çok pişmanım..büyük hata yaptım..

Basligi okuyunca ben de sandim ki....
Neyse aileler ozellille anneler cok sever oyle ah vahlamayi.bir sey olmaz merak.etmeyin.nasilsa gorustugunuzu aileniz biliyormus.

belki de ilgilendiği başka kadın var..götürüp bak ben bu kadınla da görüştüm ama ilgilenmedim diye hava atacak?yani daha doğrusu annemin vesveseleri bunlar..kullanılmışım başka kadın için..adamın face sayfasında aşk şiirleri paylaştığını görmüş..güya o şiirleri yazdığı kadına gösterecekmiş..

bda..ki de ilgilendiği başka kadın var..götürüp bak ben bu kadınla da görüştüm ama ilgilenmedim diye hava atacak?yani daha doğrusu annemin vesveseleri bunlar..kullanılmışım başka kadın için..adamın face sayfasında aşk şiirleri paylaştığını görmüş..güya o şiirleri yazdığı kadına gösterecekmiş..
Senin annen de bir tuhafmış yani kusura bakma da..

belki de ilgilendiği başka kadın var..götürüp bak ben bu kadınla da görüştüm ama ilgilenmedim diye hava atacak?yani daha doğrusu annemin vesveseleri bunlar..kullanılmışım başka kadın için..adamın face sayfasında aşk şiirleri paylaştığını görmüş..güya o şiirleri yazdığı kadına gösterecekmiş..

Sen fotoda tek değil misin? Pekala sosyal medyadan arakladığı bir foto da olabilir. Ya takmayın bu kadar bir erkek bana bir kadının fotoğrafını gösterip bak ben bunu senin için reddettim dese bir tarafımla gülerim.

Ya ben hicbisey anlamadim biraz detayli anlatirmisin? Nasil tanistiniz mesela? Ne zamandir tanisiyosunuz? Bulusma olali kac gün oldu?

aaa mahir gene mi sen : D çok çirkinim diye dalga geçme amaçlı konular açıyodun demek ki acı gerçekmiş :KK14:

bak bı hıkaye anlatayım halıne sukret :)
17-18 yaslarımda sahılde dolaşırken 40-45 yaslarında yabancı bır adam yanıma geldı, Türkçe bilmiyor, ben de çat pat İngilizcemle anlaşıyorum :) fotoğrafını cekebılır mıyım dedı, yanlış anlamadıysam bır dergı ıcın fotoğraf cekıyormus yurtdısında :D
ben sanki mankenlik teklıfı gelmıs edasıyla yarım saat poz verdım sahılde orda burda :) ahaha :)
sonra gelıp anneme anlatınca bı fırça da ben yemiştim :D
saflık işte , hiç aklıma kotu nıyetlı ınsanlar gelmedıgınden, düşünmeden uça uça cektırdım fotoğrafları :)
kimbilir nerede fotograflarım, hiçbir iletişim adresi,telefon da yok, hatta hangı dergı dıye bıle sormadım :D

neyse dıyecegım o kı sız sadece fotoğrafınız onda dıye mı sıkıntı yapıyorsunuz, koleksıyon yapmıyorsa siler zaten o da, ömür boyu saklayacak degıl ya, stres yapmayın bosverın ;)

Bende uygubsuz foto sandim.
Suan yemek yerken herkes cekebilir fotografimizi bunda bukadar abartilicak ne var ..

Kıza öcü muamelesi yapmayın ey KK, o bizden biri.
Tam da içimizden.
Hiç tanımadığın bir adam fotonu çekmek yerine, koluna girip yürüseydi ve sonra bir daha aramasaydı seni, koluna girmesine izin verdiğin için de pişman olurdun muhtemelen. Yani mesele fotoğraf değil, adamın bir daha aramamış olması. Adam ne yaparsa yapsın bi daha aramadıysa yaptığı şey göze batacaktı.
Velhasıl sttiret, birşey olmaz, takma.

fotoğrafım onda kaldı deyince bende +18 bi poz sandım:p tamamen benim kötü sapıtıklığım :confused:

Do
Bu ne ya tovbe tovbee kizlarin resimlrini çekip bi daha aramayan insanin amaci ne olabilir ki ilginç. Yoksa kötü mü çıktınız fotoğrafta belki sonradan görünce begenmedi :cool:
ü
Bu ne ya tovbe tovbee kizlarin resimlrini çekip bi daha aramayan insanin amaci ne olabilir ki ilginç. Yoksa kötü mü çıktınız fotoğrafta belki sonradan görünce begenmedi :cool:[/QUOTE

Doğru. Fotojenik bulmadıysa... Sonra fotoya baktığında senin gibi o da büyük hata yaptım çok pişmanım demiş olabilir.:)

fotoğrafım onda kaldı deyince bende +18 bi poz sandım:p tamamen benim kötü sapıtıklığım :confused:
Ayy sapikk ben hic oyle dusunmemjsjshsgshsh (kisi burada carpiliyor) :D :D benim anlamadigim adam kim? gorustugu kisiyse nasil yabanci biri oluyo? yabanciysa ne zamandir gorusuyolar? o an mi fotografini cekmek istedi? kafamda deli sorularr :D

Kıza öcü muamelesi yapmayın ey KK, o bizden biri.
Tam da içimizden.
Hiç tanımadığın bir adam fotonu çekmek yerine, koluna girip yürüseydi ve sonra bir daha aramasaydı seni, koluna girmesine izin verdiğin için de pişman olurdun muhtemelen. Yani mesele fotoğraf değil, adamın bir daha aramamış olması. Adam ne yaparsa yapsın bi daha aramadıysa yaptığı şey göze batacaktı.
Velhasıl sttiret, birşey olmaz, takma.
Kıza değil anasına öcü muamelesi yapmak istiyorum ben:KK45:

Back
X