- Konu Sahibi _pamuq_sekeri_
git allah askına.. bu devirde boyle sacmalık gormedım.. evet eskı turk fılmlerınde yasamıyoruz ne yazıkkı, oyle olsaydı arkadasımız korunmasız ılıskıye gırecek kadar ozgur olamazdı.. ya herseyı gectım,beraber olursun erkek arkadasınla tamamda, yanı neden korunmuyorsun?? hadı kazaa oldu dıyelım, kı yumurtlama gunlerı denen bır olay var(ınsan o gunlere barı dıkkat eder).. bir ınsana asla yakısmayacak, igrenc otesı bır yontemle cocuktan kurtulmussun(kurtulmak dıyorum cunku senın gıbı bır ınsan ıcın bu durum boyle) hemde ne kadar ezıyetlı (hem kendıne hem bebege) hadı kurtaj olsan, bir anlık bır karardı hataydı(sımdı pişmanım) dersın ama senın dusunmek ıcın ne kadar cok suren varmıs, oturmus agzına kendı ellerınle ılac atmıssın... yanı ne dıye bu baslıgı acıyorsun?? ne dılenıyorsun ınsanlardan???? MERHAMET mi??? 6 aylık anneyım.. anne oldugum ıcın bu kadar nefret dolu yazmıyorum, bir insan oldugum ıcın bu kadar kızdım.. evet ıyıkı senın gıbı bır kısı bu cocugu dogurmamıs.. senın kendıne faydan olamaz kı kucucuk bır cana bakabılesın.burda bu baslık altında bır kac kısı sana ıstedıgın yazıları yazacak sende vıcdanını mı rahatlatıcaksın?? evet bence beklentın bu.. ama yazılan hıc bır sey senın kendı bebegının katılı oldugun gercegını degıstıremez..