Çok pişmanım

Terapi gibi filmler, kitaplar okadar cok ki. You tube da bedava psikologluk yapan değerli uzmanlar başlı başına yeter.

Hani ölüm, boşanma, hastalık gibi ciddi travma olmuş asamiyor desek, o da değil.

Sanırım çok durağan bı hayatın içinde. Yapacağı şey belli aslında. Vücudu hergun dozunda yorsa hepsi geçecek

İşte araştırdim ilde yoktu hatta farklı bir doktorla konuşurken muhabbet oldu oda dedi burda yok dedi imkanin olursa büyük illere git demişti online araştıracağım artık teşekkür ederim nazik yorumunuz içi n

Yaşadığım şeyler oldu tabiki detay vermek istemedim bende bu ruh halimi hiç hoş bulmuyorum. Saydığınız şeyler dışardan güzel mantıklı yapmadımda değil ki bu arada kitap okumayı çok severim .Pskolog konusunda hiç adım atmadım değil gittim tabiki ama verimli olmadı zaten bana senin gelmen gerelecek bir durumun yok dedi ama bence var .online araştıracağim artik

Bir psikolog öyle birşey demez .

ben tavsıye verdım de
ıyı bır psıkolog arayısındaymıs
gıtmeden ıyısını bulabılmek gıbı yetenegı varsa bılemem tabı
ben de tavsıyemın daha ıyısını sundum
sen ıyı kotu bırınden basla da dedım
:)

yalnız bırsey dıkkatımı cok acayıp cekıyor
konu sahıbı buna sız de dahılsınız
sızın gıbı olanlar ısrarla konu acıyor ısrarla herkes aynı seyı yazıyor ısrarla uzmana gıtmıyorsunuz sadece sıkayet edıp mutsuz mutsuz yasamaya devam edıyorsunuz

neden ?

soyleyın gercekten yardım edıcem sıze
mesela ne yapmamız gerek sızın ayaga kalkabılmenız ve mutlu olmanız ıcın en onemlısı bunu sızınde ıstemenız ıcın

mesela destek almanız gerek dedım
bana bende ıstıyorum kendımde o gucu bıle bulamıyorum deseydınız bu bıle mantıklıydı derdım kı kadın depresyonda
tutup dedınız kı ıyı psıkolog arayısındayım
ya hele bı gıdın de begenmezsenız baskasına yıne gıdersınız hastane mı yok doktor mu yok sankı

bazıları acıdan beslenır
sız arabesk yasamayı sevıyorsunuz bence

Ay yalniz kalmak gibisi var midir yaa... Kendi kafaniza gore bir eviniz olur, kendinize göre eşyalarınız. Akşamları açar bir radyo, güzelce yemeğinizi yaparsınız. Ne bileyim mesela ben geceleri aspiratorun ışığında mutfakta oturmayı çok severim, radyo dinlerim, kitap okurum elime kahve alıp. Aman insanlar uyanır mı aman şu olur mu derdi yok, zaman da sana ait mekân da.

Arkadas bulunur, sevgili bulunur demiş bir arkadaş. Çok doğru. Mesela arkadaşlarınız olur, size kalmaya gelirler. Keyif yaparsınız, sabahlara kadar sohbet muhabbet. Sevgiliniz olur özgürce gezersiniz el ele, dedikodu korkusu yok, o görür bu eder yok. Ne bileyim evinizi suslersiniz kafaniza gore. Belki bir evcil hayvaniniz olur. Boylesine bir ozgurlukten korkmak icin özgür olmayı bilmiyor olmanız gerekir. Onu da öğrenirsiniz. Zamanla olacak seyler. Toparlanin ve bu durumun tadini cikarin :)

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Kac yasindasiniz?
Ek: gozumden kacmis 33 mus yasiniz. Ay yok artik yapmayin ya. Bu yasta bir yetiskin agliyor yazin tek basima ne yapacagim diye bizim insanimiz ne zaman olgunlasmayi ogrenecek acaba?

İyde ben gitmedim demiyorumki gittim pskiyatriye de gittim pskoloğada gittim .Pskiyatriye gittiğim dönem aşırı kötüydüm ilaç şarttı iyide geldi memnundum doktorumdan .Ben ayrıca pskolojim iyi demiyorumki bozuk zaten pskologda buldum özelde gittim oda hiçbir faydası olmadıki sonradanda çok araştırdim şansıma bi tane buldum oda aradım doktoru ben kapattım dedi başka ile gidiyorum sonrada kaldı he online de denemedim ama bakıcam

anladım...
umarım hal yoluna koyulur cunku boyle yasamak zor
hayatdan tat almıyorsunuz resmen
bır bılsenız suan ne sanslı oldugunuzu bu gunlerınızın kıymetını bılmenız gerek
saglık sıhhat yerınde ıs guc var kendı evınızdesınız aılenız saglıklı ve gorusuyorsunuz
bunlar yanı sahıp oldugunuz seyler buyuk seyler

kendı kendınıze cesıt cesıt yemek deneyın kendınıze harıka sofralar kurun arkadas edınır davet edersınız sınemaya gıdersınız evde fılm keyfı yaparsınız
evde ıstedıgınız gıbı hobıler yaparsınız ben olsam hafta ıcı calısıyorum dıye haftasonu yakın yerlere gezmeye gıderım cevre ılk ılcelere ... etkınlıkler oluyordur katılırım ...

Yalnız yaşamak zor ama guzeldir
Evet zor gerçekten çevremde arkadaşlarımdan biliyorum memnun olanı görmedim .Yani 20 li yaşlarda olsam tamam olabilir güzel belkide nebielyim 33 yaşina gelmişim sanki heyecan aradım :)) bilmiyorum ya herkes kendi yaşadiğini kendi bilir burda eleştirenler ,durumu anormal görenler varda he haklı olduklari şeyler var elbet ama bende güçsüzüm artık böyle sadece uyumak istiyorum başkada birsey istemiyorum

bence cevrenızdekı arkadaslarınızı degıstırın mesafe koyun belkıde bu durumda olmanıza sebep sızın enerjınızı dusuren o ınsanlardır

Evet gerçekten resmen hayattan tat alamıyorum tek istediğim uyumak .Bende istemezdim böyle olmasını ama yaşadıklarim buna itti beni artik toparlayamiyorum sanki ölü gibiyim sadece bir insanin yapmasi gereken şeyleri yapan bir robot nebileyim işte zor pskolijik hastalıklar

Güçsüzlük değil alışkanlıklardan kopamama
Tüm yükün sende olması ve ağır gelmesi oluyor bunlar zorlukları
Tabii bir noktada insan insana muhtaç ama disarda aktif bir sosyal hayatın olursa yalnız yaşamaktan sıkılmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…