Cok pis kokuyorum :(

Kol altı temizliği için jilet mi ağda mı kullanıyorsun ne tür temizleyici kullanıyorsun?
Ağda yapiyorsan kol altlarina ağda sonrası limon sürüp kurumasını bekleyebilirsin çünkü bu hem koltuk altı kararmasini hemde kotu kokulari ve terlemeyi geciktiriyor.
Eczanede koltuk altı roll on var o bir tabaka oluşturuyor terlemeyi hapsediyor reklamlarda da görmüş olabilirsin .
Doktora gidip ter bezlerinde Botox işlemi de yaptırabilirsin. Ama önceliğin doktora gitmek olsun .

Hergün duş,kılsız tüysüz vücut ve deodorant kullanırsanız düzenli kokmazsınız

Banyodan sonra ve her sabah kalktığımda koltuk altıma jojoba yağı veya vazelin sürüp daha sonra karbonat sürüyorum ve tüm gün hiç ter kokusu olmuyor.
Banyoda minik bir kavanozda karbonatım hazır bekliyor, nemli iki parmağımı batırıp koltuk altını nazikçe ovuyorum.

Koltukaltınızda yara ya da alerjik bir durum olmadığı sürece karbonatın zararı olmaz.

Hemen deneyin teşekkür edeceksiniz

Ben de sırtım felan terlemez ama koltuk altimm ogggggg iğrenç kokar ben çözümü bebek pudrası da buldum

Jojoba yağının bir özelliği olduğu için mi kullanıyorsunuz acaba? :)

Hepinize tesekkür ederim. Doktor tavsiye etmis bir cogunuz acaba hangi bölüme gitsem?
Karbonat demissiniz birde, onuda mutlaka deniyecem.

Ya bazen delirecek gibi oluyorum. Dustan cikar cikmaz koltuk altimi kokluyorum ve bazen koku hic gitmemis bile oluyor ve yeniden giriyorum dusa

Dustan sonra deotak ustune karbonat oneririm
Kiyafetlerinizi hergun degistirin dus alin
Botoks care olabilir

Aşırı rahatsız edici koku ve fazla terleme söz konusu ise bir dermataoloji uzmanına başvurark botox yaptırabilirsiniz.

Doktor çare bulamadı ise; hormonal bir sıkıntı da söylemedi ise ; Her gün banyo yapacaksınız ve banyo öyle üstün körü değil; lifle koltuk altınızı iyice ovacaksınız.

Çıkar çıkmaz deodorant sürdüğünüz gibi gün içerisinde de sık sık lavaboya gidip tazeleyeceksiniz deodorantı; çünkü anladığım ter bezleriniz fazla çalışıyor.

Deodorant bu kadar kullanmak sağlıklı mı hayır; ama eşiniz ve çocuğunuz rahatsızsa yapacak bir şey yok. Onlar en yakınlarınız onlarla bu yüzden uzaklaşmanız üzücü olur, ayrıca zamanla bu durum sosyal hayatınızda özgüveninizi de zedeler. İçe kapanık bir insan yapar sizi. Buna mahal vermeyin dediğim gibi normal insanlar bir bakım yapıyorsa siz üç yapın yapacak bir şey yok.

Marka söylemek yasak ama amwayın roll-onu baya etkili biraz pahalı ama değer.

hem pahalı hem de vücuda oldukça zararlı ürünlere hiç gerek yok.bence en güzel deodorant Hindistan cevizi yağı ve karbonat.duyduğumda fazla beklenti içine girmeyerek denedim ama Harika bir şey.minik bir kavanoza Hindistan cevizi yağını ve karbonatı koyup karıştırıyorsunuz sonra lazım oldukça kullanıyorsunuz.bu yaz kurtarıcım oldu benim.bende çok terlerim ve açıkcası bir noktadan sonra kokuyor terim özellikle yazın deodorant bile fayda etmiyordu ancak bu karışımla ne kadar terlersem terleyeyim hiç koku olmadı.gün boyu giydiğim kıyafetin kol altları hala mis gibi kokardı.deneyin bence.ve koltukaltı kesinlikle temizlenmiş olacak

Deniyeceğim bunu

Yorumlarda yazan oldu mu bilmiyorum ama giydiğiniz kıyafetler de kokuyu arttırabilir özellikle polyester kokuyu inanılmaz arttırıyor.
Pamuklu kıyafetler tercih edin ve kilo verin koltuk altı bölgeniz nasıl anlatsam bilemedim ama kolunuzla koltuk altı bölgeniz sürtünmesin.
Onun dışında söylenilen herşey yorumlarda yazılmış zaten

Krem deotak edinin birtane. Banyodan çıkar çıkmaz sürüyorsunuz. Sonra normal şekilde terlemeye devam ediyorsunuz - bu kısım sağlık için önemli- ama en ufak dahi koku olmuyor.Gerçekten yüzyılın buluşu. Bir de hem fiyatı uygun hem de bir paketi bir yıl yetiyor neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…