Cok pis kokuyorum :(

Koltuk altinda tuy olmasi *(ufacikta olsa) her gun dus alinmamasi, koltukati icin kozmetik kullanilmamasi kokuya yol acabilir.bunlari yapip ta hala koku oluyorsa bilgim disi ama sanmiyorum...

Her gün düzenli duş alıp duştan çıkınca koltuk altı rolonu kullansan, vücut losyonu falan kullansan?
Ne zamandan beri var bu koku sorunu? Sen de hissediyor musun?
Doktora gidip ter bezlerine baktırabilirsin. Kafana göre gitme bir yere doktora görünmeden.
Bu arada çocuğunu böyle alıştırma. Babasından böyle şeyleri örnek almasın babası da çocuğun yanında seni eleştirmesin. Sen onun annesisin. Bu şekilde alışırsa ileride zorlanırsın

Benim yaptıklarım şunlar ki ben de çok terlerim;
1-Her gün duş
2-Kol altlarını sir ağdayla almak en geç 15 günde 1
3-Asla ikinci kere aynı kıyafeti giymemek
4-Mümkün olduğunca ipekli vs doğal kumaşlar giymek
4-Haftada 2-3 kere duştan sonra Deotak sürmek
4-Her gün kristal deo kullanmak
5-Çemenli pastırma vs asla yememek çünkü anında teri kokutuyor

Gördüm ama yazın her kıyafete uygun değiller. Kolsuz birşey giymek istesem kullanamayacağım için.
kuzum sana kılıç birşey önermişti de kullnmıştın artık terlemiyordun ya adını getiremedim aklıma
konu sahibi bayana onu önerebilirsin

Her gün duş alın/ yazları 2 kere
Her duşta vücut peeling i kullanın, en azından koltuk altınıza.
Bol su için, baharatlı gıda tüketmeyin.
Haftada 1 kese yapın.
Koltuk altınıza epilasyon olarak ağda tercih edin, ölü deriyi de alır, koku azalır.

Duzenli ilaç kullanıyor musunuz?
İlaç da yapabilir koku.

Bir de sigara demişsiniz. Mümkündür.
Her vücut her maddeyi aynı işlemiyor.
Toksik maddeler içeriyor sonuçta, bırakmayı deneyebilirsiniz.

Yorumları biraz okudum ve çoğu kişi deodorant,roll on gibi kozmetik şeyler önermisler ve hatta terlemeyi önleyici demisler, kupkuru kalıyor koltuk altı demişler. Ama terlemeyi önlememek gerekiyor ne yazık ki. Kistik durumlar olabilir ter önlendiginde. Sadece terin kötü kokmasına yani bakteriyel duruma müdahale gerek. O da en sağlıklı olarak limon suyuyla oluyor. Sabahları koltuk altına limon suyunu avcunuza sıkıp sürerseniz, çok şaşırarak terinizin kokmadigini görürsünüz. Bakterilerin üremesini engelliyor çünkü. Ve ayrıca bir faydası da koltuk altı rengini açmak

Bazi hormon, gen defektleri bu tarz kokulara neden olabiliyor. TMAU gibi mesela. Endokrinolijiye basvurun derim. Ozel bi diyet uygulamaniz gerekebilir. Allah şifa versin

Bir giydiğin kıyafeti bir daha giyme. Çamaşırlarını uzun süreleri programlarda yıkamaya özen göster. Duştan çıkar çıkmaz terlemeye başlayan ben bile bu sorunu çözebildiysem sende çözersin.. :) Çıkar çıkmaz hemen deodorant sık. Ve lütfen kişisel bakımına özen göster. Kıl konusunda. Kıl kokunun başlıca sebebidir. Yeni gelen oda arkadaşım asla ağda vs yapmıyor ve ölücez artık. Kalkık olan burnum yerlerde onun sayesinde..

Ter kokusunu yiyip içtikleri de etkiliyor insanın. Tüy yoksa ona rağmen fazla oluyorsa hormonaldir. Ben 2 seans lazere gittim çok pis kokmaya başladım bıraktım hemen 6 ay sonra geçti o koku. Lazer yaptırdıysan ondan dolayı da olabilir.

Kesinlikle katılıyorum. Ter bezlerinin olduğu bölgeye bu kadar çok kimyasal sürmek doğru gelmiyor

Koku için cildiyeye gidebilirsiniz . Bakımlı olmak guzel giyinmek biraz zevkinize kalmış modayı takip edin . Kendinize Bakın . Sık sık duş alın .

Bazik gidalar tuketin. Karbonat kullanin koltuk altina. Bir de bir hafta boyunca lavanta cayi icin.. Bi bakin bakalim koku yonunden degisiklik olacak mi.
Olmazsa doktora gitmenizi tavsiye ederim.

kuzum sana kılıç birşey önermişti de kullnmıştın artık terlemiyordun ya adını getiremedim aklıma
konu sahibi bayana onu önerebilirsin
Renkli şeyler giydikçe Kılıç’ıma dua ediyorum bildiğin. Driclor kuzum o. Bir önceki mesajımda tavsiye ettim onun üzerine ped önerisi gelmişti.

Vucut kokusu biraz genetiktir ama büyük ölçüde yediginle ictiginle alakalidir. Cig soğanı sarımsağı hayatindan cikar hic tuketme meyve ye. Ozellikle patlican bol bol tüket terin kokusunu guzellestirir. Her gün mutlaka duş al. Sirf bu dediklerimi yaparsan 1 haftada degisime inanamazsin. Ayrica her dustan sonra hoş kikulu bir deodirant kullan.

Giyinmek konusunda bir sey diyemem insanlara bak guzel bulduklarini taklit et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…