- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Çok zor durumda olmaktan ziyade, şu an içinde bulunduğum durumun ciddiyetini yeni anladım. Para suyunu çektikten sonra aç kalacağım hep bunu biliyorum. Ama bir şeyler almaktan da geri kalamıyorum.Yazık bence israf yapıyorsun ne demek dayanamıyorum bende içimi götüren kıyafetler oluyor almıyorum param olsa bile gereksizse sözde almıyorum sende almayabilirsin demeki cok zor durmda degilsin
Yazık bence israf yapıyorsun ne demek dayanamıyorum bende içimi götüren kıyafetler oluyor almıyorum param olsa bile gereksizse sözde almıyorum sende almayabilirsin demeki cok zor durmda degilsin
peki hangi parfümü kullanıyorsunuz orjinalini mi alıyorsunuz ben açık kullanıyorum sürekli bitirip değiştirdiğim için o da epey masraflı oluyor
ben bişey merak ettim krediden 330 tl gliyosa 700 tl nin geri kalan kısmı nerden geliyor ailenizden hiç harçlık istemiyomuşsunuz ? teyzeniz amcanız falan mı gönderiyo burs falan mı alıyosunuz? eger aileniz vermiyosa ve çalışıp kazanmıyosanız havadan geliyomuş bonus paraymış gibi düşünebilirsiniz...Üniversite okuyorum, aylık 330 tl kredi alıyorum bizimkilerden harçlık istemiyorum hiç. Durumumuz çok iyi sayılmaz babam aylık 1100 tl ev kredisi ödüyor. Onları daha da zor duruma düşürmemek için parayı idareli kullanmaya çalışıyorum ama yapamıyorumBir ayda 700 küsur para harcamışım o da makyaj, parfüm gibi çok da acelesi olmayan şeyler. Elimde 40 falan kalmış o kadar canım acıdı ki. Öğle arası dışarda yiyoruz o da 10 Tl falan tutuyor. Varın siz hesap edin.
Şimdi ben ne yapmalıyım, para nasıl idare edilir bilmiyorum çok zor durumdayım.
Sizler nasıl idare ediyorsunuz? Yardımcı olur musunuz?
Yaz dönemi İşkur'un kursuna gitmiştim 900 falan ordan geldiben bişey merak ettim krediden 330 tl gliyosa 700 tl nin geri kalan kısmı nerden geliyor ailenizden hiç harçlık istemiyomuşsunuz ? teyzeniz amcanız falan mı gönderiyo burs falan mı alıyosunuz? eger aileniz vermiyosa ve çalışıp kazanmıyosanız havadan geliyomuş bonus paraymış gibi düşünebilirsiniz...
Teşekkür ederim.
Kitap almadım, notlarla idare ediyorum açıkçası. Yemekleri okulun yemekhanesinden yesem daha iyi olacak aslında ama hiç bir arkadaşım orda yemiyor yalnız yemek de işime gelmiyor.
Elimin altında internet olduğu için sürekli bir şeyler görüyorum kıyafet, makyaj malzemesi vs. Almadan da duramıyorum haliyle. Çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?