- Konu Sahibi MissKitty86
-
Merhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Artik insan icine cikasim gelmiyor.
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
Zaten o deodoranti kullaniyorum hic faydasi yok maalesef okadar agirki koku ne deodorant örtüyor nede parfümCnm garnier mineral var 72 saat koruma. Onu tavsiye ederim. Bende regl zamanı kokarım o zamanlarımın kurtarıcısı diyebilirim.
Zaten o deodoranti kullaniyorum hic faydasi yok maalesef okadar agirki koku ne deodorant örtüyor nede parfüm
Karbonatla ovmak işe yarıyor ancak beyaz atletlerimin koltuk altına gelrn kısımları hep sarartmıştı :/
Sigara bozuk hormonları etkiliyor olabilir.Arkadaslar öyle fazla terlemiyorum, yani ter kokusu degil bu farkli birsey ama koltuk altindan geliyor. Doktora gittim, birsey bulamadi.
Sigaradan olabilirmi acaba?
kullandıgınız bişr ilaç var mı bazen çeşitli ilaçlar ve rahatsızlıklarda aşırı terleme ve akabinde koku yapıyor.Merhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
Arkadaslar öyle fazla terlemiyorum, yani ter kokusu degil bu farkli birsey ama koltuk altindan geliyor. Doktora gittim, birsey bulamadi.
Sigaradan olabilirmi acaba?
Çocukluk döneminden beri ter kokarım
Ama epeydir korkmuyorum
-Sık duş almak ,kıl mevxusu ve deodorant kullanmak size fayda etse de etmese de bu prensiplerden vaz geçmeyin.
-Her dustan sobra karbonat sürmeyi ben de önereceğim, mantığını anlatırsam aklınıza yatar. Vücut bir çok sebepten asit üretir, bazı kötü bakteriler de bu asit ortamını sever ve vücutta ürer. Normalde insan teri kötü kokmaz ,bu bakteriler kötü koku yapar. Alkali beslenmek vücudun içini temizlerken , karbonat da vücudun dışındaki asit ortamı nötürler bu şekilde bakterilerin üreyeceği ortam kalmaz. (Karbonatli su icerek zayiflamaya calismak da ayni mantijtan)Sadece karbonat sürmek yetmez, bol su içerek asidi de atmak lazım vücuttan.
- çemen pasyirma sucuk 7 türlü baharat tan da 10 km uzak durun.
-sentetik kıyafet hele sentetik iç çamaşırı hic kullanmayın. Yemek pişirirken giydiğiniz kıyafetler kokuyor olabilir onları da değiştirmek lazım. Dışarıdan gelene kokar .Özellikle kızartma, soğan kavurma kokuları hemen giyisilere siniyor
koltuk altı temizliğinizi düzenli yapıyormusunuz ? karbonat kullananlar var bir deneseniz belki işe yarar.Merhaba arkadaslar,
Bunun icin koltuk alti pedleri mevcut.. eger sadece goruntuden bahsediyorsanKokmuyorum ama doğrusu koltuk altı ter görüntüsü beni çok rahatsız ediyordu. Karşımdaki insan da görsem bile hemen huzursuz oluyorum.Yazın renkli birşey giymek istemiyordum bu yüzden. Ter bezlerimi bile aldırmayı düşündüm. Ama çareyi driclorda buldum.
Kıyafet konusunda da çıkıp alsan zevkine mi güvenmiyorsun? Birilerinden yardım alsan
Merhaba arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?