- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
Konu sahibi ben degilimne nikahı?
sahi nasıl evlendin konu sahibesi? ailen gelmemişti bile ev yerleştirmeye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi ben degilimne nikahı?
sahi nasıl evlendin konu sahibesi? ailen gelmemişti bile ev yerleştirmeye.
Konu sahibi ben degilim
Eşi daha önce evlenmiş herşeyden hevesini almış ama konu sahibi daha gencecik bir kadın ve tabi ki düğün dernek en doğal hakkı. Benim kızdığım nokta neden bile bile lades deniyor, üstelik aile onayı da yok. Ailelerin onayı olmayan her işin sonu ne yazık ki hüsran oluyor ben bunu kendim yaşayarak çok gördüm.Çok haklısınız. Belki başkalarına acımasız gelebilir bu yorumlar ama maalesef doğru.
Aileler en ufak bir şeye karşı çıksa baskıcı oluyorlar günümüzde. Evet çok saçma ve cahilce evlatlarına baskı yapan aileler de vardır o bir gerçek. Ama daha 20sine gelmemiş kızlarını evlenip ayrılmış (evlenip ayrılmak kusur değil tabi çok iyi bir insan olabilir sorun kızın yaşı) biriyle evlendirmek istememeleri çok doğal.Eşi daha önce evlenmiş herşeyden hevesini almış ama konu sahibi daha gencecik bir kadın ve tabi ki düğün dernek en doğal hakkı. Benim kızdığım nokta neden bile bile lades deniyor, üstelik aile onayı da yok. Ailelerin onayı olmayan her işin sonu ne yazık ki hüsran oluyor ben bunu kendim yaşayarak çok gördüm.
2017 yılında 19 yasindaydin. Yıl oldu 2019 halen yaşin artmadimi. . Cok yalan soyluyorsunArkadaşlar ben düğün yapmadan evlendim sonra hemen hamile kaldım ve şuan bebişim var ama hep içimde kaldı düğün yapamamam eşim eskiden evliydi ben 2. Eşiyim eski karısıyla otelde düğünleri olmuş duydum çok kıskanıyorum hergün ağlıyorum keşke bu yazdıklarım yalan olsa şuan bile ağlıyorum çünkü ben 20 yaşındayım gelinlik bile giyemedim lütfen bana birşeyler yazın çok kötü psikolojim!!
Kesinlikle o kadar haklısınız ki. Evlenip ayrılmak çok doğal birşey ama ben boşanmalarda genelde kadınların değil erkeklerin hatalı olduğunu düşünüyorum., hiçbir kadın durduk yere yuvasını yıkmaz mutlaka ki erkekte birşeyler çıkıyor. Aileler de bunu çok iyi bildiğinden onaylamıyor .Aileler en ufak bir şeye karşı çıksa baskıcı oluyorlar günümüzde. Evet çok saçma ve cahilce evlatlarına baskı yapan aileler de vardır o bir gerçek. Ama daha 20sine gelmemiş kızlarını evlenip ayrılmış (evlenip ayrılmak kusur değil tabi çok iyi bir insan olabilir sorun kızın yaşı) biriyle evlendirmek istememeleri çok doğal.
Ben bu kadar kesin genellemeler yapamam çevremde eşinden dolayı yüzü gülmeyen çok iyi adamlar gördüm tabi oranlarsak erkekler yüzünden yıkılan yuvalar daha fazla. Öyle ya da böyle aileler tecrübe sahibi illaki gördükleri bişey oluyor ileriyi gmrebiliyorlar.Kesinlikle o kadar haklısınız ki. Evlenip ayrılmak çok doğal birşey ama ben boşanmalarda genelde kadınların değil erkeklerin hatalı olduğunu düşünüyorum., hiçbir kadın durduk yere yuvasını yıkmaz mutlaka ki erkekte birşeyler çıkıyor. Aileler de bunu çok iyi bildiğinden onaylamıyor .
Sana o kadar dedik gittin evlendin bide bebek yaptin hemen arap şeyhini kaçırmak istemedinbaşın göğe erdimi
Kaderimiz boyleymis derken bu ne drama, bu ne arabesklik ya Hu? Sanki başına büyük felaket gelmiş de kaderim boyleymis diye iç çekiyorsun.. Kendin soyluyorsun esimle ve bebegimle mutluyum diye, ee?Allah rahmet eylesin.. kaderimiz böyleymiş
E bunu sen istedin. Pahalı yüzükler alıyor, Arap şeyhi (!), şöyle böyle diye tüm aileni ardında bırakarak koşa koşa gittin. Ortadoğu kültürüyle büyümüş o kafa yapısında bir adam seni ciddiye alıp sana düğün yapar mı allasen? Ciddi söylüyorum, evlendiğinize şükret. Resmi nikah değil mi? İmam nikahına demiyorsundur dilerim evliyim diye.
Oh my god! Dizi gibi resmen doğru mu bu?E bunu sen istedin. Pahalı yüzükler alıyor, Arap şeyhi (!), şöyle böyle diye tüm aileni ardında bırakarak koşa koşa gittin. Ortadoğu kültürüyle büyümüş o kafa yapısında bir adam seni ciddiye alıp sana düğün yapar mı allasen? Ciddi söylüyorum, evlendiğinize şükret. Resmi nikah değil mi? İmam nikahına demiyorsundur dilerim evliyim diye.
Ha bu arada, hostesliğine ne oldu?
Oh my god! Dizi gibi resmen doğru mu bu?
eski konularına şöööyle bir göz gezdir bak yüzüğüne kadar görOh my god! Dizi gibi resmen doğru mu bu?