Götüremem diyormuş, erkek erkeğe gidiyoruz.Benide götür diyin.
Yada telefon detayı için şifresini vs. ögrenin. Hangi operatörse hattı onların sitesine girip bakın.
Akşam eve geldiginde mesajla şifre iste.
Boşanmak istemiyosanız her şeyi ortaya çıkarmanız onu hizaya getirmez. Tam tersi gidemeyişiniz ona cesaret verir. Giderim diyorsanız casus yazılımla uğraşmayın riskli, takip ettirin kendiniz bulaşmadan temiz delil toplayın, masrafınızı ondan alırsınız nasılsa.Arkadaslar merhaba evliyim 5 yildir. 2 tane cocugum var. Bu zaman.kadar esimle hic bi problem yasamadim ta ki gecen bu yaz a kadar. Esim yazin butik otel isletiyor oraya genc bir kizi ise almisti 23 yasinda sarisin ve gercekten dikkat cekici bi kiz. O geldiginden beri bu zamana kadar hersey degisti sanki. O yaz disari cikmayan adam arkadslarla icmeye gidiyorum deyip sabah 4 5 lere kadar gelmedi. Sezon bitti kiz sehire evine dondu. Esim de o sehirden mal alcam diye kac.kere gitti. Ayrica kiz calisirken samimi herkesle iyi anlasiyo beni gordugu an sursti degisiyodu. Cocuklarimizin bakicisi bile farketmis kackere gormus esime bakarken. Ama bi turlu yakalayamiyorum napicam nasi yakalicam. Esim normalde is ile.ilgli mallari istanbuldan temin ederdi. Kiz canakkalede oturuyo mallari canakkaledden alcam diyp oraya gidiyo. Kac sefer telefonuna baktim hicbisey yakalayamadim. Yazdan beri 6 7 ay gecti her ay mal alcam diye canakkaleye gidiyo 2 3 gun gelmiyo. Bahane.buluyor. ve ayiptir solemesi hicbirliktede olmuyoruz aylardir bana yanasmiyo bile. Yardim edin bunu nasi ortaya cikartmaliyim
Adama bak ya herşeyi kılıfına uydurmuş resmenGötüremem diyormuş, erkek erkeğe gidiyoruz.
Erkekkerin içinde senin ne işin var diyormuş.
Adam uyanıkkk ama biz kadınlar kadar zeki değiller maalesef...
Konu sahibi aklını kullanırsa ıspatlar diye düşünüyorum...
Anladim canim tessekur ediyorumCanım eşin hangi hattı kullanıyorsa (Turkcell, Vodafone, Avea) o operatörün sitesine giriyorsun, eşinin numarasını girerek online işlemlere giriş yapıyorsun. Bunun için eşinin telefonunun sende olması lazım, çünkü giriş için şifre gelecek telefona. Online işlemlerden hangi numara ile görüşmüş bakabiliyorsun.
Konuyu yazan kişi bence çokta ilgilenmedi. aslında bu konu bana fake gibi geldi
Ama sakın bilmesin mahkeme olursa aleyhine kullanır özel hayata müdahaleden.
Canım buna benzer bir dava vardı. Adamın biri karısı aldatıyo diye program yüklemisti pc'ye kadın o kadar pişkin ki "özel hayata mudahale" deme cürettinde bulunmuştu ve hakim örnek bir cvp verip "Evlilik bitligi içinde Özel hayat mı..özel hayatınız ancak esinizle olana denir, evliliği ve eşi zedeleyecek tutumları "özel hayat" olarak kabul edemeyiz deyip bayanı tazminata mahkum etmişlerdi.
Burda vermem yasak mı bilmiyorum ama telefonların Android olması lazım. Track wiev diye bı program. Yukluyorsun eşine bildirim ayarlarından da bildirimi kapatıyorsun uygulamanın ki kamerasına girdiğinde ona bildirin gidipde anlamasın. Eğer o özellik varsa menüden de gizli klasör yapıyorsun. Eşin internete bağlı oldukça görüp kaydedebiliyorsun. Ama sakın bilmesin mahkeme olursa aleyhine kullanır özel hayata müdahaleden. Sadece görüp emin olduktan sonra peşine dedektif takar veya sen takılır öyle foto çekip mahkemede delil diye sunarsin. Uğraşmak istemezsen de direk ayrılırsın. Evli kalacaksan
Canım buna benzer bir dava vardı. Adamın biri karısı aldatıyo diye program yüklemisti pc'ye kadın o kadar pişkin ki "özel hayata mudahale" deme cürettinde bulunmuştu ve hakim örnek bir cvp verip "Evlilik bitligi içinde Özel hayat mı..özel hayatınız ancak esinizle olana denir, evliliği ve eşi zedeleyecek tutumları "özel hayat" olarak kabul edemeyiz deyip bayanı tazminata mahkum etmişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?