Çok perişanım, ne olur fikir verin..

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
156
45
Balıkesir
kısaca şöle anlatayım ben resim bölümü yeteneklı ama atanamayan bi öğtermenim eşimde tüm ailesini depremde kaybetmiş dünyalar iyisi bi insan 5 yıl bitti evliliğimizin. Çokk şükür kendi aramızda ve ailesel bişi yok eşimin benden başka kimsesi yok zaten herşeyiyim benim ailem nevşehrde oturuyo eşimde aslen oralı orda 3 yıl görev yapıp bandrmaya taşındık taşınmaz olaydık herkes bizi batrmaya çalışıyo eşimin ailesi yemeyip içmeyip biraz biriktrmişler bi akrabası zorla 15 milyar komusyon karşılığı tarihi yerimiziz sattrdı ve burdan bi ev bi dükkan aldık eşim evi alırken baya bi kazık yedi emlakcıdan ev çok sorunlu çıktı akıntı felan bi sürü masraf tatilat oldu yani hep kazık yedik yetim parası demiyolar yiyyolar .bebeğimizde olmuyo sorunumuz yok 5 yıldr. Birde güzel bi yerden dükkanda almıştık hiç 3 yıl kira ya vermedik düşünmedik bu yıl ben bişiler yapcaktım yana bi bayan kocasıyla bide yanında olmayan bi ortağla küçük bi yer açmış bende kendi dükkanıma iş yeri açcam die temizlik yapim dedim kıza da bi merhaba dedim yan komşu olarak ben bi merhaba dedim bi hafta sonra kendi işyerimde buldum kendimi doğum günü partileri yapyodu evlerde ama artık işyerimde yapıyo bana eşinin bu işe uğraşmayacanı sölediyse adam hergün orda. kıs adamla paylaşıyo ben ortak değilmişim gibi eşim bize iyilk yaptı 4 ay kirada almıcaktı ne güzel bayanlar işletsin die ama kocası hergün orda hergün orda sabah akşam adam beni yıldrdı bıktım görmekten çenesinden kadın gibi davranmasından kıza eşim konuştu bu bayanların işi senin değil die adam gelmesde dışarda arabada oturuyodu yani çok kadınsı ve herşeyi o biliyo neyse eşimin konuşmasından sonra gelmedi ama bu sefer karısını dolduruyodu çok rahat bi karısı var benden önceki dükkanda 1 ay kaldı sahibiyle kavgalı ayrıldı benim yere kapak attı ve kocasından ayrılmadı bu sefer 3 ortak gibi bıktım ve yıldım bende işten ayrılama kararını verdim bunlar bu işe çok sevindiler adam özellikle ee bu sefer hep çepten harcadık sadece kendi payımızı istiyoruz onuda vermiyo çıkmıyoda off kafayı yicem eşim dio ben sana fazlasıyla verim dio dükkan benim dio yok adam inatla kontrata güveniyo 3 yıllık yaptık yani öle yalaka insanlarki iş iyi para getrince en güzel zamanında beni bıktrdılar nolcak bilmiyorum 2 ay oldu ve hayatımın en kötü zanını geçirdim ağlıyorum eşimle ben tanıştrdım biz onların5 ortaklık bozumu olcaz herkesle mahkemelikler güya hep onlart madur bilmiyorum kafayı yicem 3 gündr gitmiyorum onlarda safalarını sürüyolar ahh tüm hata benim kocamın nekadr ii herkes terafından kazık yedğini anlattım ondan bizi kullanıyolarr bilmiyorum sonu ne olcak on kat kirada verseler istemiyorum onları sonra ayrılıyorum dedğimde herkes o adam yüzünden değilmi dio kısda para hırsı adamdada çevre ne der hırsı işimdende oldum iş yerimdende ohh benim yeteneğimi kullandı her yeri ben diizyn etteim faceden arata bilirsiniz parti evi die ben kocan la sen başka yerde yap dediysem de tanıştığımda ben senle yapcam daha önce onla yaptı bi yıl sonra kappatım çok karışıyo diodu kıs ve kocasısı babasının ordaymışlar babasıda ı kazık atmış ne bilim herkes onlara kazık atmış güya yani çok dükkan ve iş maceraları olmuş bizde bitanesiyiz

Son düzenleme:
biraz karisik anlatmissin galiba tam anlayamadim...
ama ortak yapilan islerde hep sorun ciktigini iyi bilirim.

bişi anlamadım..siz bu kadınla mı aynı dükkanda çalışıyorsunuz yoksa bu kadın sizin yan dükkanınızdamı..bir de noktalama işaretleri koymamışsınız.kötü olmuş.

kıslar haklısınız bende nasıl yazdğımı bilemiyorumki çok kötüyüm bu kıs kocasıyla yanda küçük bi yerdeydi benle tanışınca beni bırakmadı
beraber ortak olcaktık ama hep kocası ordaydı
o aynı zamnda istanbulda biyle ortakmış kıs ben sana maddi yardı ediyorum ama yardımcı olamıyorum demiş bu benle tanışınca kızı postalayıp mallara beni ortak ettive bizim yere geçtik bana hiç frsat vermedi kendini tanımak için çünkü dükkan sahiyle tartışma içindeymiş biran önce oradan bizim yere taşınmak istiyodu

kocalar güya bize açtı ama adamın bi işi yok tırı var hep telefonla işini halladiyo eee benimki öğretmen sabah gidip akşam geliyo
yani onların amacı bizim oraya kapak atmaktı onu yaptılar bana ondan başta çok iyi davrandılar benim yeteneğimden de yaralandılar işler yoluna girince bana kötü davrandılar bende işimden soğdum ayrılmak istedim bu sefer harçamalar olan hakmızı vermiyolar gitmiyolarda

anlayamadım ya ne olmuş ne bitmiş ortağınızla sorun var galiba aranızda

hııı..güzelim biraz gözü açık olmak lazım.1. si bir işi ortakla yapmak çok çok zordur ve anlaşmazlıklar olabilir
2. si sen bu kişiyi pek de tanımıyordun galiba...doğru dürüst tanımadığın kişiye neden güveniyorsun da iş yapıyorsun..dükkan seninmiş ,kira derdin yok...eee zaten malzemenide almışsın ,işini yapıyormuşsun..açıkcası bir ortağa gerek duymanı anlamadım..kendisini tanımak için bana fırsat vermedi falan filan diyorsun da ,o kadının ,işyeri sahibi ile olan anlaşmazlığı seni ilgilendirmez ki..sana ne onlardan...sen kendine bak...bilemiyorum...sanırım çok iyi niyetlisiniz...bir iş yaparken ailenizinde görüşünü alsanız iyi olur..ne güzel kadın hem kira vermeyecek hemde işi kendi yapacak...ortaklığı fes etme diye bişi vardır herhalde...eee dükkanda sizinmiş zaten..bir avukatla görüşün ,fes edebiliyorsanız ortaklığı fes edin ve kızı dükkandan çıkarın

bende bişey anlamadım ingilizceden turkceye cevrilmiş anlamsız cumelelr cıkmış sanki ortaya akannehir

ne güsel anlatmışsın ya kendi aramızda ortaklıkla ilgili bi prosütr uygulamadık evet herkes banada öle dio senin iş yeri hemde bu işleride yapabilirsin neden aldın yanına bi ortak dio beni tebi ilgilenddrmiyo ama dediğim gibi önceki işyeri sahibiyla tartışmalı olduğu için ordan çıkmak için bizim tarafa geçmek için dökmediği dil ve ilgi kalmadı biz çok acemiyiz kendi malımızla mahvolduk kimseye danışmadık zaten eşimin ailesi yok benimkilerde ben istersem karışır eşimde kimseye danışmaz sonra öğrendikki çok fena insanlar olduğunu çok açık gözlüler bizi burda kimsesiz buldular galiba eşiminde çok ii niyetli olduğunu biliyolar bende anlattım hata yaptım adam karısına güvenmiyo hiç bi konuda çünkü kıs çok küçük adam büyük ne bilem arkadaşlar ne deseniz yerdenn göğe kadar haklısını

bir eğitimci olarak daha düzgün ve
anlaşılır bir şekilde derdinizi anlatmanızı bekliyoruz...

bir eğitimci olarak daha düzgün ve
anlaşılır bir şekilde derdinizi anlatmanızı bekliyoruz...

Evet katılıyorum konuyu çözmek için bir kaç kere üstünden geçmek gerekiyor Ayrıca mal sizin malınız neden bilmediğiniz insanlarla ayrıca kağıt üstünde olmadan ortaklık yapıyorsunuz?? bence eşiniz konuşsun eşiyle güzellikle halledin ayrıca kontrat kımın üstüne ? kirayı kim yatırıyor ?? kontratın feshi yapılabilir bir avukatla görüşün en iyisifisfisfis

hıı..güzelim siz bir anlaşma imzalamadınız anladığım kadarıyla..o zaman işin daha kolay herhalde..ha şunu da var ki,sen demişsin ki ,bizim paramızı yani ettiğimiz masrafı verin ( sanırım malzeme almışsınız onun parası ) ben gideyim demişsin..yahuuuu sen neden gidiyorsun..dükkan senin ,aranızda anlaşma yok,bişi yok..gayriresmi ( anladığım kadarıyla) bir ortaklık sözkonusu ,sen herşeyi bırakıp gitmekten bahsediyorsun..onun gitmesi gerekir senin değilki..
valla ben olsam ,ettiği masrafın parasını veririm ,hadi sana güle güle derim..tabi bir masraf yapmışsa....yada orada onun eşyaları varsa onları veririm eline,hadi güle güle derim..bu böyle olmayacak derim...sende pasif kalıyorsun...dükkan senin,arada imzalanmış anlaşma yok ,bişi yok, sen ben işe gitmeyecem diyorsun ,paramı vermiyor diyorsun..ooooooooooooo ooooooo yarın öbür gün bu kadın dükkan benim derde seni kovar bile......ver parasını yada eşyalarını postala..3-5 laf eder çeker gider...bu kadarda pasif kalma canım..hem bişi yapmıyorsun ,hakkını savunmuyorsun hemde şikayet ediyorsun...olmaz

biri bana nolduğunu anlatsın, zira bişe anlamadımşakkıdı

bildiğim kadarıyla kiralar banka ile ödenir ve 3 ay yatırılmazsa kişi tahliye edilir.

onların bize verceği paranın daha fazlasını veriyoruz hava parası yok gitmiyolar kira kontratı benim üstüme kirada vergi düşük gösterilsin die 150 milyon yatıyo yani ben orda çalışşamda 500 kir vercektik bende eşime diorum şözleşmeyi iptal edelim gerçek gösterlim diorum o pek karıştrmıyo dükkna gideyim dio ben bi araştrayım konuşayım dio ondan sonra kara verincek biz 2 gündr iş yerine kombi döşedik her yer talan o onunla uğraşıyo malları sayıyodr sadece malların parasını vercek kazanılanın değil zaten biz mala ortak olup para yatrdık bi ara öle korktumki ilk başta o sevinle bi imza attım sonrada bunların kişiliğini öğrenince ama kira kontratıymış sonra öğrendim eşime bişi diememiştim uykularım kaçmıştı eşim geçen geçe konuştu adamla bende arabada oturuyodum eşim bendeki anahtarıda verdi payımı verceksin dedi bende diorum neden anahtar verdik sonuçta hala bölünmedi onların özel malı yokki dedimse boş ver kiracı olarak kalmak isterlerse onlar bilir paramı versin ben biliyorum napcamı dio

ben kesin paramı ödediktren sonra kira başlıcak ölesine yatırıyolar ben onlar veriyodum bu gün yarın iş belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…