Eşimle 4 yıldır evliyim öncesinde 4 yıl beraber olduk.Ben onu özlüyorum esim kötü bir insan asla değil beni sevdiğini düşünüyorum anlayışlı yardımcı falan.Ama gel gorki evlendik sanki herşey bitti ben o beni çok seven gözümün içine bakan beni kaybetmekten korkan beni mutlu etmek için çabalayan adamı çok özlüyorum.bekarken aynı evde olacağımızı düşünmek E vlendigimizi düşünmek beni mutluluktan anlatırdı.çok heyecanlanirdim.oysa evlendim hiç hayalimdeki gibi olmadı.aslında herşey hem aynı hem hiç alakası yok.hayatta cok daha buyuk dertler var ama ben neden bu boşluğun icindeyimki bilmiyorum.sizlerde durum nedir benmi abartiyorum gereksiz simariyor muyum bilemedim
Ben bu forumu okuduktan sonra evlenen erkeklerin ruhlarına format atıldığını düşünüyorum artık. İmzayı atan adam bambaşka biri oluyor.
O yuzden evlenmeyelim haha
na beklediğim gibi değil. Içimde bir eksiklik hissediyorum bir boşluk sevgikiyken olmayan evlenince oluşan.sevgikiyken sanirdimki evlenince işimizde olacak para derdimiz olmayacak beraber olmamız ayıp günah olmayacak aynı evde yaşayacağız diyerek sevinçten iple c ekerdim.ogrenciydik kisitliydi herseyimiz.şimdi herşey her şart iyi ama ne eksik onuda bilmiyorum sadece garip bir boşlukne yapıyor ki?
Korkuyorum evlenmektenevlilik aşkı öldürür doğruymuş demekki
Bende bunu sorguluyorum bilmiyorum ki neden böyle. Ailelerle ilgili dişe dokunur bişey yok maddi durumla ilgilide yok.sadece kilo aldim en büyük derdimiz bu.Ama ben bu boşluğun direkt kilomla ilgili olduğunu sanmıyorum kilo almadan noncede bunu hep sorguluyordum Ben mi çok hayalperestim acabaŞımarıklık oldugunu sanmıyorum. Ruhunuz aç bellki boyle duygulara girdiginize göre. Hersey ev isinde yardimcilikla, iyilikle filan bitmiyor yani ev arkadasi olsaniz neyse. Sevgililik kadar hareketli tutkulu gecmeyebilir hergun ama bosluk hissedecek kadar olmasi biseylerin eksik oldugu anlamina gelir.
Evlendikten snra ilk günku gibi heyecan ve ilgiEşimle 4 yıldır evliyim öncesinde 4 yıl beraber olduk.Ben onu özlüyorum esim kötü bir insan asla değil beni sevdiğini düşünüyorum anlayışlı yardımcı falan.Ama gel gorki evlendik sanki herşey bitti ben o beni çok seven gözümün içine bakan beni kaybetmekten korkan beni mutlu etmek için çabalayan adamı çok özlüyorum.bekarken aynı evde olacağımızı düşünmek E vlendigimizi düşünmek beni mutluluktan anlatırdı.çok heyecanlanirdim.oysa evlendim hiç hayalimdeki gibi olmadı.aslında herşey hem aynı hem hiç alakası yok.hayatta cok daha buyuk dertler var ama ben neden bu boşluğun icindeyimki bilmiyorum.sizlerde durum nedir benmi abartiyorum gerez simariyor muyum bilemedim
Erkekler ne yazık ki evlendikten sonra sevgililik dönemindeki heyecanlarını kaybediyolar; siz eşinizle mutlu musunuz ona bakın. Eğer uyumlu bir çiftseniz size aşk şiirleri yazmaması ya da aşk dolu mesajlar atmaması çok sorun olmamalı. Sonuçta akşam eve gidince sizin evde olduğunuzu bilmesinin bi rahatlığı var. Benim eşim de öyle mesela, eskiden gün içinde mutlaka arardı ne yapıyosun diye. Mesaj atardı özledim vs filan diye. Şimdi sadece işten çıkınca "bi şey lazım mı, ekmek var mı" diye sormak için arıyoEşimle 4 yıldır evliyim öncesinde 4 yıl beraber olduk.Ben onu özlüyorum esim kötü bir insan asla değil beni sevdiğini düşünüyorum anlayışlı yardımcı falan.Ama gel gorki evlendik sanki herşey bitti ben o beni çok seven gözümün içine bakan beni kaybetmekten korkan beni mutlu etmek için çabalayan adamı çok özlüyorum.bekarken aynı evde olacağımızı düşünmek E vlendigimizi düşünmek beni mutluluktan anlatırdı.çok heyecanlanirdim.oysa evlendim hiç hayalimdeki gibi olmadı.aslında herşey hem aynı hem hiç alakası yok.hayatta cok daha buyuk dertler var ama ben neden bu boşluğun icindeyimki bilmiyorum.sizlerde durum nedir benmi abartiyorum gereksiz simariyor muyum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?