Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hatalar yaptım eee nasıl çıkacağım nasıl mutlu olucağım bilmiyorumPişman olacak hale gelmek için resmen kasmışsınız, hayatınızı daha büyük çıkmaza sokmak için yardır yardır yanlışlara koşmuşsunuz. Şöyle bir eski konularınıza üstünden baktım da;
Evlenmişsiniz, alel acele, yangından mal kaçırır gibi; tanımadan, kendinizi garantiye almadan.
Evlenip (sanırım) okulu bırakmış ve eşinizin yaşamak istediği yerde kalmışsınız. Gurbette olmayı istemeyerek, gurbette olmayı seçmişsiniz.
Sonra eşinizin ailesinin size karşı tutumlarından rahatsızlıklarınız başlamış, bu arada eşiniz de sizi kendi ailesi yanında dışlamış-ezmiş.
Tartışmalar yaşamışsınız, her tartışmanız hakaret-küfür, türlü saygısızlıklar (Yüze tükürmek gibi) içeriyor, kimisi şiddetle sonuçlanıyor.
Sadece fiziksel şiddet değil, ekonomik şiddet de uyguluyor, eve ekmek parası vb. bırakmıyor.
Bu süreçte, eski sevgiliniz de aklınızı kurcalıyor, eski sevgilinize sarıyorsunuz. (Saplantılı bir şekilde eski sevgilinizi sevdiğinizi belirtmişsiniz)
Kocamdan sıkıldım, bunaldım sevmiyorum yazdığınız birkaç konunuz var, birkaç kez boşanmayı düşündüğünüz konunuz da mevcut ve hatta "Bir gün ayrılacağımı bilerek devam ediyorum" filan da demişsiniz veee bingo:
Çocuk yapmışsınız. Zorlaya zorlaya hem de, öyle kazayla filan da değil.
Çocuk fikrini umursamayan ve size şiddet uygulayan adamdan, aylarca uğraşa uğraşa, tüp bebeğe kadar düşünüp çocuk yapmışsınız.
Sonra konularınız devam ediyor:
Hamileyim ve eşimin terbiyesizlikleri
Çok çaresizim
Bu adam düzelir mi?
Hamile kadınla kavga etti
Nasıl baba olacak?
Ayrılsam çocuk geliyor, çocuğumun babaya ihtiyacı var.
Boşanma dilekçesi verdim ama kararlı duramıyorum.
Seçimlerimden dolayı cezalandırılıyorum sanki.
10 aylık bebeğimi nasıl büyüteceğim, korkuyorum.
Boşanmış anne olmayı hiç düşünmemiştim, ne yapacağım?
Bla
Bla
Bla.
Gerçekten bunu tahmin etmediğinizi söyleyemezsiniz.
Göz göre göre yapmışsınız. Salt annelik duygusunu yaşamak için, bencilce karar verip böyle bir adamı da baba yapmış, çocuğunuzun da başını yakmışsınız. Yazık. Size çok sinirlendim.
O hasret yaşamasın diye ben mutsuz mu olmalıyım peki? Oda benim Türkiye özlemimi bilerek benimle çocuk yaptıBen sizin diğer konunuza az önce msj yazmıştım buraya niye kaçtınız hay Allah keşke evlenmeden çocuk olmadan evvel oraya alışıp alışamayacağınıza karar verseydiniz biraz geç olmuş sanki tabi ki eşiniz çocuğunu bırakmak istemez kabul etmişsiniz orada yaşamayı ve eşinizle birlikte çocuk sahibi olmak istemişsiniz eşinizin kötü huyları yok ise oraya alışmak için çabalamalısınız artık bir yuvanız olmuş siz Türkiyeye dönünce eşiniz çocuğuna hasret mi yaşasın tabi ki salmaz evlilik çocuk oyuncağı değil ki
Eşim istediği için de mutsuz olucağım bir hayatı yaşamak ta çok zalimce, eşim bana emri vaki yaptı ve o istediği için ömür boyu yıllarca gurbette olmak ta çok acımasızca, burada psikolojim düzelmiyor
Size zamanında hala biraz sağlıklıyken mesaj atmıştım , eşimin yanına dönmemi ve sosyal çevre edinmemi önermiştiniz ailemin ise boşanma taraftarı olduğunu anlatmıştım, eşimin yanına döndüm işe dönemedim ama sağlığım bozuldu şimdi ise sağlığım , 1 adet aylarca arayıp sormayan babaya düşkün kızım , sorunlu bir evlilik , işsizlik var elimdeMemlekette de düzelmiyor.
Siz harekete geçemiyorsunuz.
Iyisiyle kotusuyle size insanlar bir sürü cozum sundu.
Israrla hic bir şey denememeyi seçiyorsunuz.
Bırakın çocuğunuzu babaya iyilesin madem.
Sağlıklı anne olmadan çocuğu mutlu etmeniz çok zor.
Burada dünyaya gelmeyi kendi seçmeyen bir bebek var.
Ve onun çıkarına hareket etmek ZORUNDASINIZ.
bile isteye yaptığınız çocuğu yüz üstü bırakamazsiniz.
Orada daha iyi imkanları da olacak,
Anne ve babası aynı ülkede de olacak.
Size zamanında hala biraz sağlıklıyken mesaj atmıştım , eşimin yanına dönmemi ve sosyal çevre edinmemi önermiştiniz ailemin ise boşanma taraftarı olduğunu anlatmıştım, eşimin yanına döndüm işe dönemedim ama sağlığım bozuldu şimdi ise sağlığım , 1 adet aylarca arayıp sormayan babaya düşkün kızım , sorunlu bir evlilik , işsizlik var elimde
Kızımı kocama bırakıp iyileşmem ne kadar mümkün , Avrupa’da yabancı olarak boşanmış kadın olarak yaşamak ne derece mantıklı, türkiyede sağlıklı annem varken , babam değil bakın annem , bir çocuğun ihtiyacı sağlıklı bir anne , baba zaten 2 haftada bir görecek büyüdükçede zaten daha sık görüşür kusura bakmayın ama babası yıllardır bunu bilerek bEnimle çocuk yaptı şimdi o istiyor diye kızımı Avrupa’ya yetiştirip onunlada mı sorunlar yaşamalıyımSizin dönmemek gibi bir şansınız yoktu.
Ailenizin yanında da kalamıyordunuz ki.
Abiniz rahat vermedi.
Çocuğunuz da Orada sagljkli bir ortamda miydi?
Ailenizin size kucak açıp başının üstünde tutma durumu yok.
Ve evet ben hala türkiye de olmamaniz gerektiğini düşünüyorum.
Siz zaten orada okudunuz, calistiniz.
Yabancısı olduğunuz bir yer değil.
Ananizin babanizin yanı takıntınızı anlayamiyorum.
Eşinizden ayrılın.
Gerekirse tedavi için türkiye ye gelin.
Yada ailenizi oraya çağırın.
Tedavi, ıs yeni ev yeni bir düzen kurun.
Bu sürede kızınız babasında da Olabilir
Eğer sağlıklı değilseniz sağlığınızı kazanana kadar kızınızın yeri babasinin yanı.
Yok dönmek size iyi gelecekse, dönün.
Kızınıza babasinin gösterdiği ilgiyi ve sevgiyi anneanne dede gösterecek mi?
Sizinle ilgilenecekler mi?
Hatalı kararlar vermişsiniz bugüne kadar.
Eşiniz saçma sapan bir adam.
Bile isteye de bu adamdan çocuk sahibi olmuşsunuz.
Ben size katlanin, cile doldurun demiyorum.
Kendinizi kurtarın.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durun
Bu konuda da önceliğiniz yaşadığınız ülke olmalı.
Çünkü çocuğunuz var
Çünkü çocuğunuzun imkanları orada daha iyi olacak.
He yok, orada imkansız mi?
Önemli olan annenin ruh sağlığı.
Alın biletinizi çıkın gelin.
Önce iyilesin. Sonra durumu degerlendirirsiniz.
Ama bir şey yapın.
Kızımı kocama bırakıp iyileşmem ne kadar mümkün , Avrupa’da yabancı olarak boşanmış kadın olarak yaşamak ne derece mantıklı, türkiyede sağlıklı annem varken , babam değil bakın annem , bir çocuğun ihtiyacı sağlıklı bir anne , baba zaten 2 haftada bir görecek büyüdükçede zaten daha sık görüşür kusura bakmayın ama babası yıllardır bunu bilerek bEnimle çocuk yaptı şimdi o istiyor diye kızımı Avrupa’ya yetiştirip onunlada mı sorunlar yaşamalıyım
Bu kadar kötü olduğunu Doğumdan sonra anladımKızınızı kendiniz ile türkiye ye götürüp mü iyileseceksiniz?
Siz kendi derdinize düşerken kim bakacak?
Kimin yanında kalacaksınız?
Hastaneye yatmanız gerekse cocuk nerede kalacak?
Türkiye de işiniz gücünüz var mi? Yada bulabilecek misiniz?
Tedavi ve işi birlikte yurutebilecek misiniz?
Anneniz yanınızda olacak ama babanız huzur verecek mi?
Ayrı eviniz olacak mi mesela?
Sizden sonra bu çocuğun vasisi babası.
siz ssağlğınıza kavusana kadar,
Pekala bakabilir.
Çocuğu peşinizden oradan oraya suruklemenizden iyidir kurulu düzeninde kalması.
he babadan yana kaygılarınızı anlıyorum
Ama bunu berbat bir adamdan bile isteye çocuk sahibi olmadan önce düşünecektiniz.
Peki.Verdigim kararlara cok pismanim geri dönüsüm yok herkes bikti benden artil
Bu kadar kötü olduğunu Doğumdan sonra anladım
Pişman olacak hale gelmek için resmen kasmışsınız, hayatınızı daha büyük çıkmaza sokmak için yardır yardır yanlışlara koşmuşsunuz. Şöyle bir eski konularınıza üstünden baktım da;
Evlenmişsiniz, alel acele, yangından mal kaçırır gibi; tanımadan, kendinizi garantiye almadan.
Evlenip (sanırım) okulu bırakmış ve eşinizin yaşamak istediği yerde kalmışsınız. Gurbette olmayı istemeyerek, gurbette olmayı seçmişsiniz.
Sonra eşinizin ailesinin size karşı tutumlarından rahatsızlıklarınız başlamış, bu arada eşiniz de sizi kendi ailesi yanında dışlamış-ezmiş.
Tartışmalar yaşamışsınız, her tartışmanız hakaret-küfür, türlü saygısızlıklar (Yüze tükürmek gibi) içeriyor, kimisi şiddetle sonuçlanıyor.
Sadece fiziksel şiddet değil, ekonomik şiddet de uyguluyor, eve ekmek parası vb. bırakmıyor.
Bu süreçte, eski sevgiliniz de aklınızı kurcalıyor, eski sevgilinize sarıyorsunuz. (Saplantılı bir şekilde eski sevgilinizi sevdiğinizi belirtmişsiniz)
Kocamdan sıkıldım, bunaldım sevmiyorum yazdığınız birkaç konunuz var, birkaç kez boşanmayı düşündüğünüz konunuz da mevcut ve hatta "Bir gün ayrılacağımı bilerek devam ediyorum" filan da demişsiniz veee bingo:
Çocuk yapmışsınız. Zorlaya zorlaya hem de, öyle kazayla filan da değil.
Çocuk fikrini umursamayan ve size şiddet uygulayan adamdan, aylarca uğraşa uğraşa, tüp bebeğe kadar düşünüp çocuk yapmışsınız.
Sonra konularınız devam ediyor:
Hamileyim ve eşimin terbiyesizlikleri
Çok çaresizim
Bu adam düzelir mi?
Hamile kadınla kavga etti
Nasıl baba olacak?
Ayrılsam çocuk geliyor, çocuğumun babaya ihtiyacı var.
Boşanma dilekçesi verdim ama kararlı duramıyorum.
Seçimlerimden dolayı cezalandırılıyorum sanki.
10 aylık bebeğimi nasıl büyüteceğim, korkuyorum.
Boşanmış anne olmayı hiç düşünmemiştim, ne yapacağım?
Bla
Bla
Bla.
Gerçekten bunu tahmin etmediğinizi söyleyemezsiniz.
Göz göre göre yapmışsınız. Salt annelik duygusunu yaşamak için, bencilce karar verip böyle bir adamı da baba yapmış, çocuğunuzun da başını yakmışsınız. Yazık. Size çok sinirlendim.
Cok uzun oldu ya okuyana kadar canim ciktiVerdigim kararlara cok pismanim geri dönüsüm yok herkes bikti benden artil
Boşan bence!Verdigim kararlara cok pismanim geri dönüsüm yok herkes bikti benden artil
Ne yapıyım kendimi öldüriyimmi bu ne nefret,Doğumdan öncesini de yazmis gangsta sağolsun.
Bir de o kadar soru var orada keske zahmet edip cevaplasaniz.
Hala duygularım var :/Boşan bence!
Hala duygularınız varsa psikolojik yardım alarak eşinizle sorunlarınızı çözmeye çalışın, kendinizi bırakıp salıp çocuğunuzun mutsuzluğuna sebep olmamalısınız. Tek siz olsanız boşanın yada kavga gürültülü bir şekilde devam edin derim çünkü hislerim hala var demişsiniz. Ama artık annesiniz ve evladınız için güçlü durup bir yol haritası çıkarmak zorundasınız.Hala duygularım var :/
“Geçmişi değiştiremezsin, fakat gelecek daima elindedir.”Hugh White şöyle bir sözünü iliştirip gidiyorum.Ne yapıyım kendimi öldüriyimmi bu ne nefret,
Çok hata yaptım evet ne yapıyım , yaptım , hayat bu , tek başıma yurtdışında , manüpilatif bir kocayla ve namus namus diyen bir aileyle bu kadar oldu , ne yapıyım üzgünüm çok üzgünüm , geçmiş geri gelmiyor
Ölümü düşünüp çocuğunuzu annesiz bırakmayı bile göze almayı düşünüyordunuz.Hala duygularım var :/
Napabiliriz buradan?Verdigim kararlara cok pismanim geri dönüsüm yok herkes bikti benden artil