenleri öyle bir zorbalamış ki bilerek kalıyorsunuz yalan söylüyorsunuz diye ne kadar özendiyse aynısını yapmaya kalktı uydurma bir hikayeyle
Kardeşim Almanya'da, kuzenlerimde Almanya ve Hollanda'da yaşıyorlar. Almanya'nın eğitimi hiçte düşündüğümüz kadar iyi değil mesela. Yiğenimin 1. Sınıfta kaç tane öğretmeni değişti, yaşanılan abuk subukluklari, akran zorbalığını, öğretmenlerin yabancı olduğu için yaptığı ayrımcılığı çok net biliyorum.Ya tek o da değil ki. Diyelim çok param var. Çocuğu okula nereye göndereyim? Kolejler beş para etmez, devlet okulları leş gibi. Müfredata girmiyorum bile ne öğrettikleri belli değil. Ülkenin sayılı zenginleri zaten izole dünyalarında, bizim gibilerin ulaşamayacağı okullara gönderiyor çocuklarını. Üniversiteye de yine yurtdışına gönderiyorlar. Fırsat eşitliği hak getire. Parası olandan kasıt Sabancı, Ülkerse eyvallah .Ne bileyim desinler ki her yer böyle dünyada tamam dicem o zaman.
Bu arada 5 bin euro alan kocanın tl ile aldıgı maaş yüz binin üzerinde mi ?Ay birsry diyimmi moralinizi bozmak gibi olmasinda cidden suan tl bazında 100 binin üzerinde maas aliyor esim ben calismiyorum lüks harcamada yok bir yerden birsey cikiyor yok araba masrafi yok sunun bilmem neyi bakiyorsun para kalmiyor ay sonunda lafta köşeye bile para atmak gerekiyor ama o borclar hic azalmiyor gercekten borcsuz yasayan varmi cok merak ediyorum
Ayy bir de Montenegro’ymuş resmen Türkiye’nin bir köyü gibi bir yer, nesine adapte olamadıysaDönmek istiyorsanız dönersiniz . Dönenler var. Bende yurt dışında yaşadım üniversite okudum ama kalmayı istemedim. Evlendim Türkiye ye geldim. Yani yemekti şuydu buydu bunun icin dönmeyi istemekte değişik. Yap ye yemeğinibu arada ben de Avusturyada yaşadım. Sanki Nijeryaya filan gitmiş gibi davranıyorsunuz Türkler çok fazla, restoranda fazlaca var. Hiç Türke rastlamaminizda değişik. En küçük köylerde bile var.
Anam ekran görüntüsündeki üye de benim yaBir üye Ben hürrem'in konusu ss alarak tanıdım seni demiş. O da aşağısında kabul etmiş Hürrem hesabının ona ait olduğunu
Ne diye şimdi inkar ediyorsun
Eki Görüntüle 3666394
Bu arada 5 bin euro alan kocanın tl ile aldıgı maaş yüz binin üzerinde mi ?
Bu kızın kurlardan da haberi yok adahdfb.
Nasıl yakalandın ama be Hürrem.
Utanmıyorsun da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?