portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Teşekkür ederim.Gereksiz masrafları sıfıra indir.
Kitap ihtiyaçlarını üst sınıflardan ikinci el karşıla.
Öğle yemeklerinde 10 tl yerine daha uygun bişiler seç, kendin hazırla götür bi sandviç
Teşekkür ederim.
Kitap almadım, notlarla idare ediyorum açıkçası. Yemekleri okulun yemekhanesinden yesem daha iyi olacak aslında ama hiç bir arkadaşım orda yemiyor yalnız yemek de işime gelmiyor.
Hiç görmedim o reklamı..Bir Reklam var ondandami hiç feyz almadin
Kadin cantayi takiyor arkadasi cok yakisti diyor kadinda evet ama olmasada olur diyor
Ogrencilerin bu tür ivir zivira para harcamalari dogru degil
Ha zengin olursun paran boldur anlarım
Ama arkadaşım madem durumun yok neyin havasini kimin havasını atıyorsun.
Arkadaşım baban ayda 1100 tl kredi ödüyor sen öğrenci başına 700 tl harciyorsun tamam harcanmaz demiyorum ama bütçeye göre davranmak zorundasın illaki dışarda yemek yersin ama bu her gün her gün olursa seni zorlar ki yaptığın harcamaların çoğu zaruri değilmişTeşekkür ederim.
Kitap almadım, notlarla idare ediyorum açıkçası. Yemekleri okulun yemekhanesinden yesem daha iyi olacak aslında ama hiç bir arkadaşım orda yemiyor yalnız yemek de işime gelmiyor.
Elimin altında internet olduğu için sürekli bir şeyler görüyorum kıyafet, makyaj malzemesi vs. Almadan da duramıyorum haliyle. Çok üzülüyorum.
Arkadaslarin dışarıda yiyor diye sen de yemek zorunda değilsin okulun yemekhanesin de yiyebilirsiniz ara sıra kendiniz birseyler yapıp getirebilirsiniz börek. Kek.Kızartma. tost vs gibi.Teşekkür ederim.
Elimin altında internet olduğu için sürekli bir şeyler görüyorum kıyafet, makyaj malzemesi vs. Almadan da duramıyorum haliyle. Çok üzülüyorum.
peki hangi parfümü kullanıyorsunuz orjinalini mi alıyorsunuz ben açık kullanıyorum sürekli bitirip değiştirdiğim için o da epey masraflı oluyoröncelikle aldığın şeyleri kullanıyor musun? yani ben 8 ay önce bir fondoten aldım hala onu kullanıyorum. allık alacaksam uygun fiyatlı markaların allıklarına bakıyorum. en son aldığım allık 20tl ydi mesela. Kozmetik masrafım 3-4 ayda bir olur oda max 50tl'dir. bitane parfümüm var kokusunu beğeniyorum onuda 4 ayda bir alıyorum. kullandığım ruj sayısı 4tür bittikçe alırım. Kozmetiğe verilen para zarar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?