- 21 Kasım 2012
- 9.076
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi MissKitty86
-
kizlar birde benim yüzümde cok büyük sivilceler cikiyor acaba baglantisi olabilirmi? Cok bakimsiz bir görüntüm var ya kendimden igrenir oldum aynaya bakmak istemiyorum artik
Alın benden de o kadar.. kendimi tanıyamaz hale geldim insanın kokusu bu denli değişir mi anlayamadik bizde.. Bende hergün duş alsam da fayda etmiyo hareket halindeyim hep ve terliyorumBen hiç kokmadım hayatım boyunca ama ne zaman hamile kaldım vücuduma bir şeyler oldu ve kokmaya başladım. Şok olduk eşimle birlikte :) tabi ben her gün duş alıp koltukaltıma karbonat sürüyorum böylece koku falan kalmıyor. Tavsiye ederim ama doktora da görünün.
koltuk altına karbonat kullan ama önce git bir tahlil ver sivilcelerimde var diyorsun endokrin görmeli bence.Merhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Artik insan icine cikasim gelmiyor.
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
Edit: kizlar birde benim yüzümde cok büyük sivilceler cikiyor acaba baglantisi olabilirmi? Cok bakimsiz bir görüntüm var ya kendimden igrenir oldum aynaya bakmak istemiyorum artik
Hep bebeklerimizden :) ama 10 gündür geçti bu koku. Demekki geçiyor :)Alın benden de o kadar.. kendimi tanıyamaz hale geldim insanın kokusu bu denli değişir mi anlayamadik bizde.. Bende hergün duş alsam da fayda etmiyo hareket halindeyim hep ve terliyorum
Onların canı saolsun biz kokalim demekten başka bişey gelmiyo aklıma..:) Ayy geçiyorsa cook mutlu olurum valla gerçekten cook rahatsız edicı:) Hindistan cevizi yağı ve karbonat da iyi geliyo muş denicem bende giydiğim kıyafeti 1 kere daha giyemiyorum ki öncesinde de çok hassastim bu konuda şimdi iyice aşti kendini çamaşır yıkamaktan gına geldi :))Hep bebeklerimizden :) ama 10 gündür geçti bu koku. Demekki geçiyor :)
koltuk altı botoxu yaptırabilirsinizMerhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Artik insan icine cikasim gelmiyor.
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
Edit: kizlar birde benim yüzümde cok büyük sivilceler cikiyor acaba baglantisi olabilirmi? Cok bakimsiz bir görüntüm var ya kendimden igrenir oldum aynaya bakmak istemiyorum artik
o zaman mutlaka doktora gidin sağlığınızı da etkilemesin.Gün asiri dus aliyorum, kil temizligime önem veririm. Ama bilemedimki hergünde yapabilirim tabiki banyo. Ama bazen öyle tuhafki, banyodan cikar cikmaz daha üstümü giymeden koku oluyor
gratiste var bu ürün bayağı faydalıGeçen sene aynı dertten muzdariptim. Ve deodorant falan kar etmedi. Sabah akşam yıkan aynı dert. Kadın doğumcum bir ürün önerdi. Bildiğiniz tuz gibi birşey Rolon gibi ama tuzun taş şekli diyeyim daha anlaşılır olsun. Onu banyodan hemen sonra giyinmeden ıslatıp koltuk altına sürüyorum. Terliyorum ama kokmuyorum. Kendimden iğrenmiştim. Şimdi daha rahattım . Tavsiye ederim
gratiste var bu ürün bayağı faydalı
rica ederim arkadaşlar da faydalansınlar ben çok faydasını gördümTam da bu ürün evet .Hem zararı yok. Diğer rolon vs. zararlı diye biliyorum.
Ayrıca teşekkür ederim ürünü paylaştığınız için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?