Çok özlüyorum

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Eşimle 4 yıldır evliyim öncesinde 4 yıl beraber olduk.Ben onu özlüyorum esim kötü bir insan asla değil beni sevdiğini düşünüyorum anlayışlı yardımcı falan.Ama gel gorki evlendik sanki herşey bitti ben o beni çok seven gözümün içine bakan beni kaybetmekten korkan beni mutlu etmek için çabalayan adamı çok özlüyorum.bekarken aynı evde olacağımızı düşünmek E vlendigimizi düşünmek beni mutluluktan anlatırdı.çok heyecanlanirdim.oysa evlendim hiç hayalimdeki gibi olmadı.aslında herşey hem aynı hem hiç alakası yok.hayatta cok daha buyuk dertler var ama ben neden bu boşluğun icindeyimki bilmiyorum.sizlerde durum nedir benmi abartiyorum gereksiz simariyor muyum bilemedim

ne yapıyor ki?

Evlılıgın askı percınleyen bır kurum oldugunu dusunurdum her zaman, oyle de olmalı.
Dıger turlusu nedır kı?

Ne yapıyor derken tam olarak ifade edemiyorum
na beklediğim gibi değil. Içimde bir eksiklik hissediyorum bir boşluk sevgikiyken olmayan evlenince oluşan.sevgikiyken sanirdimki evlenince işimizde olacak para derdimiz olmayacak beraber olmamız ayıp günah olmayacak aynı evde yaşayacağız diyerek sevinçten iple c ekerdim.ogrenciydik kisitliydi herseyimiz.şimdi herşey her şart iyi ama ne eksik onuda bilmiyorum sadece garip bir boşluk

Şımarıklık oldugunu sanmıyorum. Ruhunuz aç bellki boyle duygulara girdiginize göre. Hersey ev isinde yardimcilikla, iyilikle filan bitmiyor yani ev arkadasi olsaniz neyse. Sevgililik kadar hareketli tutkulu gecmeyebilir hergun ama bosluk hissedecek kadar olmasi biseylerin eksik oldugu anlamina gelir.

Bence sorun çok fazla hayal kurmakta.
Bir insan kendi kendini yeterince mutlu edemiyorsa, başka birisinin sürekli bu ihtiyacı gidermesi çok gerçekçi bir beklenti değil gibi. O da eşim beni mutlu etsin diye bekliyordur belki.

Çok ciddi sorunlar yoksa, ortak hayatınıza küçük renkler katın. Sonra da "ben kendim için ne yaparsam daha mutlu, daha dolu bir yaşamım olur" a odaklanın. Bunun çözümü daha kolay.

Bende böyle hissediyordum bir süredir.
Bugün ayrılma niyetini sezdim.
Farklı evlerdeyiz şuan ve kaldırmam çok ağır bunları

Ben
Bende bunu sorguluyorum bilmiyorum ki neden böyle. Ailelerle ilgili dişe dokunur bişey yok maddi durumla ilgilide yok.sadece kilo aldim en büyük derdimiz bu.Ama ben bu boşluğun direkt kilomla ilgili olduğunu sanmıyorum kilo almadan noncede bunu hep sorguluyordum Ben mi çok hayalperestim acaba

Daha önce bir konunuzu görmüştüm. Kilolarınızla ilgili olan. O zaman eşinize çok kızmıştım içten içe. Özgüveninizi çok sarstığını ve belki de istemeden bile olsa sizi çok incittiğini düşünmüştüm. Bu gibi sorunlardan kaynaklı olabilir belki özleminiz, boşluk hissiniz. Eşinizle konuşmayı deneseniz, onu özlediğinizi anlatsanız, içinizdeki boşluğu ifade etmeye çalışsanız. Belki o zaman size karşı daha farklı bir yaklaşım sergileyebilir. Daha ilgili, daha ılımlı ya da bilmiyorum sorununuza yönelik davranabilir.

Evlendikten snra ilk günku gibi heyecan ve ilgi
Olmuyor malesef.

Erkekler ne yazık ki evlendikten sonra sevgililik dönemindeki heyecanlarını kaybediyolar; siz eşinizle mutlu musunuz ona bakın. Eğer uyumlu bir çiftseniz size aşk şiirleri yazmaması ya da aşk dolu mesajlar atmaması çok sorun olmamalı. Sonuçta akşam eve gidince sizin evde olduğunuzu bilmesinin bi rahatlığı var. Benim eşim de öyle mesela, eskiden gün içinde mutlaka arardı ne yapıyosun diye. Mesaj atardı özledim vs filan diye. Şimdi sadece işten çıkınca "bi şey lazım mı, ekmek var mı" diye sormak için arıyo ben çok dert etmiyorum, eskisinden farklı şekilde gösteriyo artık sevgisini. Gün içinde aramıyo mesaj atmıyo filan ama mesela atıyorum ayağımda terlik yoksa mutlaka gider terlik getirir, hani git terlik giy demez. Yani sevdiğini önemsediğini biliyorum ama eskisinden farklı haliyle. Bu bana normal geliyo, sonuçta artık sadece sevgili değiliz ki; evliyiz.

Uww, konularınıza bir göz attım da, sizin ki keskinle naz, şımartılma isteği değil.

Cinsel sorunlu bir adam eşiniz bence ve üstelik kilolarınızdan dolayı sürekli sizi eleştirerek kendinizi suçlu hissetmenize neden oluyor.

Bunlarında üstüne, senelerce kur yaparak peşinizden koşmuş; şimdi aynı evde muhabbet bile etmiyor, ağzını bıçak açmıyor diyorsunuz.

Adama öküzcük kartımı çıkartıyorum. Sağlık için kilolarınızdan kurtulun, olmaz- olmuyor kısmı bahane. Sonra bu evliliğin gidişatına bakarsınız.

Sürekli depresif halinizin tek vebali bu adamsa, ille de kocam diye bir ömrü heba etmeye gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…