- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.500
- 798
- 35
- Konu Sahibi Acemianne_
eşinle bunları konuştun mu? kaç yasında kendisi ? ailesi artık sizsiniz öncelik sizin ihtiyaçlarınız olmalı. davranışını olgun bulmadığım için yaşını sordum yanlış anlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merkez cok mu uzak baska bi yorumda da en fazla 50 lira harcadim demissiniz. Anlasilan siz esinize kiyamiyorsunuz parasini yiyemiyorsunuz, hata yapiyorsunuz siz bir seyler istemedikce oda ailesine yedirir.Biz kucuk bir ilcede yasiyoruz her aradigimi bulamiyorum.hani merkeze gidince alirim diye bekliyordum.
Verdi bana 500 lira sonra koydugum yerden gizlice almış ben buna çok kizdim agladim evde 1 lira birakmiyor ne yapiyor anlamiyorum.gorseniz ailesini kardesi berberde yardimcilik yapiyor ona bmw aldilar cocuk benim esimden daha iyi durumda her anlamda esimin giyecek kiyafeti yok annesi kardesinin giymedikleri getiriyor ama adam durmadan onlara para gönderiyorCok basit yapacagin sey canim, oraya 500 birak, kiyafet alacam, orayaca 200 birak hastaneye gidecem, oraya 200 birak ayakkabi lazim, oraya 500 birak bebege esya bakacam. Bu liste böööyle uzarrr gider. Coook basit. Kendini acindirmayi birak yok hastaneye gitmiyorum daaa, yok pantolonum yoktaaa ISTE
Ayni yaştayizeşinle bunları konuştun mu? kaç yasında kendisi ? ailesi artık sizsiniz öncelik sizin ihtiyaçlarınız olmalı. davranışını olgun bulmadığım için yaşını sordum yanlış anlama
Ayy şaka gibi :S Allah yardimcin olsunVerdi bana 500 lira sonra koydugum yerden gizlice almış ben buna çok kizdim agladim evde 1 lira birakmiyor ne yapiyor anlamiyorum.gorseniz ailesini kardesi berberde yardimcilik yapiyor ona bmw aldilar cocuk benim esimden daha iyi durumda her anlamda esimin giyecek kiyafeti yok annesi kardesinin giymedikleri getiriyor ama adam durmadan onlara para gönderiyor
Ayni yaştayiz[/QUOT
konuş canım bu sekılde olmaması gerektiğini anlat
Yok kiyamamaktan degil yengemle ciktik baktik kiyafet icin kucuk bir lcw magazasi var hamilelik pantolonu felan baktim bedeni yoktu hani alicaktim yoksa zorlaniyorum çünkü pantolonlarimda önü acik nereye kadar giyicemMerkez cok mu uzak baska bi yorumda da en fazla 50 lira harcadim demissiniz. Anlasilan siz esinize kiyamiyorsunuz parasini yiyemiyorsunuz, hata yapiyorsunuz siz bir seyler istemedikce oda ailesine yedirir.
ben ogretmen adayıyım
Verdi bana 500 lira sonra koydugum yerden gizlice almış ben buna çok kizdim agladim evde 1 lira birakmiyor ne yapiyor anlamiyorum.gorseniz ailesini kardesi berberde yardimcilik yapiyor ona bmw aldilar cocuk benim esimden daha iyi durumda her anlamda esimin giyecek kiyafeti yok annesi kardesinin giymedikleri getiriyor ama adam durmadan onlara para gönderiyor
sessiz kalması akıl alır şey değil gerçekten yahu bu nedir ya.Esiniz elinde ne var ne yok veriyor iste. Böyle bir adam size sinyal vermedi mi en basndan ? Ne demek yüzük satmak ??? Allah askina sessiz mi kaldiniz bunca olay karşısında? Adamın dini imanı para olmuş
Inanin herseyi soyluyorum farkina varsin diye sen onlarin kiyafetini giyiyorsun onlar luks yasiyor diyorum.Ayy şaka gibi :S Allah yardimcin olsun
Sen ailene verirken paraci degil ben isteyince mi paraci oluyorum deyiverin. Allah allah ne saçma is bu. Ihtiyaçlarınızı belirtin ve alın. Bu da pahalıymis deyip almamazlik etmeyin.Sessiz kalmadim aksine ben konusup kizdikca bana ne kadar paraciymissin diyor.evlendigimizden beri harcadığım para belki de 50 lira bile degil o da annesinin yanina giderken hediyelik birsey almistim o yani.
sessiz kalmak ayrı pasif kalmak ayrı birde..Sessiz kalmadim aksine ben konusup kizdikca bana ne kadar paraciymissin diyor.evlendigimizden beri harcadığım para belki de 50 lira bile degil o da annesinin yanina giderken hediyelik birsey almistim o yani.
Adam ailesine çalışıyor. Eşini de sadece iş yapsın cocuk dogursun kadınlık etsin ama sesini cikarmasn kenar süsü olsun diye alıp evlenmiş.sessiz kalması akıl alır şey değil gerçekten yahu bu nedir ya.
birde ihtiyaçlarıda yokmuş..
bencede en net çözümü bu olur vallahi ben olsam yapardm 1 dakika düşünmezdim.Arkadaşım bir kere rezil olursun ama resti çekmen gerek.Annesini eve çağır bir gün anne seninle bir şey konusacağım de ve bize söylediklerini anlat.Eşim üzerine dahi kıyafet almadan varını yoğunu size veriyo bana evde 1 lira bile bırakmıyo acil bir durum olsa evde param yok onu geçtim hamileyim insan bebğini düşünmez mi tüm kıyafetlerim sıkıyo ama beni düşünen yok de kadına de ki nolur evlendiğini kabul edin bizimde borcumuz var daha şimdiden para yüzünden aramız bozuldu de.Hayır zaten hayat pahalı eşinin annesi de az değilmiş gelin yiyiceğine ben yiyim mantığğında Allah ıslah etsin böyle aileleri.
Sessiz degilim inanin hergun bu konulardan tartisiyoruz evi dagittim çıktım esyalarini firlattim heryere bitsin istemiyorum artik seni diyesessiz kalması akıl alır şey değil gerçekten yahu bu nedir ya.
birde ihtiyaçlarıda yokmuş..
o zaman cagır anasını babasını anlat herşeyi kus içindekileri bak bu böyle olmaz.. adam seni kapı süsü diye almış bildiğin ailesine çalışıyor onlara yediriyor sen ve cocugu umrumda değil.. bir höst demessen bu böyle gider yazık etme kendine.Sessiz degilim inanin hergun bu konulardan tartisiyoruz evi dagittim çıktım esyalarini firlattim heryere bitsin istemiyorum artik seni diye
Yol yakınken dön sen ya bunla olmaz. Manyakmidir saftirikmidir nedir. Adamın k.cina giyecek donu yok kardeşine bmw aliyorlar. Bu adam birde seviniyordur annesi kardesin eskilerini getirince. Ne dusunceli ne iyi annem var diyordur :S yuzuk satmak ne demek ya. Bence çoğu kişinin dediği gibi sürekli para iste anasına yollicak parasi kalmasin. Ailede kabahat adamı saf bulmuşlar sömürüyorlarInanin herseyi soyluyorum farkina varsin diye sen onlarin kiyafetini giyiyorsun onlar luks yasiyor diyorum.
Kendine bunu yakistiriyor galiba cunku ne soylediysem fayda etmiyor ben paraci oluyorum ben kavgaci oluyorum