- Konu Sahibi lilith2013
ilk buluşmada görüştüğüm kişinin fotoğrafımı çekmesine izin verdim..bana geri dönüş te yapmadı..boşu boşuna fotoğrafım onda kaldı..arayıp silmesini mi istesem? kim bilir kimlere gösterecek?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ne olacak ondan, şimdi herkesin elinde kameralı telefon var. Biri çaktırmadan çekse ruhun duymaz. Yemek yerken çekilmiş fotonun da bir cazibesi yok hani.masada yemek yerken .
annem çok tepki gösterdi..alt üst oldum..Sosyal medyaya hic mi foto koymuyosun ne yapacak senin fotonu ayol
Normal bir fotoğrafmı anlamadım ki nolacak çektiyse?seni çekebilir miyim dedi..izin verdim..hoşlanmıştım..ama bana dönmedi..hata ettiğimi şimdi anlıyorum..
değil mi?Aman ne olacak ondan, şimdi herkesin elinde kameralı telefon var. Biri çaktırmadan çekse ruhun duymaz. Yemek yerken çekilmiş fotonun da bir cazibesi yok hani.
normal gülümsedim..masada yemek yiyorduk ..bişey yok ama adam yabancı sonuçta..neyse olan olduNormal bir fotoğrafmı anlamadım ki nolacak çektiyse?
Abartmışsın gerçekten bu kadar takacak bir şey göremedim ben büyük hata yazınca başlıkta çok büyük bir şey bekliyordum.İnternet alemine hiç mi fotoğraf koymuyorsun sanki öyle yada böyle birileri fotoğraflarımızı görüyor.normal gülümsedim..masada yemek yiyorduk ..bişey yok ama adam yabancı sonuçta..neyse olan oldu
Ya kimin umrunda senin foton rahat olannem çok tepki gösterdi..alt üst oldum..
ilk buluşmada görüştüğüm kişinin fotoğrafımı çekmesine izin verdim..bana geri dönüş te yapmadı..boşu boşuna fotoğrafım onda kaldı..arayıp silmesini mi istesem? kim bilir kimlere gösterecek?![]()