eşi ortaklığa dahil değil orayı meskene dahil oldu aynen dedim al sen eşinle yürüt çünkü adam yokken kadının davranışları beni deli ediyodu adam sürekli telefonla kadını yöntiyo du kısda benden çok ortaklığı onla paylaşıyoduiş yeri kontratı 3 yıllık ama ortaklık bozulursa nolur bilmem ortaklık kontratı yok biz artık tamam kirayı ver otur ama hakkımızı ver desekte vermiyolar çok küçük bi bedel ödemek istiyolar bizde hakkımız olanı istiyoruz kira kontratını nasıl fest edebiliriz çünkü ben ayrılır ve onlar kiracı olarak kalmak istiyolarsa kirayı kağıtta düşük göstermiştik vergiden dolay gerçek kirayı göstermek istiyoruz bu mümkünmüdr
bu devirde insan kendi akrabalarına bile güvenemiyorken hiç tanımadığınız biriyle ortaklığa girmek cesaret ister.. umarım hakkınızda hayırlısı olur...
bu devirde insan kendi akrabalarına bile güvenemiyorken hiç tanımadığınız biriyle ortaklığa girmek cesaret ister.. umarım hakkınızda hayırlısı olur...
eşiniz ne kadar ıyılık severmıskaydirigubbakcemile2 neden bıkac ay kira vermeden kalsınlar dıorkıkaydirigubbakcemile2 keşke benım ev sahıbımde bu sekılde dusunse bıkac ay kira almasa bızden hihoyyyt
[Q benim üstüme kocam bişiler açarsın die aldı ikincisi yok imzalanmadı bunlar iki aydr kirayı 150 milyon yatırıyolar hesaba ben çekip onlara veriyorum eğer ben çıkarsam kira 500 den başlıcak
valla bişi diyimmi ,böyle bir durumda ,çok çok ihtiyacım yoksa birisi ile çalışmazdım..çalışısam da bu iyi bildiğim birisi olurdu ama yanımda işçi misali çalışırdı...
eşinız işine karısılmasını neden ıstemıyorkı,sonucta sız onun eşisiniz bırlıkte karar verıp basınıza gelen bu olayı bırlıkte çözum bulmanız lazım:uhm:sizi madem bu olaya karıstırmak ıstemıyorsa ozaman bu işin içinde baska bı ısmı var :uhm: esınızın sızden kortugu bişimi var CADIARZU
anladığım kadarıyla ki zor oldu, hala tam anladım mı orası da meçhul,
1- dükkan sizin
2- ortaklık anlaşmanız yok
3- bunlarla sadece 3 yıllık kira sözlemeniz var
ortaklık anlaşmanız yok madem, onlara sıradan kiracı muamelesi yapıp dükkandan kanunen attırmanın yoluna bakın. sözleşmenizde hangi koşullarda bu sözleşmeyi fesih edebileceğiniz yazıyor? böyle bir madde yoksa bir avukata sorun, sözleşmede yazmasa bile fesih hakkı veren durumlar var, bunları öğrenin. artık yaptığınız zararı da başınızın gözünüzün sadakası olarak düşünüp hibe edeceksiniz..
3 yıl dolana kadar beklenir mi hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?