çok pişman ve mutsuzum :(

Öküz işteee ne kadarda belli etmiş kendini.

niye pişmansınızki niye mutsuzsunuzki şükredinki huyunu ne yapmak istedigini amacının ne oldugunu anlamışsınız ....
ilişki olmamış yakınlaşma olmuş hiç kendinizi ,moralinizi psikolojinzi bozmayın...
sevinin mutlu olmaya çalışın bence..
yaptıgı rezillikte yanına kalsın onun ne olacagın kimse bilemez siz hayatınıza bakın

olur mu öyle sey canım dogal olarak sinirleniyosunuz.. tskr ederim cevapların için cok rahatladım bugün bi nebze de olsa kafayı yemek üzereydim nerdeyse düşünmekten

olur mu öyle sey canım dogal olarak sinirleniyosunuz.. tskr ederim cevapların için cok rahatladım bugün bi nebze de olsa kafayı yemek üzereydim nerdeyse düşünmekten
hiiçççç kafayı yeme hiçççççççç bu insan için degmez
onun için hayatını mahvetme .. mutsuz ederek kendini...
allah karşına iyi kişileri çıkarsın inş.

aminn canımm bizler için namus cok önemli ama inandım sevdim gerektiği gibi olamadım çok ileri gittim inş güzel olur hersey :)))

Sen umudunu yitirme canım üzülme de.Haklısın yaaşdıkalrın çok üzücü şeyler ama sen yine de umudunu yitirme mutlu olmaya çalış seni hakedenlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…