Çok özlüyorum

Bende aynı şeyi düşünüyorum
Bende aynı şeyi düşünüyorum ah bilemiyorum ki sihirli bir değnek olsa anında zayiflasam merak ediyorum ne olacak.eşime kötü dersem allahtan korkarım kötü değil mesela şimdi işten geldim ben araba istiyorum dedim biliyorum ki su an 2.bir araba zor ama bişey demedi saçımı öptü biliyorum düşünecek.yemek yapamadım çok yorgundum hadi dışarda yemek yiyelim dedi birazdan çıkacağız.ah ah bilmiyorum.bakalım diyetteyim çabalıyorum ama bu boşluk ben zayifkende vardı nedir ne değildir bilemiyorum

Evlenmeden önce sürekli telefon elde mesajlaşmalar, saatlerce konuşmalar, buluşulacağı Zaman ki o özenli hazırlanmalar, Yanyana gelindiğinde ki o heyecanlanmalar, kalp atışındaki ritmik artışlar, gizli saklı kuytu köşede birbirini her fırsatta sıkıştırıp bir öpücük almaya çalışmalar, aaajhh aahhhh . Kalmıyor anam o eski heyecanlardan eser ama yine de iyi ki evlenmişimmm bezmiştim ayol birine yakalancaz diye korkmaktan

Illa belli bir problem yasamaniz gerekmiyor. Bizim evliligimiz herseyin kusursuz oldugu bir evlilik degil. Zamaninda maddi sikintida cektik, tartistikta, ailesi problemde oldu.
Ama duygusal anlamda bitik bir cift degiliz. Evlenince erkekler degisir sozunede inanmiyorum. Adam degistiyse duygularida degismistir. Şahsen eşim oyle bir adam olsaydi "amann evlenince hepsi degisiyor" diye kendimi avutup duramazdim. Uzulurum. Ben evliligi cocuk veya evlenmis olmak icin yapmadim cunku. Benim icin önemli. Belki uzman yardimi almalisiniz bunun icin.

QUOTE="Elysionight, post: 48333719, member: 630270"]Illa belli bir problem yasamaniz gerekmiyor. Bizim evliligimiz herseyin kusursuz oldugu bir evlilik degil. Zamaninda maddi sikintida cektik, tartistikta, ailesi problemde oldu.
Ama duygusal anlamda bitik bir cift degiliz. Evlenince erkekler degisir sozunede inanmiyorum. Adam degistiyse duygularida degismistir. Şahsen eşim oyle bir adam olsaydi "amann evlenince hepsi degisiyor" diye kendimi avutup duramazdim. Uzulurum. Ben evliligi cocuk veya evlenmis olmak icin yapmadim cunku. Benim icin önemli. Belki uzman yardimi almalisiniz bunun icin.[/QUOTE]
Aslinda bizde evlenmiş olmak için yada çocuk için evlenmedik kafam iyice karıştı

Ya siz her konu açtığınızda aklıma kilolarımla alay eden, "senden iğreniyorum ve sevişmiyorum" diyen eski kocam aklıma geliyor ve sinirim bozuluyor. Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu adamın sizi sevdiğinden emin misiniz ? Şimdiki eşimle tanıştığımda 42 bedendim boyum 1.75 şu an 46 bedene düştüm kışın 50'ye dayanmıştım! Eşim ağzını açmadı aksine elleriyle besledi beni hiç yüzlemedi. Ben sorduğumda " hayatım sen hep iri bir kadın oldun 45 kilo almadım ki, ben seni böyle beğendim" dedi. Dört sene flört falan yazmışsınız ama on dört sene de sürse o sevgi bitiyor. Eşinizin de size olan sevgisi ve saygısı bitmiş gibi görünüyor.

Ex eşle ben de dört küsür sene flört etmiştim. O olay önemli değil yani. Evet kilo güzel bir şey değil ama dönem dönem alınır verilir. Eşiniz dolaptaki yediğiniz tatlıya kadar hafiyelik ediyor yahu nasıl adam bu ? Ben olsam boşardım o adamı. Ciddiyim.

Oyle
Oylemi dersin aslında itiraf edemesemde bende bundan korkuyorum galiba.şimdi ona bunu söylesem bana kızar öper koklar ben seni çok seviyorum der eminim.Ama demekle olmuyor ışte olmuyor.aldtma olayı falan olmadığından eminim.bizim her olay kiloya dayanıyor diyetteyim bakalım ne olacak bilmiyorum

Oyle
Oylemi dersin aslında itiraf edemesemde bende bundan korkuyorum galiba.şimdi ona bunu söylesem bana kızar öper koklar ben seni çok seviyorum der eminim.Ama demekle olmuyor ışte olmuyor.aldtma olayı falan olmadığından eminim.bizim her olay kiloya dayanıyor diyetteyim bakalım ne olacak bilmiyorum

Diyeti sağlığınız için yapın ben de diyetteyim kilo kötü bir şey. Ama insan eşine bu kadar yüklenmez ben sizi kırmasına çok öfkeleniyorum eşinizin. Her konu açtığınızda sövüyorum. Sağlık için bile olsa bu kadar kalp kırılmaz. Hani 34 beden evlenir 52 beden olursunuz eyvallah ama siz hiç zayıf olmamışsınız ki. Benim gibi yani :)) e bir de sağlık sorunları olmuş falan. Bence çok acımasız eşiniz.

Ogretmenim yeni bir okula geçtim hocam bebek gibisiniz diyorlar hepsi yeni mezunmusunuz diyorlar onlar öyle dedikçe benmi diyorum inanasim gelmiyor.bugün bu kilolarimlami diye güldüm geçtim hocam gerçekten kilolariniza rağmen melek gibisiniz dedi bunu diyen erkek öğrenci birde.kızlar su an bosanamam ama deniyorum zayiflayacagim çabalıyorum ama bu demek degilki herşeyi sineye çekeceğim herşeyi kaziyorum beynime bende bilmiyorum

Evlilikle sevgililk dönemi farklı olr annem hep erkekler sevgiliyken başka nişanlıyken başka evlenince daha başka çocuk olunca bırak kndi halne derdi dğrymuş

Defalarca bosanalim o zaman dedim kıyameti kopariyor

Boşanma kelimesini cok dile getirmeyin bence.
Geri dönüşü olmayan ve sizi cok uzecek sureclere girebilirsiniz. Diyetinize devam edin zayifladikca bence kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Yaşınız kaç ? Bana da en fazla 27-28 diyorlar hatta kuaförüm " alınma ama kilo verme bu kadar genç göstermezsin" dedi deli mi ne ben 36 yı devirdim bu arada.

Çok büyük sorunlarınız olduğunu düşünmüyorum. Kilo konusunda öküzlük etmiş kilodan zaten kimse hoşlanmaz ah ben de bi verebilseydim... Ama bunu kırıcı bi şekilde dile getirmesi yanlış tabii ki. O da belki siz hırslanın diye bilerek öyle yapıyodur. Bazı insanlar karşıdakini hırslandırmak için bilerek canını yakar çok şahit oldum böylelerine.

Bi zayıflayın bakalım, ilk başta kendiniz için, aynaya baktığınızda giydiğiniz kıyafetin içinize sinmesi için, sağlık için. En son aşamada eşiniz için. Bakalım ondan sonra nasıl olacak? Tabi vücudunuzun çatlamaması için kremler yağlar kullanmayı ihmal etmeyin, sporu çok düzenli yapın ki zayıflarken sarkmalar olmasın.

Onun dışında ben sevilmediğinizi ya da kötü bi evliliğiniz olduğu düşünmedim.

Fazla hayal kurunca böyle oluyor.

zaten cocouklupundan beri EVLENINCE fikri dayatılıyor. sonra da ne olursa olsun yeterli gelmiyor

Simdi ne yapmasini istiyorsun mesela ? Eskiden yapipta simdi yapmadigi ne var kotu biri degilse ?

Evet katiliyorum
Dışarda yıllarını veriyorsun tanıdığını sanıyorsun aynı evin içine girince hop hersey değişiyor katlanamıyor kabullenemıyorsun..ama görücü usulünde aynı evin içinde birbirini tanımaya çalışırken seviyorsun onu öyle kabul ediyorsun benim fikrim ..18 yıllık evliyim şükür ..senelerce flört yapan arkadaşlarım Mutlu değiller malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…