Çok pişmanım !! Lütfen bana birşeyler yazın

Çok haklısınız. Belki başkalarına acımasız gelebilir bu yorumlar ama maalesef doğru.
Eşi daha önce evlenmiş herşeyden hevesini almış ama konu sahibi daha gencecik bir kadın ve tabi ki düğün dernek en doğal hakkı. Benim kızdığım nokta neden bile bile lades deniyor, üstelik aile onayı da yok. Ailelerin onayı olmayan her işin sonu ne yazık ki hüsran oluyor ben bunu kendim yaşayarak çok gördüm.

Eşi daha önce evlenmiş herşeyden hevesini almış ama konu sahibi daha gencecik bir kadın ve tabi ki düğün dernek en doğal hakkı. Benim kızdığım nokta neden bile bile lades deniyor, üstelik aile onayı da yok. Ailelerin onayı olmayan her işin sonu ne yazık ki hüsran oluyor ben bunu kendim yaşayarak çok gördüm.
Aileler en ufak bir şeye karşı çıksa baskıcı oluyorlar günümüzde. Evet çok saçma ve cahilce evlatlarına baskı yapan aileler de vardır o bir gerçek. Ama daha 20sine gelmemiş kızlarını evlenip ayrılmış (evlenip ayrılmak kusur değil tabi çok iyi bir insan olabilir sorun kızın yaşı) biriyle evlendirmek istememeleri çok doğal.

Arkadaşlar ben düğün yapmadan evlendim sonra hemen hamile kaldım ve şuan bebişim var ama hep içimde kaldı düğün yapamamam eşim eskiden evliydi ben 2. Eşiyim eski karısıyla otelde düğünleri olmuş duydum çok kıskanıyorum hergün ağlıyorum keşke bu yazdıklarım yalan olsa şuan bile ağlıyorum çünkü ben 20 yaşındayım gelinlik bile giyemedim lütfen bana birşeyler yazın çok kötü psikolojim!!
2017 yılında 19 yasindaydin. Yıl oldu 2019 halen yaşin artmadimi. . Cok yalan soyluyorsun

Aileler en ufak bir şeye karşı çıksa baskıcı oluyorlar günümüzde. Evet çok saçma ve cahilce evlatlarına baskı yapan aileler de vardır o bir gerçek. Ama daha 20sine gelmemiş kızlarını evlenip ayrılmış (evlenip ayrılmak kusur değil tabi çok iyi bir insan olabilir sorun kızın yaşı) biriyle evlendirmek istememeleri çok doğal.
Kesinlikle o kadar haklısınız ki. Evlenip ayrılmak çok doğal birşey ama ben boşanmalarda genelde kadınların değil erkeklerin hatalı olduğunu düşünüyorum., hiçbir kadın durduk yere yuvasını yıkmaz mutlaka ki erkekte birşeyler çıkıyor. Aileler de bunu çok iyi bildiğinden onaylamıyor .

Kesinlikle o kadar haklısınız ki. Evlenip ayrılmak çok doğal birşey ama ben boşanmalarda genelde kadınların değil erkeklerin hatalı olduğunu düşünüyorum., hiçbir kadın durduk yere yuvasını yıkmaz mutlaka ki erkekte birşeyler çıkıyor. Aileler de bunu çok iyi bildiğinden onaylamıyor .
Ben bu kadar kesin genellemeler yapamam çevremde eşinden dolayı yüzü gülmeyen çok iyi adamlar gördüm tabi oranlarsak erkekler yüzünden yıkılan yuvalar daha fazla. Öyle ya da böyle aileler tecrübe sahibi illaki gördükleri bişey oluyor ileriyi gmrebiliyorlar.

Sana o kadar dedik gittin evlendin bide bebek yaptin hemen arap şeyhini kaçırmak istemedin :KK53: başın göğe erdimi

Bunu duyunca aklıma okudugum bi haber geldi. Türkiyede bi şeyh denen şarlatan çocugu olmayan müridleriene,karılarınızı bana getirin ben onlara 1gece boyunca okuyum cocugunuz olur diyor ve müŕid denen gerizeklailarda getirip teslim ediyor. Gercekten çocukları oluyor ama cocuk şeyhten tabiki. 🙄🙄🙄

Konuyla alakasız oldu biliyorum ama,şeyhlerin akli pislige çok çalışıyomuş demekki😜

E bunu sen istedin. Pahalı yüzükler alıyor, Arap şeyhi (!), şöyle böyle diye tüm aileni ardında bırakarak koşa koşa gittin. Ortadoğu kültürüyle büyümüş o kafa yapısında bir adam seni ciddiye alıp sana düğün yapar mı allasen? Ciddi söylüyorum, evlendiğinize şükret. Resmi nikah değil mi? İmam nikahına demiyorsundur dilerim evliyim diye.

Ha bu arada, hostesliğine ne oldu?

Allah rahmet eylesin.. kaderimiz böyleymiş
Kaderimiz boyleymis derken bu ne drama, bu ne arabesklik ya Hu? Sanki başına büyük felaket gelmiş de kaderim boyleymis diye iç çekiyorsun.. Kendin soyluyorsun esimle ve bebegimle mutluyum diye, ee?
Ailen simdi razi mi bu evlilige, araniz nasil?
Evlenip cocuk yapmaya kadar gidebildiysen dugun icin de bekleseydin o zaman, eski esiyle otelde evlendigini yeni ogrenmedin sanirim?
Ben 23 yasinda, cok guzel bi dugunle sahane bi gelinlikle evlendim ama tam 1 sene sonra sinir hastasi olmus sekilde ailemin yanina döndüm.. Yani diyecegim şu ki, boyle şeyler olmasa da olur; onemli olan evindeki huzur..
Şu an bi evlilik yapacak olursam her seyi en sadesinden yaparim, ikinci evlilik oldugu icin degil, boyle seyleri gereksiz bulduğumdan ve keyif almadigimdan.. Ilk evliligimde de sade seyler istiyordum ama o zaman öyle gerekti ve oldu diyelim..
Esin kabul ederse guzel bir gelin elbisesi ile çekim yaptirabilirsin.. Gelinlik, damatlik ile çekinmek yerine bu moda simdi..

E bunu sen istedin. Pahalı yüzükler alıyor, Arap şeyhi (!), şöyle böyle diye tüm aileni ardında bırakarak koşa koşa gittin. Ortadoğu kültürüyle büyümüş o kafa yapısında bir adam seni ciddiye alıp sana düğün yapar mı allasen? Ciddi söylüyorum, evlendiğinize şükret. Resmi nikah değil mi? İmam nikahına demiyorsundur dilerim evliyim diye.

Ha bu arada, hostesliğine ne oldu?
Oh my god! Dizi gibi resmen doğru mu bu?

Valla bilmiyorum. Arap manitamla ben, bu da pahalı yüzüğüm diye attığı fotoğrafların hepsini Google'da arattığınızda Pinterest'te bulabiliyordunuz. Artık gerçek mi kafasında kurup inandığı fantezisi mi, size bırakıyorum.

20 yaşında, eğitim yok okul okumak yok, çocuk da olduğuna göre yaşın dolar dolmaz evlenip hamile kalmışsın.adam dul.düğünsğz
eski konularına şöööyle bir göz gezdir bak yüzüğüne kadar gör :halay: pek inandırıcı bir konu sahibi değil.

20 yaşında evlenip boşanmış adamla ne işin vardı ?
15 yaşında ergen değildiniz evlenirken br daha artık olmayacağını biliyordunuz
niye ısrarcı olmadınız ?
aileniz nasıl hiçbirşey demeden he deyip gönderdi sizi ?
sanki seneryo yazmışsınız gibi geldi bana

Aman boşver benim düğün oldu da noldu. Kaynanacım düğünde kavga çıkardı olaylar oldu. Burnumuzdan geldi. Şimdiki aklım olsa düğün yapmazdım. Ama şükür eşimle çok mutluyum.

Valla kırmak istemiyorum ama evlenir evlenmez hamilelik için uğraşacağına keşke düğün yapsaydın.

Back
X