Cok pis kokuyorum :(

kizlar birde benim yüzümde cok büyük sivilceler cikiyor acaba baglantisi olabilirmi? Cok bakimsiz bir görüntüm var ya kendimden igrenir oldum aynaya bakmak istemiyorum artik

Dermatoloji (cildiye) gitmelisiniz acilen. Hormonsal bir probleminiz olabilir büyük ihtimal koku da bununla alakalı.

Alın benden de o kadar.. kendimi tanıyamaz hale geldim insanın kokusu bu denli değişir mi anlayamadik bizde.. Bende hergün duş alsam da fayda etmiyo hareket halindeyim hep ve terliyorum

koltuk altına karbonat kullan ama önce git bir tahlil ver sivilcelerimde var diyorsun endokrin görmeli bence.

Alın benden de o kadar.. kendimi tanıyamaz hale geldim insanın kokusu bu denli değişir mi anlayamadik bizde.. Bende hergün duş alsam da fayda etmiyo hareket halindeyim hep ve terliyorum
Hep bebeklerimizden :) ama 10 gündür geçti bu koku. Demekki geçiyor :)

Hep bebeklerimizden :) ama 10 gündür geçti bu koku. Demekki geçiyor :)
Onların canı saolsun biz kokalim demekten başka bişey gelmiyo aklıma..:) Ayy geçiyorsa cook mutlu olurum valla gerçekten cook rahatsız edicı:) Hindistan cevizi yağı ve karbonat da iyi geliyo muş denicem bende giydiğim kıyafeti 1 kere daha giyemiyorum ki öncesinde de çok hassastim bu konuda şimdi iyice aşti kendini çamaşır yıkamaktan gına geldi :))

Doktora gidin.
Sivilceler cok fazla ise hormonel bir bozukluk olabilir.
Daha sonra; ne yersen o kokarsin mantigi var.
Kendimdebde bizzat denedim.
Nasilsa evdeyim diye tatil gunu soganli ciger yiyip ertesi 5 gun sogan koktum buram buram ki hic kokmazdim.
Sogan, sarimsak, pastirma, çemen vs colig cig tuketiyorsaniz kokmaniz normal.
Lavanta cayi icebilirsiniz gunde 1 bardak.
Guzel kokmanizi saglar.
Koltuk altinizi gun asirir karbonat ile ovarak yikayin. Uzerine bir roll on ya da deodorant sikin.
Gunde 1 kere de dus alabilirsiniz .

koltuk altı botoxu yaptırabilirsiniz

Ter bezelerini aldirabilirsin. Bikac kisiden duydum sorunsuz gecmis..

Bence siz kiyafetlerinizi tamamen degistirin belki de sizden ziyade onlar kokuyordur.
Ayrica yediklerinize de dikkat edin sogan sarimsak sucuk vs.
Saglik acisindan kil donmesi varsa cok koku yapar
Eger oyle bir durum yoksa
Gunluk veya sabah aksam dus alin hemen sonra iyi bir roll on kullanin.
Kiyafet secerken pamuklu olmasina dikkat edin.
Etiketine bakin polyester kumas tercih etmeyin.

Geçen sene aynı dertten muzdariptim. Ve deodorant falan kar etmedi. Sabah akşam yıkan aynı dert. Kadın doğumcum bir ürün önerdi. Bildiğiniz tuz gibi birşey Rolon gibi ama tuzun taş şekli diyeyim daha anlaşılır olsun. Onu banyodan hemen sonra giyinmeden ıslatıp koltuk altına sürüyorum. Terliyorum ama kokmuyorum. Kendimden iğrenmiştim. Şimdi daha rahattım . Tavsiye ederim

gratiste var bu ürün bayağı faydalı

Eklentiler

• 1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 210
Başka bir doktora daha görün. Duş aldıktan sonra bile koku oluyosa bu terden olmaz.
Kötü kokuların çoğu bakterilerden mantarlardan kaynaklanır

Hormon testi yaptır ilk etapta
Sudo krem bebek pişik kremi ter bezini kurutuyor belki geçici çözüm olur sizin için

Millette ne çareler varmış :)
Çok güzel ve saglikli öneriler olmus.
hepimizin ter kokusu için aldığı bazı önlemler vardır. Denemediğin şeyler varmış demeyeceğim:)
-limon suyu madem koltuk altını da beyazlatiyor deneyeceğim demiştim başladım bile.

-lavanta çayı önerilmis zaten uyku problemim var yatmadan önce içeyim de hem uyuyayım hem de misss gibi kokayim
Evimde lavanta yağı vardı, antiseptik özelliği vardır yani bu da mikropları öldürür. Yalnız tahriş edebilir diye 1 damlacık sürdüm koltuk altıma lavanta kokuyorum
-vücuda bebe yağı sürmek önerilmis evet vücudu hem nemlendirir hem de güzel kokutur ama benim aklıma ne geldi,Nivea nin sıkılaştici yağ karışımı var ya o da çok güzel kokuyor onu da düzenli olarak kullanabiliriz .zayıflarken güzel kokariz:)
.

- bir arkadaş bütün kıyafetleri atmaktan bahsetmiş.kıyafetler kokuyorsa zaten giymeden önce bellidir.camasirlar kokar mi evet hem de nasıl. Bazen çamaşır makinesinde ıslak çamaşır unutulursa hem makina kokuyor hem de çamaşırlar ve o kokan çamaşırlar 10 yıkama ve kurutmada falan anca o kokudan ariniyor. Çamaşır makinesini ise deterjan ile boş bir şekilde çalıştırıp içinin bir güzel temizlenmesini sağlamak lazım.

Normalde ilk kez giydiysen camasiri 2. Defa giyme.. o koku dayanilmaz olabilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…