Canım buna benzer bir dava vardı. Adamın biri karısı aldatıyo diye program yüklemisti pc'ye kadın o kadar pişkin ki "özel hayata mudahale" deme cürettinde bulunmuştu ve hakim örnek bir cvp verip "Evlilik bitligi içinde Özel hayat mı..özel hayatınız ancak esinizle olana denir, evliliği ve eşi zedeleyecek tutumları "özel hayat" olarak kabul edemeyiz deyip bayanı tazminata mahkum etmişlerdi.
İnan bilmiyorum herhangi bir karar veya kanunen şu madde diye konuşma yapılmadı. Avukat sadece eşinizin telefonuna yüklediğiniz şeyden hakim sizi suçlu bulur dedi. Bunu yansıtmadığım halletmemiz lazım dedi. Babam da kendi avukatindan öğrenince annemi tehdit etti sen nasıl benim özel hayatıma müdahale edersin telefonuma program yükleyip diye laf çarpti. Annem yazık inkar etmek zorunda kaldı konuşmaları da öne sürmesn diye "yuklemedim öyleymiş gibi yaptım sen de döküldün" dedi. İnanın yurt dışında daha adaletli kanunlar. Resmen annem zararlı çıkacaktı. Babamın yattığı kadının kocası bile anneme sana dava açacağım kocanın teline kamera yukledin sen dedi düşünün..bu kararın mahkeme adı karar numarası vs. var mı sizde biliyor musunuz
varsa bana iletir misiniz
İnan bilmiyorum herhangi bir karar veya kanunen şu madde diye konuşma yapılmadı. Avukat sadece eşinizin telefonuna yüklediğiniz şeyden hakim sizi suçlu bulur dedi. Bunu yansıtmadığım halletmemiz lazım dedi. Babam da kendi avukatindan öğrenince annemi tehdit etti sen nasıl benim özel hayatıma müdahale edersin telefonuma program yükleyip diye laf çarpti. Annem yazık inkar etmek zorunda kaldı konuşmaları da öne sürmesn diye "yuklemedim öyleymiş gibi yaptım sen de döküldün" dedi. İnanın yurt dışında daha adaletli kanunlar. Resmen annem zararlı çıkacaktı. Babamın yattığı kadının kocası bile anneme sana dava açacağım kocanın teline kamera yukledin sen dedi düşünün..
bu kararın mahkeme adı karar numarası vs. var mı sizde biliyor musunuz
varsa bana iletir misiniz
Muhtemelen yurtdışında olduğunu düşünüyorum.Sizin dediğiniz doğru uygulama
diğer alintiladigim arkadaş çok emin yazmış da merak ettim hangi hakim öyle bir cümle kurar
Bilgisayar belki evde olan bir cihaz olduğu için kadının özeline pek girmez de telefon daha kişisel olduğu için farklı olabilirdi yine de bilmiyorum.Bunu bir kaç ay önce haber bültenlerinde verdiler. Aldatıldığından şüphe eden bey efendi bilgisayara kamera ve casus program kurmuş fakat tabi tv'de mahkeme karar o gibi detaylar paylaşılmadı. Bunlar şahsın ancak kendisinin bileceği ayrıntılar ama emsal karar olacağı hususunda epey konuşuldu...arama motorunda çıkar belki.
Sizin dediğiniz doğru uygulama
diğer alintiladigim arkadaş çok emin yazmış da merak ettim hangi hakim öyle bir cümle kurar
Tabiki de hakim olması gerekeni söylemiş.. arkadas sanırsam Türkiye'de böyle bir cümle kurmaz hakim demek istedi. Ben de öyle düşünüyorum. Yurtdışı kanuni yönden daha adaletli. Burada ise yapan değil diyen buluyor belasını..Ben tv'de haberlerde emsal karar adı altunda izledigim bir şeyi aktardım. Fakat evli eşler arasında özel hayat olmaz ifadesini duydugum icin aktarıyorum. Direk hakimin kullandıgi ifadeyi kelimesi kelimesine bilmem.icin o mahkeme kararinda olmam gerekir. Dedim ya haberlerde cikti denk gelirsem link paylaşırım. Hakim kötü bisey mi söylemiş sizce ?
Düşünmesi gereken hatayı yapandır...hatayı ortaya çikaran değil.
Kadının aleyhine olunca hakim kabul etmiş de erkeğin aleyhine olunca özel hayata giriyor canım. Çifte standart yani.Bunu bir kaç ay önce haber bültenlerinde verdiler. Aldatıldığından şüphe eden bey efendi bilgisayara kamera ve casus program kurmuş fakat tabi tv'de mahkeme karar o gibi detaylar paylaşılmadı. Bunlar şahsın ancak kendisinin bileceği ayrıntılar ama emsal karar olacağı hususunda epey konuşuldu...arama motorunda çıkar belki.
Hay ağzın bal yesin.. aynısını yazacaktım gerek kalmadı.Kadının aleyhine olunca hakim kabul etmiş de erkeğin aleyhine olunca özel hayata giriyor canım. Çifte standart yani.
Kadının aleyhine olunca hakim kabul etmiş de erkeğin aleyhine olunca özel hayata giriyor canım. Çifte standart yani.
Adam saygi gostermemis kendi ailesine sevgilisi niye gostersin?ona gelene kadar konu sahibinin kocasina kizmak lazim.ayip denen birşey var evli iki cocuklu bir aileye senin saygın yokmu.
Adam saygi gostermemis kendi ailesine sevgilisi niye gostersin?ona gelene kadar konu sahibinin kocasina kizmak lazim.
Aynen tabii katılıyorum size.al birini vur otekisiniAdam saygi gostermemis kendi ailesine sevgilisi niye gostersin?ona gelene kadar konu sahibinin kocasina kizmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?