hııı..güzelim biraz gözü açık olmak lazım.1. si bir işi ortakla yapmak çok çok zordur ve anlaşmazlıklar olabilir
2. si sen bu kişiyi pek de tanımıyordun galiba...doğru dürüst tanımadığın kişiye neden güveniyorsun da iş yapıyorsun..dükkan seninmiş ,kira derdin yok...eee zaten malzemenide almışsın ,işini yapıyormuşsun..açıkcası bir ortağa gerek duymanı anlamadım..kendisini tanımak için bana fırsat vermedi falan filan diyorsun da ,o kadının ,işyeri sahibi ile olan anlaşmazlığı seni ilgilendirmez ki..sana ne onlardan...sen kendine bak...bilemiyorum...sanırım çok iyi niyetlisiniz...bir iş yaparken ailenizinde görüşünü alsanız iyi olur..ne güzel kadın hem kira vermeyecek hemde işi kendi yapacak...ortaklığı fes etme diye bişi vardır herhalde...eee dükkanda sizinmiş zaten..bir avukatla görüşün ,fes edebiliyorsanız ortaklığı fes edin ve kızı dükkandan çıkarın
bir eğitimci olarak daha düzgün ve
anlaşılır bir şekilde derdinizi anlatmanızı bekliyoruz...[/ farklı karekterlermi çıkıyo bilmiyorum ama bu eşimin yeni aldığı bilgisayar
bir eğitimci olarak daha düzgün ve
anlaşılır bir şekilde derdinizi anlatmanızı bekliyoruz...
ne güsel anlatmışsın ya kendi aramızda ortaklıkla ilgili bi prosütr uygulamadık evet herkes banada öle dio senin iş yeri hemde bu işleride yapabilirsin neden aldın yanına bi ortak dio beni tebi ilgilenddrmiyo ama dediğim gibi önceki işyeri sahibiyla tartışmalı olduğu için ordan çıkmak için bizim tarafa geçmek için dökmediği dil ve ilgi kalmadı biz çok acemiyiz kendi malımızla mahvolduk kimseye danışmadık zaten eşimin ailesi yok benimkilerde ben istersem karışır eşimde kimseye danışmaz sonra öğrendikki çok fena insanlar olduğunu çok açık gözlüler bizi burda kimsesiz buldular galiba eşiminde çok ii niyetli olduğunu biliyolar bende anlattım hata yaptım adam karısına güvenmiyo hiç bi konuda çünkü kıs çok küçük adam büyük ne bilem arkadaşlar ne deseniz yerdenn göğe kadar haklısını
bildiğim kadarıyla kiralar banka ile ödenir ve 3 ay yatırılmazsa kişi tahliye edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?