- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
- Konu Sahibi MissKitty86
-
Gördüm ama yazın her kıyafete uygun değiller. Kolsuz birşey giymek istesem kullanamayacağım için.Bunun icin koltuk alti pedleri mevcut.. eger sadece goruntuden bahsediyorsan
Dogru evet kollu olmasi gerek.. gomlek body gibi seylere oluyoGördüm ama yazın her kıyafete uygun değiller. Kolsuz birşey giymek istesem kullanamayacağım için.
Merhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Artik insan icine cikasim gelmiyor.
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
kuzum sana kılıç birşey önermişti de kullnmıştın artık terlemiyordun ya adını getiremedim aklımaGördüm ama yazın her kıyafete uygun değiller. Kolsuz birşey giymek istesem kullanamayacağım için.
Merhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
olur mu olur. Herkeste ayni etkiyi birakmaz, belki sendeki kokunun sebebi odur ki zaten sigara iciyorsan direkt ustune de siner kokusu, nefesine de...Sigaradan olabilirmi acaba?
Bir giydiğin kıyafeti bir daha giyme. Çamaşırlarını uzun süreleri programlarda yıkamaya özen göster. Duştan çıkar çıkmaz terlemeye başlayan ben bile bu sorunu çözebildiysem sende çözersin.. :) Çıkar çıkmaz hemen deodorant sık. Ve lütfen kişisel bakımına özen göster. Kıl konusunda. Kıl kokunun başlıca sebebidir. Yeni gelen oda arkadaşım asla ağda vs yapmıyor ve ölücez artık. Kalkık olan burnum yerlerde onun sayesinde..Merhaba arkadaslar,
Kesinlikle katılıyorum. Ter bezlerinin olduğu bölgeye bu kadar çok kimyasal sürmek doğru gelmiyorYorumları biraz okudum ve çoğu kişi deodorant,roll on gibi kozmetik şeyler önermisler ve hatta terlemeyi önleyici demisler, kupkuru kalıyor koltuk altı demişler. Ama terlemeyi önlememek gerekiyor ne yazık ki. Kistik durumlar olabilir ter önlendiginde. Sadece terin kötü kokmasına yani bakteriyel duruma müdahale gerek. O da en sağlıklı olarak limon suyuyla oluyor. Sabahları koltuk altına limon suyunu avcunuza sıkıp sürerseniz, çok şaşırarak terinizin kokmadigini görürsünüz. Bakterilerin üremesini engelliyor çünkü. Ve ayrıca bir faydası da koltuk altı rengini açmak
Renkli şeyler giydikçe Kılıç’ıma dua ediyorum bildiğin. Driclor kuzum o. Bir önceki mesajımda tavsiye ettim onun üzerine ped önerisi gelmişti.kuzum sana kılıç birşey önermişti de kullnmıştın artık terlemiyordun ya adını getiremedim aklıma
konu sahibi bayana onu önerebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?