Çok pis aldatılıyorum sanki

Eğer maddi imkanınız buna el veriyorsa, peşine dedektif takın...
Anca o şekilde kanıtlayabilirsiniz...
Cep tel bişi bulamamışsınız cunku.
Eee kızda artık mağazada yok ve ayrıca uzakta...

Anca o şekilde ıspatlayabilirsiniz...
V valoizm

Son düzenleme:
Böylesini boşayıp don gömlek ortada bırakacak bir yasa olsa ne iyi olur:)

Benide götür diyin.
Yada telefon detayı için şifresini vs. ögrenin. Hangi operatörse hattı onların sitesine girip bakın.
Akşam eve geldiginde mesajla şifre iste.

Benide götür diyin.
Yada telefon detayı için şifresini vs. ögrenin. Hangi operatörse hattı onların sitesine girip bakın.
Akşam eve geldiginde mesajla şifre iste.
Götüremem diyormuş, erkek erkeğe gidiyoruz.
Erkekkerin içinde senin ne işin var diyormuş.
Adam uyanıkkk ama biz kadınlar kadar zeki değiller maalesef...
Konu sahibi aklını kullanırsa ıspatlar diye düşünüyorum...

Boşanmak istemiyosanız her şeyi ortaya çıkarmanız onu hizaya getirmez. Tam tersi gidemeyişiniz ona cesaret verir. Giderim diyorsanız casus yazılımla uğraşmayın riskli, takip ettirin kendiniz bulaşmadan temiz delil toplayın, masrafınızı ondan alırsınız nasılsa.

Edit deniyor sanırım: Evli erkeklerle birlikte olan kadınlara haklı olarak ağır eleştiriler var. Ben de evliyken aldatıldım. eski eşim evli olduğunu saklamamış kadın biliyodu. O zaman çok kınadım hadi erkekleri biliyoruz da bir kadın bir anne başka bir anneye bunu nasıl yapar diye. Ben asla yapmam dedim. Boşandıktan 2 yıl sonra biri çıktı yurtdışında çalışıyorum bekarım free takılıyorum diye. Sık sık geliyodu tek başına 7 ay sonra öğrendim ki evlilik nedeniyle gitmiş 1 yaşında bebeği var oturma ve çalışma izni olmadığı için sık sık giriş çıkış yapıyomuş. Üstelik araştırıp bunları öğrendiğim için itici oldum gözünde pişkinin. Doğru düzgün ayrılamadım bile canımdan can gitti. Lütfen kendi iyiliğiniz için kınamayın Allaha havale edin. Herkes müstehakını çekiyor, çeksin.

Üşenmedim 11 sayfayıda okudum yorum yapmadan gecemedim Allah yardımcınız olsun belliki aldatıyor acabasi kalmamış öncelikle kendinizi salmayın en güzeli takip etmek bi arkadaşinizin aracı falan yokmu o cıktı sizde çıkın arkasından iyiyide kotuyude kendi gözünüzle görün.. benimde ESKİ eşim sekretercigiyle aldatmıştı aşk dolu msjlar yakaladim ama insan seziyor ya ha haraketten sürekli şehir dışı işleri meger beraber hem is hem ask ne kadar guzel mundar et bunlar para yerler para biyer aşk biter ay aklıma geldi şimdi asabim bozuldu

Adama bak ya herşeyi kılıfına uydurmuş resmen
Aynen az sinsi olur takip ederse bulabilir.

Anladim canim tessekur ediyorum

Burda vermem yasak mı bilmiyorum ama telefonların Android olması lazım. Track wiev diye bı program. Yukluyorsun eşine bildirim ayarlarından da bildirimi kapatıyorsun uygulamanın ki kamerasına girdiğinde ona bildirin gidipde anlamasın. Eğer o özellik varsa menüden de gizli klasör yapıyorsun. Eşin internete bağlı oldukça görüp kaydedebiliyorsun. Ama sakın bilmesin mahkeme olursa aleyhine kullanır özel hayata müdahaleden. Sadece görüp emin olduktan sonra peşine dedektif takar veya sen takılır öyle foto çekip mahkemede delil diye sunarsin. Uğraşmak istemezsen de direk ayrılırsın. Evli kalacaksan da kalırsın

Bu arada ben eşinin sizin yanınızda hiç telefonla şüpheli davranıyorsa kızla ayrı telefondan görüştüğünü düşünüyorum. Yedek telefon olabilir otelde.

vallahi bende üşenmedim 12 sayfa okudum. Konu fake midir gerçek midir bilemem. Ama umarım faketir ne bileyim kalbim dayanmadı resmen okurken. evet bizlerin vaktini almış olacak belki ama en azından bir kadın da aldatılmamış olacak. çünkü anlatılanlar o kadar net ki bana kalırsa KESİN aldatıyor

Canım buna benzer bir dava vardı. Adamın biri karısı aldatıyo diye program yüklemisti pc'ye kadın o kadar pişkin ki "özel hayata mudahale" deme cürettinde bulunmuştu ve hakim örnek bir cvp verip "Evlilik bitligi içinde Özel hayat mı..özel hayatınız ancak esinizle olana denir, evliliği ve eşi zedeleyecek tutumları "özel hayat" olarak kabul edemeyiz deyip bayanı tazminata mahkum etmişlerdi.

İşte her hakim öyle değil adaletli olanı yapmış ama annem avukata gittiğinde avukat annemin suçlu çıkacağını söyleyip başka bir şekilde yakalamış gibi dilekçe yazdılar. Zaten yükleyecek bakacak adam bunu yapıyor, renk vermeyip uygun bir zamanda da silecek.maksat öğrenmek değil mı.. he kanıtlamak istiyorsa ya riski göze alır kaydeder adama gösterir, ya da fotografla belgeler mahkemede de işine yarar. Mahkeme o uygulamadaki kayıtlara bakmıyor çok yalvardık avukata. Ancak oteli bulabilirsek giriş çıkış kayitlariyla zina suçundan ikisini enseleriz dedi. Gerçi ne yoruyorsak kendimizi konu sahibinin umrunda değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…