Çok pişmanım !! Lütfen bana birşeyler yazın

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Arkadaşlar ben düğün yapmadan evlendim sonra hemen hamile kaldım ve şuan bebişim var ama hep içimde kaldı düğün yapamamam eşim eskiden evliydi ben 2. Eşiyim eski karısıyla otelde düğünleri olmuş duydum çok kıskanıyorum hergün ağlıyorum keşke bu yazdıklarım yalan olsa şuan bile ağlıyorum çünkü ben 20 yaşındayım gelinlik bile giyemedim lütfen bana birşeyler yazın çok kötü psikolojim!!

Arkadaşlar ben düğün yapmadan evlendim sonra hemen hamile kaldım ve şuan bebişim var ama hep içimde kaldı düğün yapamamam eşim eskiden evliydi ben 2. Eşiyim eski karısıyla otelde düğünleri olmuş duydum çok kıskanıyorum hergün ağlıyorum keşke bu yazdıklarım yalan olsa şuan bile ağlıyorum çünkü ben 20 yaşındayım gelinlik bile giyemedim lütfen bana birşeyler yazın çok kötü psikolojim!!
Eski eşiyle otelde evlenmiş ama boşanmış, umarım sizin evliliğiniz uzun ve güzel sürer. Eşiniz size iyiyse, siz mutluysanız bir gelinlik kiralayın, bir günü eşinizle kendinize ayırın. Dış çekim yaptırın, en azından gelinlik içinizde kalmasın. Ama en önemlisi eşinizle iyi ve mutlu olmanız, bunu da unutmayın

Neden dügün yapmadan evlendiniz peki ?

:110: Gelinlik giymiş de ne olmuş sanki?
Kendiniz diyorsunuz eski karısı? Eski yani.
Siz gelinlik giymesinden ziyade eski eşin kendisini kıskanıyorsunuz ya da mutsuzsunuz bence.
Gelinlik için bu kadar ağlanması bilemedim.
Ya da duygusal bir zamandasınız suan hamilelikten dolayı.
Bak mesela o da bu duyguyu yaşayamadı belki de.
Karninizda var olan bir mucize için mutlu olmak varken gelinlik için ağlamak niye?

:110: Gelinlik giymiş de ne olmuş sanki?
Kendiniz diyorsunuz eski karısı? Eski yani.
Siz gelinlik giymesinden ziyade eski eşin kendisini kıskanıyorsunuz ya da mutsuzsunuz bence.
Gelinlik için bu kadar ağlanması bilemedim.
Ya da duygusal bir zamandasınız suan hamilelikten dolayı.
Bak mesela o da bu duyguyu yaşayamadı belki de.
Karninizda var olan bir mucize için mutlu olmak varken gelinlik için ağlamak niye?
Ben doğurdum canım hamile değilim.. biliyorum ama çok üzülüyorum kıskanıyorum içimden atamıyorum bu hissi düğün yapmamamın sebebi ailemin istemediği bi evlilikti ama çok üzülüyorum

Ben doğurdum canım hamile değilim.. biliyorum ama çok üzülüyorum kıskanıyorum içimden atamıyorum bu hissi düğün yapmamamın sebebi ailemin istemediği bi evlilikti ama çok üzülüyorum
Peki mutlu musunuz? Sanki sadece gelinlik düğün gibi gelmedi bana ? Yanlış anlamayın. Galiba başka şeylerde var. Verilen değer gibi. Biraz onun içerlemesi var gibi geldi.

O zaman dünyaya gelmiş mucize diyelim.
Takılma buna olur mu?
Eşinle, çocuğunla mutlu olmaya çalış.
Keşke daha farklı şartlarda mutlu olabileceğin bir hayatın olsaydı..

Bende gelinlik giyemedim düğünüm olmadı bir oğlum oldu ama yine de beyaz giymeyi düşünmüyorum hatta sünnet düğünü yapmayı bile düşünmüyorum

Back
X