Çok Para Harcıyorum Çok

Yasin genc zaten cok makyaj yapmana gerek yok bence cildimiz taze zaten bozma bence makyajla.Her malzemeden 1 tane olsun simdilik emin ol yeter.Ogle arasida bence sandvic tarzi kendin getirenilirsin ya da okulun yemekhaneinden yiyin sonucta ogrenci dedigin biraz daha sey olur yani ne bilim sizinki biraz elimde maasim var modu olmus :/

Ben çözüm buldum:) eski bos kavanozlardan yaptim her tarafi gümüş kapladim onu para görünmesine diye kapagi da kestim para cizik yaptim. Hic acilmiuor bolelikle çok güzel oldu:) esimede dedim tamam olur dedi 5-10 kuruslari atiyorum bi liraliklari atamiyorum ya

Iyi yapmissiniz ben iki kumra yapiyodum ceyrek biriktirdigime 1 lira ve 50 kurus harici atmazdim.
Digerine ne bulursam atiyodum.
Simdide var kumbara hem 1 lira ve 50 kuruslari atiyorum.
Bitane kücük kutum var onada 5 10 25 kuruslari atiyorum .
5 kurusla degil 1 liralari at ozman dha iyi birikir

1 liralari lazim oluyor bana dolmuş parasi veriyorum onu da:) esimde atamadi 25 kuruslari tamam da:) bakalim kaç ay dayanicam dun bismillah diye basladik hadi bakalim:) fikir almak iyi oldu tesekkur ederim:)

1 liralari lazim oluyor bana dolmuş parasi veriyorum onu da:) esimde atamadi 25 kuruslari tamam da:) bakalim kaç ay dayanicam dun bismillah diye basladik hadi bakalim:) fikir almak iyi oldu tesekkur ederim:)

Hadi hayirlisi olsun canim damlaya damlaya göl olur.:)

canim bende cok para harciyordum cozumunu buldum sonunda hemen anlatayim gittim once banka hesabi actirdim maasim oraya yatiyor herseyi otomatik odemeyeme baglattim kira elektrik su gaz internet ne varsa yanimda hic ama hic para tasimiyorum kartla alisveris yapiyorum soyleki bu kart 10 liradan asagi alisveris yaparsam ekstra kesinti yapiyor bankadan bazi yerlerde limit koymus 50 lira asagisi alisverisinizde su kadar kesilir diye bende artik rahat rahat harciyamiyorum buda benim icin cozum oldu

Doldurma açık parfüm kullanma . Iyi bişey al indirimden idareli onu kullan. O doldırmalar yanından bi geçerken iğrenç alkol kokusu bırakıyo.

Bir alana 1 bedava %50 indirimler oluyo onları kovala arkadaşlarınla birlikte alın kozmetiği.

Kıyafete gelince alırken kafanda kombin yap 1den fazla parçası eksik kalırsa alma çünkü daha çok masrafa sokar.

Dünya markalarını onda 1 fiyatına satan yerler var oraları bul oradan alışveriş yap.

Yemek için bişey diyemiycem dışarıda da yesen başka yerde de 10 liranın altı nerede var ki ?

Mecburi haraçların dışında kalan tutarla alışveriş yap bir ay aşarsan /.ay bişey alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…