- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi MissKitty86
-
Bende bu markayı tek gecerim .Üzerinede güzel kokan bisey dowe sürüyorum.Güzel bir duş sonrası deotak kullanın sık sık duş alın memnun kalırsınız
Banyodan sonra ve her sabah kalktığımda koltuk altıma jojoba yağı veya vazelin sürüp daha sonra karbonat sürüyorum ve tüm gün hiç ter kokusu olmuyor.
Banyoda minik bir kavanozda karbonatım hazır bekliyor, nemli iki parmağımı batırıp koltuk altını nazikçe ovuyorum.
Koltukaltınızda yara ya da alerjik bir durum olmadığı sürece karbonatın zararı olmaz.
Hemen deneyin teşekkür edeceksiniz
Evet jilet kullaniyorum ondan olabilirmi acabaJilet mi kullanıyorsunuz acaba?
Evet jilet kullaniyorum ondan olabilirmi acaba
Cilt bakımı için hediye etmişti görümcem, bir de çok güzel kokuyor ve iyi nem veriyor :) karbonatı yağsız uygulayınca cildi tahriş edebiliyor, yağ yüzey gerilimini baya azaltıyorJojoba yağının bir özelliği olduğu için mi kullanıyorsunuz acaba? :)
Deniyeceğim bunuhem pahalı hem de vücuda oldukça zararlı ürünlere hiç gerek yok.bence en güzel deodorant Hindistan cevizi yağı ve karbonat.duyduğumda fazla beklenti içine girmeyerek denedim ama Harika bir şey.minik bir kavanoza Hindistan cevizi yağını ve karbonatı koyup karıştırıyorsunuz sonra lazım oldukça kullanıyorsunuz.bu yaz kurtarıcım oldu benim.bende çok terlerim ve açıkcası bir noktadan sonra kokuyor terim özellikle yazın deodorant bile fayda etmiyordu ancak bu karışımla ne kadar terlersem terleyeyim hiç koku olmadı.gün boyu giydiğim kıyafetin kol altları hala mis gibi kokardı.deneyin bence.ve koltukaltı kesinlikle temizlenmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?