• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok pişmanım...

git allah askına.. bu devirde boyle sacmalık gormedım.. evet eskı turk fılmlerınde yasamıyoruz ne yazıkkı, oyle olsaydı arkadasımız korunmasız ılıskıye gırecek kadar ozgur olamazdı.. ya herseyı gectım,beraber olursun erkek arkadasınla tamamda, yanı neden korunmuyorsun?? hadı kazaa oldu dıyelım, kı yumurtlama gunlerı denen bır olay var(ınsan o gunlere barı dıkkat eder).. bir ınsana asla yakısmayacak, igrenc otesı bır yontemle cocuktan kurtulmussun(kurtulmak dıyorum cunku senın gıbı bır ınsan ıcın bu durum boyle) hemde ne kadar ezıyetlı (hem kendıne hem bebege) hadı kurtaj olsan, bir anlık bır karardı hataydı(sımdı pişmanım) dersın ama senın dusunmek ıcın ne kadar cok suren varmıs, oturmus agzına kendı ellerınle ılac atmıssın... yanı ne dıye bu baslıgı acıyorsun?? ne dılenıyorsun ınsanlardan???? MERHAMET mi??? 6 aylık anneyım.. anne oldugum ıcın bu kadar nefret dolu yazmıyorum, bir insan oldugum ıcın bu kadar kızdım.. evet ıyıkı senın gıbı bır kısı bu cocugu dogurmamıs.. senın kendıne faydan olamaz kı kucucuk bır cana bakabılesın.burda bu baslık altında bır kac kısı sana ıstedıgın yazıları yazacak sende vıcdanını mı rahatlatıcaksın?? evet bence beklentın bu.. ama yazılan hıc bır sey senın kendı bebegının katılı oldugun gercegını degıstıremez..

evet kötü bi olay ama kimse kimseyi kınamasın Allah yardımcısı olsun hayatının dersi olmuş ona günahıda vebalide onun Allah sabır versin doğru yoldan ayırmasın demek bence daha mantıklı kimin ne olacağı belli olmaz çocuüumuz kardeşimiz sevdiğimiz birinin başınada gelebilir yazık ve hata ama kınamak değil cevabı bence

allah affetsın bu kadr kınamak ne kadr dogru anlamıorum evt buyuk hata ama olmuş zaten vebal olarkta hayatı boyunca unutamıycaktır o dunyadada cekecektır .. uzun zamndır konuyada zaten cevap yazmamış

öncelikle merhaba;
hatırlarsınız hamile kaldığımı ve neyapıcağımı bilmediğim hakkında bir konu açmıştım ve geçen hafta bebeğimi ilaç yoluyla düşürdüm. Şuan okadar pişmanım ve onu nekadar çok istediğimi anladım çok üzgünüm mahfoldum resmen bebeğimi istiyorum onu geri istiyorum ama artık imkansız doğmasıda imkansızdı çünkü evli değilim ama herşeye rağmen çok pişmanım .....

valla diğerleri gibi olumlu olamayacağım :(
evlat sahibi olmak uğrunda neler çekiliyor bi bilsen bu hata inşallah gerçekten istediğin zaman anne olamamana neden olmaz.
bence karma var ve karşımıza çıkıyor yıllar önce yaptığımız iyilik ve kötülükler.
evli olmaman seni ilgilendirir ama bence zinadır.
kalbinin derinliklerinde gerçekten pişmansan bu günahın ve cinayetin için af dile.
rabbimin affı geniştir, affeder inşallah.

Birçok senaryodan ikisini düşünüp cevap yazacağım sana durumunu bilmediğim için..Yaşamadan kimse kimsenin acısını bilemez..Yargılamak bize de düşmez...

Hangi durumda hamile kaldın bilemiyorum .Psikolojin normal olmayabilir hasta olabilirsin ,namussuzun biri tarafından kullanılmış olabilirsin...Bu durumdaysan eğer bu kısmı okumanı isteyeceğim.Allah yardımcın olsun..Ne yaşarsan yaşa yaşadığın olayda eğer senin elinde olmayan sebepler varsa daha fazla düşünmemeye çalış yıpratma kendini...Geriye değil önüne bak...Allaha sığın ...yaşadığın şey hiç de kolay değil...Sadece O'ndan yardım ve sabır dile....

Ama eğer sadece zevk için yaşandıyda bu iğrenç olay....ışte o zaman insanlığından şüphe et.Aynaya baktığında "Karşımdaki bir insan mı!" sorusunu sor kendine.Adam öldürenlere katil dendiğini unutma bir an bile ve senin de onlardan biri olduğunu...Hatta seni tebrik edeyim, ömrün boyunca içinden çıkmayacak bir acın var artık..Evlensen de çocukların olsa da ilerde bu yaşadığının seni bir gölge gibi takip edeceğini...Bebeğin olup ilerde ve onu kucağına alıp kendinden bile çok sevdiğinde ona da bir önceki bebeğine yaptığını düşün ona ilaç içirip öldürdüğünü...Ve her gün bunun ağırlığı altında biraz daha ezileceğini...ışte bunları asla unutma...Eğer içinde birazcık da olsa insanlık kırıntısı kalmışsa üzül,kahrol...Acını yaşa namusluca...[/QUOT

Yazınıza bayıldım.Çok güçlü bir kaleme sahipsiniz.Tebriklerrrrr

sadece konuyu okudum bütün sayfalari okumadim, ama yalnizca sunu söyleyebilirim, insan hangi sartlarda olursa olsun o yavrucaga kiymakla cok yanlis yapmissin. hepsini gectim, yok hataydi, yok evli degildim falan filan......

ama o bebgi ÖDÜRMEYE hakkin yoktu. insanin basina ne gelirse gelsin, ne olursa olsun bebginin arkasinda durman gerekti.

belki bagzilariniz bana kiza bilir.

bende bes aylikken dogan ikiz kizlarimi kaybettim, hala icim aciyor kalbim agriyor.

ve bu sekilde bebeklerini ölüme terk edenleri hicbir zaman anlamayacagim. seni bu pismaliginla basbasa birakiyorum.

beni kati biri olarak görmeyin, ama kendi canindan olan melek gibi yavrularini öldürtüp cöpe atanlari ben hic bir zaman anlayamam.:14:

bunun anlasilacak bir yani yok bunun bir özrü yok, olamazda

Back
X