Cok pis kokuyorum :(

Cnm garnier mineral var 72 saat koruma. Onu tavsiye ederim. Bende regl zamanı kokarım o zamanlarımın kurtarıcısı diyebilirim.

Ben hiç kokmadım hayatım boyunca ama ne zaman hamile kaldım vücuduma bir şeyler oldu ve kokmaya başladım. Şok olduk eşimle birlikte :) tabi ben her gün duş alıp koltukaltıma karbonat sürüyorum böylece koku falan kalmıyor. Tavsiye ederim ama doktora da görünün.

Duştan sonra bile kokuyorsanız doktora gidin. Normal şartlarda insan teri hemen kokmaz. Kokutan o bölgede üreyen bakterilerdir.
Karaciğer enzimlerinize falan bakılsın. Baharatlı, sarımsaklı gıdalardan mümkün mertebe uzak durun. Tüketilen gıdalar ten kokusunu değiştirir.
Her zaman stick kullanın. Koltuk altı, dirsek içi, göğüs arası gibi yerler çok koku yayar..

Ben de yazın koltuk altımın çok terlemesinden şikayetçiyim ama henüz pek bir şey yapamadım.

Cnm garnier mineral var 72 saat koruma. Onu tavsiye ederim. Bende regl zamanı kokarım o zamanlarımın kurtarıcısı diyebilirim.
Zaten o deodoranti kullaniyorum hic faydasi yok maalesef okadar agirki koku ne deodorant örtüyor nede parfüm

Arkadaslar öyle fazla terlemiyorum, yani ter kokusu degil bu farkli birsey ama koltuk altindan geliyor. Doktora gittim, birsey bulamadi.
Sigaradan olabilirmi acaba?
Sigara bozuk hormonları etkiliyor olabilir.
Ben de içiyorum ama kokmam.
Sorun içten, parfümle kokuyla vs kolay kolay geçmez.
Doktora gidin.
Söylenen her şey acabalarla sınırlı olacak.

kullandıgınız bişr ilaç var mı bazen çeşitli ilaçlar ve rahatsızlıklarda aşırı terleme ve akabinde koku yapıyor.
öncelikle duşunuzu günlük alın her duşta sabunlanın , çıkar çıkmaz pudarlı deodorant yada stıcklerden kullanın, özellıkle iç çamasırlarını her gun değiştirin, gunluk kıyafetlerınızı de aynı sekılde ıkı kez gıymeyın ve tum temızlık önlemlerınızı almanıza ragmen koku devam edıyorsa acilen bir doktora gidin..

Başka bir doktora daha git. Sonradan oldu de, iyice baksınlar. Ben mutlaka vücutla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca, banyodan sonra aynı kıyafetleri asla giyme. Her gün duş alıyor olsan da giy me. Bir tanıdığım sırf bu huyu yüzünden kötü kokardı. İki günde bir yıkanıp bir hafta aynı kıyafetleri giydiğinden koku artık ona sinmişti ya da kıyafetleri o kokuyu yayıyordu.
Baharat, sarımsak, kırmızı eti bir ay süreyle pek yememeye çalış. Bak bakalım azalıyor mu? Duştan sonra önce şap taşını kullan. Sonra bebek pudrası sür, ardından pudralı herhangi bir deodorant sık. Faydalı olacağına inanıyorum. Ama doktor şart.
En son çare de güzellik merkezlerine danışmak. Geçmiş olsun:/

Dove' un bi tane pudrali deodoranti var, onu tavsiye ederim. Hem kokusu cok güzel (diger deodorantlar gibi keskin kokmuyo), hem de terletmiyo.

Arkadaslar öyle fazla terlemiyorum, yani ter kokusu degil bu farkli birsey ama koltuk altindan geliyor. Doktora gittim, birsey bulamadi.
Sigaradan olabilirmi acaba?

Çocukluk döneminden beri ter kokarım
Ama epeydir korkmuyorum
-Sık duş almak ,kıl mevxusu ve deodorant kullanmak size fayda etse de etmese de bu prensiplerden vaz geçmeyin.

-Her dustan sobra karbonat sürmeyi ben de önereceğim, mantığını anlatırsam aklınıza yatar. Vücut bir çok sebepten asit üretir, bazı kötü bakteriler de bu asit ortamını sever ve vücutta ürer. Normalde insan teri kötü kokmaz ,bu bakteriler kötü koku yapar. Alkali beslenmek vücudun içini temizlerken , karbonat da vücudun dışındaki asit ortamı nötürler bu şekilde bakterilerin üreyeceği ortam kalmaz. (Karbonatli su icerek zayiflamaya calismak da ayni mantijtan)Sadece karbonat sürmek yetmez, bol su içerek asidi de atmak lazım vücuttan.

- çemen pasyirma sucuk 7 türlü baharat tan da 10 km uzak durun.

-sentetik kıyafet hele sentetik iç çamaşırı hic kullanmayın. Yemek pişirirken giydiğiniz kıyafetler kokuyor olabilir onları da değiştirmek lazım. Dışarıdan gelene kokar .Özellikle kızartma, soğan kavurma kokuları hemen giyisilere siniyor

Cok dogru seyler.. baharatlar kokutuyor:) sentetik naylonumsu kiyafetler giymeyin..
Her gun dus alin sabah ve deodorant vs kullanin. Vucut sampuani kullanin dusta.

Kila tuye dikkat et...evet disari giderken kiyafet degistirmek sart.. evdeki kiyafetle disari asla cikmam

Kokmuyorum ama doğrusu koltuk altı ter görüntüsü beni çok rahatsız ediyordu. Karşımdaki insan da görsem bile hemen huzursuz oluyorum.Yazın renkli birşey giymek istemiyordum bu yüzden. Ter bezlerimi bile aldırmayı düşündüm. Ama çareyi driclorda buldum.
Kıyafet konusunda da çıkıp alsan zevkine mi güvenmiyorsun? Birilerinden yardım alsan

şuan yaptığınızdan daha sık duş alın.kendiniz yapamıyorsanız ehil birine şöyle sağlam güzel bir kese yaptırın.deodorant mutlaka kullanın madem ten kokunuzdan muzdaripsiniz bir süre edp parfüm kullanmayın.Ten kokusu ve parfüm birleşince felaket olabiliyor bazen.Maddi durumunuz elveriyorsa baştan sona tüm kıyafetlerinizi bi elden geçirin kıyafetlerinizi hep pamuklu alın pamulu giyin.polyester hiçbir kıyafet giymeyin ve yenilerini almayın.ciltte en kötü koku yapmaya musait kumaş polyesterdir.cildiniz nefes alamadığı için.bedeniniz kadar kıyafetlerinizde temiz olmalı tabi çok mecbur kalmadıkça aynı kıyafeti tekrar yıkamadan 2.kez giymeyin (en azından bir süre).durumunuzun değişeceğini tahmin ediyorum..eğer değişmezse bi endıkrinoloji uzmanına görünün hormonal olarak bir sıkıntınız vardır belki.

koltuk altı temizliğinizi düzenli yapıyormusunuz ? karbonat kullananlar var bir deneseniz belki işe yarar.

Bunun icin koltuk alti pedleri mevcut.. eger sadece goruntuden bahsediyorsan

Sizin gibi sorunu olanlara tek seansla yapılan bir işlem vardı hatırlamıyorum ismini de bir dermatolog ya da güzellik salonuna danışın bence.

Yediklerinizle alakası olabilir mi acaba? Mesela ben içinde çemen bulunan birşey tükettiğimde en az 1 hafta kendimden tiksiniyorum o kokudan dolayı. Ne kadar yıkansamda deodorant vs kullansamda gram faydası olmamıştı. Pastırma , çok baharatlı sucuklar, kahvaltılık çemenli soslar bunların yanına bile yaklaşmıyorum o deneyimden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…