Çok pişmanım !! Lütfen bana birşeyler yazın

Düğün yapmamak gelinlik giymemek çok mu büyük bir dert eşimin eski eşiyle çok büyük dillere destan düğün yapması benimle düğünsüz sessiz sedasız evlenmesi çok mu büyük bi dert peki ben neden ağlıyorum neden kafamdan atamıyorum aslında mutluyum bebişimle eşimle ama neden kıskanıyorum ben sizce haklımıyım??

Ben de dugun yapmadim.
Zaten bekarken bile dugun yapmak gecmiyordu icimden.
Nişan ve dügun yapmak bana tuhaf geliyordu.
Hala pisman degilim, hala ayni dusuncedeyim.
Oglum olsa ona da sunnet dugunu yapmayacagim)))
Önemli olan düğünden sonraki hayattir.
Nice guzel dugunler mutsuz olanlar, bosananlar gorduk.
Oyuzden takmamaya calisin.

Düğün yapmamak gelinlik giymemek çok mu büyük bir dert eşimin eski eşiyle çok büyük dillere destan düğün yapması benimle düğünsüz sessiz sedasız evlenmesi çok mu büyük bi dert peki ben neden ağlıyorum neden kafamdan atamıyorum aslında mutluyum bebişimle eşimle ama neden kıskanıyorum ben sizce haklımıyım??
Hanımefendi siz psikolojik destek alın düşünceleriniz normal değil çünkü. Değişmeyecek bir şeye üzülmenizi geçtim bu yaşananların hepsi sizin tercihinizdi biliyorsunuz değil mi? Siz de isteseydiniz büyük şatafatlı düğün. Aileniz muhtemelen küçük olduğunuz için istemedi evlenmenizi keşke onları dinleseydiniz. Şu tavrınızdan bile anlaşılıyor daha evlenme olgunluğuna sahip olmadığınız. Haklı mıyım diye sormuşsunuz haklı değilsiniz

Evliliğinde kötü zamanlar gecirmiş olabilir kötü hatıralar kalmış olabilir zihninde..
Hevesi kalmamış olabilir gerekli görmemiş olabilir.
Ne yap biliyor musun?
Bunun senin icin önemini ne kadar mutlu edeceğini anlat ona.
Gelinlik kirala ve fotoğrafcıya gidin.Dış çekim yapın bol bol.

Arkadaşlar ben düğün yapmadan evlendim sonra hemen hamile kaldım ve şuan bebişim var ama hep içimde kaldı düğün yapamamam eşim eskiden evliydi ben 2. Eşiyim eski karısıyla otelde düğünleri olmuş duydum çok kıskanıyorum hergün ağlıyorum keşke bu yazdıklarım yalan olsa şuan bile ağlıyorum çünkü ben 20 yaşındayım gelinlik bile giyemedim lütfen bana birşeyler yazın çok kötü psikolojim!!
Bende ikinci eşiyim benimkide 2 tane düğün yapmış ilk eşine ayrı ayrı illerde çok şatafatlı ama sonuç mutsuzluk huzursuzluk ve boşanma benim düğünüm olmadı hiç nikah fotomda yok ama çok şükür dert etmedim senin nasibinde bu varmış artık zamanı geriye alamayız hiç sorun yapıpta kendini yıpratma derim herkesin hayali lakin bide gerçek hayatlar var

Ömür boyu kocanızın eski eşiyle mi kıyas edeceksiniz kendinizi?

Hadi dugun yapmadiniz tamam da nikahta bir gelinlik giyemeyecek kadar acelen neydi acaba. . .
Coluk cocugaa karismissin bu saatten sonra dugun olmaz, olsa da ayni tadi vermez bosuna masraf edersin. Bir gelinlik alip dis cekim vs yaptir bari.

Karşıdan kendine bir bak ne kadar sığ bir yaşam ve düşüncen var .. ya sen 20 yaşındasın hangi okulu okuyun kendimi nasıl gelistireyim hayallerime nasıl ulasayim ... Çocuğuma nasıl anne olayım .. ona nasıl örnek olayım...diye düşünmek varken eski eşi kiskanip gelinlik için ağlıyorsun bence bir sirkelen kendine gel ...hadi diyelim hevesin yok bir konuda sadece heves etsen ne bileyim bir konuda kendini gelistirsen ...çok iyi bir ev hanımı olup ne bileyim çok güzel bez bebek yapmak gibi buda olur mesela anlatabiliyormuyum ....bu kadar boş şeyler için üzülme yani ...sağlığın sıhhati yerinde mutlu olmaya ve hayata bir yerden tutunmaya bak derim

Arkadaşlar ben düğün yapmadan evlendim sonra hemen hamile kaldım ve şuan bebişim var ama hep içimde kaldı düğün yapamamam eşim eskiden evliydi ben 2. Eşiyim eski karısıyla otelde düğünleri olmuş duydum çok kıskanıyorum hergün ağlıyorum keşke bu yazdıklarım yalan olsa şuan bile ağlıyorum çünkü ben 20 yaşındayım gelinlik bile giyemedim lütfen bana birşeyler yazın çok kötü psikolojim!!
Otelde evlenmişler ama boşanmışlar. Yani anlamıyorum anne olacaksınız. Neyse çok küçüksünüz. Birşey diyemiyorum

Evlenirken neden düğün istemediniz?

Ben bazi erkekleri cok cok kurnaz buluyorum.Sizin esiniz de onlardan biri sanirim.Hem 20 yasinda bir kizla evlen,ikinci evliligin olsun.Hem kendin yaptin gördün diye,kiza gelinlik dahil hicbirsey gosterme.Bu nedir allahasen? Sen de yasinin toyluguyla ,sanirim cok da seviyordun.Biseyler istemeden ,isler ters gitmeden evleneyim dedin.Ama bu kocanin cok isine geldi.Artik gözyasina yazik hergun aglama.Bundan sonra esinden biseyler istemesini bil.

Canım bende kına gecesi yapmamıştım, evliliğimizin 3. Senesi falandi.
Hem gelin mevlidi, hemde kına yapmıştım, içimde kalmamıştı o zaman için.

Ama şimdi dusunince ultra saçma geliyor yaptığım 😄😄

Yine de çok istiyorsan, gelinlik giy, al bebeğini de kucağına, albümünüz olsun..
Geç kalınmış bir şey yok ki, eğlencesi de yapılır.

Yeter ki geçim olsun 😍

Esin baya bir kurnazmis hem daha 19 yaşında bir kız alıyorsun hemde bir şey yapmıyorsun ..sen saf aşık tabi ahh ahh olan kızlarımıza oluyor

Back
X