Bende aynı şeyi düşünüyorum ah bilemiyorum ki sihirli bir değnek olsa anında zayiflasam merak ediyorum ne olacak.eşime kötü dersem allahtan korkarım kötü değil mesela şimdi işten geldim ben araba istiyorum dedim biliyorum ki su an 2.bir araba zor ama bişey demedi saçımı öptü biliyorum düşünecek.yemek yapamadım çok yorgundum hadi dışarda yemek yiyelim dedi birazdan çıkacağız.ah ah bilmiyorum.bakalım diyetteyim çabalıyorum ama bu boşluk ben zayifkende vardı nedir ne değildir bilemiyorumDaha önce bir konunuzu görmüştüm. Kilolarınızla ilgili olan. O zaman eşinize çok kızmıştım içten içe. Özgüveninizi çok sarstığını ve belki de istemeden bile olsa sizi çok incittiğini düşünmüştüm. Bu gibi sorunlardan kaynaklı olabilir belki özleminiz, boşluk hissiniz. Eşinizle konuşmayı deneseniz, onu özlediğinizi anlatsanız, içinizdeki boşluğu ifade etmeye çalışsanız. Belki o zaman size karşı daha farklı bir yaklaşım sergileyebilir. Daha ilgili, daha ılımlı ya da bilmiyorum sorununuza yönelik davranabilir.
Eşimle 4 yıldır evliyim öncesinde 4 yıl beraber olduk.Ben onu özlüyorum esim kötü bir insan asla değil beni sevdiğini düşünüyorum anlayışlı yardımcı falan.Ama gel gorki evlendik sanki herşey bitti ben o beni çok seven gözümün içine bakan beni kaybetmekten korkan beni mutlu etmek için çabalayan adamı çok özlüyorum.bekarken aynı evde olacağımızı düşünmek E vlendigimizi düşünmek beni mutluluktan anlatırdı.çok heyecanlanirdim.oysa evlendim hiç hayalimdeki gibi olmadı.aslında herşey hem aynı hem hiç alakası yok.hayatta cok daha buyuk dertler var ama ben neden bu boşluğun icindeyimki bilmiyorum.sizlerde durum nedir benmi abartiyorum gereksiz simariyor muyum bilemedim
Oylemi dersin aslında itiraf edemesemde bende bundan korkuyorum galiba.şimdi ona bunu söylesem bana kızar öper koklar ben seni çok seviyorum der eminim.Ama demekle olmuyor ışte olmuyor.aldtma olayı falan olmadığından eminim.bizim her olay kiloya dayanıyor diyetteyim bakalım ne olacak bilmiyorumYa siz her konu açtığınızda aklıma kilolarımla alay eden, "senden iğreniyorum ve sevişmiyorum" diyen eski kocam aklıma geliyor ve sinirim bozuluyor. Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu adamın sizi sevdiğinden emin misiniz ? Şimdiki eşimle tanıştığımda 42 bedendim boyum 1.75 şu an 46 bedene düştüm kışın 50'ye dayanmıştım! Eşim ağzını açmadı aksine elleriyle besledi beni hiç yüzlemedi. Ben sorduğumda " hayatım sen hep iri bir kadın oldun 45 kilo almadım ki, ben seni böyle beğendim" dedi. Dört sene flört falan yazmışsınız ama on dört sene de sürse o sevgi bitiyor. Eşinizin de size olan sevgisi ve saygısı bitmiş gibi görünüyor.
Oylemi dersin aslında itiraf edemesemde bende bundan korkuyorum galiba.şimdi ona bunu söylesem bana kızar öper koklar ben seni çok seviyorum der eminim.Ama demekle olmuyor ışte olmuyor.aldtma olayı falan olmadığından eminim.bizim her olay kiloya dayanıyor diyetteyim bakalım ne olacak bilmiyorumYa siz her konu açtığınızda aklıma kilolarımla alay eden, "senden iğreniyorum ve sevişmiyorum" diyen eski kocam aklıma geliyor ve sinirim bozuluyor. Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu adamın sizi sevdiğinden emin misiniz ? Şimdiki eşimle tanıştığımda 42 bedendim boyum 1.75 şu an 46 bedene düştüm kışın 50'ye dayanmıştım! Eşim ağzını açmadı aksine elleriyle besledi beni hiç yüzlemedi. Ben sorduğumda " hayatım sen hep iri bir kadın oldun 45 kilo almadım ki, ben seni böyle beğendim" dedi. Dört sene flört falan yazmışsınız ama on dört sene de sürse o sevgi bitiyor. Eşinizin de size olan sevgisi ve saygısı bitmiş gibi görünüyor.
Oyle
Oylemi dersin aslında itiraf edemesemde bende bundan korkuyorum galiba.şimdi ona bunu söylesem bana kızar öper koklar ben seni çok seviyorum der eminim.Ama demekle olmuyor ışte olmuyor.aldtma olayı falan olmadığından eminim.bizim her olay kiloya dayanıyor diyetteyim bakalım ne olacak bilmiyorum
Defalarca bosanalim o zaman dedim kıyameti kopariyor
Ogretmenim yeni bir okula geçtim hocam bebek gibisiniz diyorlar hepsi yeni mezunmusunuz diyorlar onlar öyle dedikçe benmi diyorum inanasim gelmiyor.bugün bu kilolarimlami diye güldüm geçtim hocam gerçekten kilolariniza rağmen melek gibisiniz dedi bunu diyen erkek öğrenci birde.kızlar su an bosanamam ama deniyorum zayiflayacagim çabalıyorum ama bu demek degilki herşeyi sineye çekeceğim herşeyi kaziyorum beynime bende bilmiyorum
Simdi ne yapmasini istiyorsun mesela ? Eskiden yapipta simdi yapmadigi ne var kotu biri degilse ?Eşimle 4 yıldır evliyim öncesinde 4 yıl beraber olduk.Ben onu özlüyorum esim kötü bir insan asla değil beni sevdiğini düşünüyorum anlayışlı yardımcı falan.Ama gel gorki evlendik sanki herşey bitti ben o beni çok seven gözümün içine bakan beni kaybetmekten korkan beni mutlu etmek için çabalayan adamı çok özlüyorum.bekarken aynı evde olacağımızı düşünmek E vlendigimizi düşünmek beni mutluluktan anlatırdı.çok heyecanlanirdim.oysa evlendim hiç hayalimdeki gibi olmadı.aslında herşey hem aynı hem hiç alakası yok.hayatta cok daha buyuk dertler var ama ben neden bu boşluğun icindeyimki bilmiyorum.sizlerde durum nedir benmi abartiyorum gereksiz simariyor muyum bilemedim
Evet katiliyorumGörücü usulü evlenenler daha Mutlu bence ..
Dışarda yıllarını veriyorsun tanıdığını sanıyorsun aynı evin içine girince hop hersey değişiyor katlanamıyor kabullenemıyorsun..ama görücü usulünde aynı evin içinde birbirini tanımaya çalışırken seviyorsun onu öyle kabul ediyorsun benim fikrim ..18 yıllık evliyim şükür ..senelerce flört yapan arkadaşlarım Mutlu değiller malesefEvet katiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?