Çok özlüyorum

Evet birde evlilik amaci ile tanistigin icin tum temiz kalbi ile gelio sana yalansiz dolansiz istisnalarini bilmem tabi

Evlilikten beklentilerinizi cok yuksek tutmussunuz ve haliyle de hayal kirikligi yasiyorsunuz.evlenicez ayni evin icinde olucaz dusuncesi beni cok heycanlandirirdi diosunuz.yani evet ama sonucta herseye oldugu gbi bu duruma da insan alisiyor..siz cok extrem duygular beklemissiniz bundan dolayi eksiklik hissetmeniz..evliige cok buyuk anlam yuklemeyin sizi tenzih ederim ama genc kizlar bu hatayi cok yapiyor sora aa bu muydu evlilik.e ne bekliyorsun ki..hayat mucadelesine birlikte katiliyosun artk sadece.degisen pek de bisey olmuyor sorumlulklar artyor aksine.hergun romantzm hergun mukemmel vakit gecrme olmuyor evlenince..beklentyle ilgili bi durum yani

Hemen çocuk yapın :) hamile kaldığınız andan itibaren tek derdiniz çocuğunuzun sağlığı oluyor.koca moca valla hiiiiç :)

2 farklı hayat yaşarken görüşmek yerine evlenip tek hayatı hep birlikte olarak geçirmek için evleniyoruz..

evlilik aşkı oldurmez bence.. sevgililik başka biseydi sadece.. kendine has heyecanlari vardı ve hiç ozlemiyorum ben mesela :)

Aynı evde olmak aynı hedefler için yaşamak çok daha heyecanlı.. benim yemeklerim yeniyor onun da kazandigi ile geciniliyor.. her sabah ilk onu goruyorum.. hasta iken o bakiyor bana.. birlikte çocuk büyütuyoruz.. kesinlikle daha güzel bana göre..

Eşiniz ilgisiz değil sanırım sadece siz daha sevgili gibi olmak istiyorsunuz.. yeni bişey yaratsaniz o geçti artık diyip.. yeni ve daha güzel bişey.. Evli olmanın yapisina uygun..

sizi kaybetmekten korkmadigini niye düşünüyorsunuz tam olarak ne eksik bilmeden yazdım ama..

Bizdede aynı çıkarken nisanliyken ki heyecan kalmıyor adamlarda nikahtan sonra 180 derece değişim oluyor üstüne titreyen adam gidiyo kırk yıllık evliymis gibi bir adam geliyo ellerinin altindayiz tamamen onlara aitiz bunun verdiği rahatlik tan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…