Bende aynı şeyi düşünüyorum
Bende aynı şeyi düşünüyorum ah bilemiyorum ki sihirli bir değnek olsa anında zayiflasam merak ediyorum ne olacak.eşime kötü dersem allahtan korkarım kötü değil mesela şimdi işten geldim ben araba istiyorum dedim biliyorum ki su an 2.bir araba zor ama bişey demedi saçımı öptü biliyorum düşünecek.yemek yapamadım çok yorgundum hadi dışarda yemek yiyelim dedi birazdan çıkacağız.ah ah bilmiyorum.bakalım diyetteyim çabalıyorum ama bu boşluk ben zayifkende vardı nedir ne değildir bilemiyorumDaha önce bir konunuzu görmüştüm. Kilolarınızla ilgili olan. O zaman eşinize çok kızmıştım içten içe. Özgüveninizi çok sarstığını ve belki de istemeden bile olsa sizi çok incittiğini düşünmüştüm. Bu gibi sorunlardan kaynaklı olabilir belki özleminiz, boşluk hissiniz. Eşinizle konuşmayı deneseniz, onu özlediğinizi anlatsanız, içinizdeki boşluğu ifade etmeye çalışsanız. Belki o zaman size karşı daha farklı bir yaklaşım sergileyebilir. Daha ilgili, daha ılımlı ya da bilmiyorum sorununuza yönelik davranabilir.