Çok Pişmanım...

şu beni böyle kabul ediyor ne demek ya sen vebalımısın mikroplumusun da bu ezik zihniyete kendini layık görüyorsun. kimse kimseyi kabul etmiyor öyle bir şey yok sana laf eden adam kendisi daha önce bir şey yaşamamış olsa bile sana laf edemez. sen dersin ki senin yaşamadığını nereden bileyim kanıt getirsin. sen kadınsın ben erkeğim diyecektir hemen ama yok öyle. bu kafayı bırak kendine değer ver. o sevdiğin adamla da anlaşamıyorsan ayrıl kendine yeni bir yol çiz.

Aslında bir arkadaş öyle demiş diye o tabiri kullandım.Seni böyle istediğin gibi biri kabul etmez gibi bir şey demiş de...Saygı duyuyorum tabi ki herkes fikirlerini söylüyor ancak biraz üzüldüm tabi ki..Yoksa haklısın bu tamamen kendini ezmektir.

Bu arada o da yanlış anlaşılmış, ben bir şey yaşamamış birini istemiyorum kesinlikle.Benim dediğim ''inançlı'' olması..Yoksa kimseyle birlikte olmamış biri değil.

Ona çok fazla güvenme bence şuan cinsellikte yaşıyorsunuz değil mi ? Kaçıncı sınıftasın seni gerçekten bekleyecek mi acaba yok ise üniversiteli cömert bir kadınmısın onun için şuan bu amaç ile maske de takıyor olabilir. Bu halde seni kabul eden olacakmı demiş bir arkadaşımız evet doğru demiş zor olacak ama sizin kuşak aşırı hızlı yaşadığı için erkek kişinin senin evlilik zamanında bunu dert edeceğine inanmıyorum kafana bunları takma töğbe mi edeceksin et namazlarını kıl ve şuan ki erkek arkadaşın ile cinselliği tamamen kes ne yapacak bakalım. Ayrıca hayatında olacak erkekler ile de yaşama çünki güvenirsin kendini kandırırsın çok iyi biri bana saygısı var değer veriyor vs.vs.bu kendini kandırmadır yaşamak için yapma bunu kendine öyle bir laf eder ki ruhun acır canın değil. Daha önce dediğim gibi o arkadaşlarını ve onlar gibi arkadaşlarını tamamen sil onlar ile etiketlenirsin. Bundan sonra nasıl adım atacağın sana bağlı madem bir karar verdin uygulamaya koyarsın ona göre adım atarsın.

cinselliği tabu olarak görenler lütfen evlenmeden cinsellik yaşamasınlar, sonuç aynen böyle oluyo anneden babasdan gördüğü ile kendi duyguları arasında sıkışıp kalan insanlar...
yaşamak istedin ve yaşadın hayatının sorumluluğu tamamen senin elinde,millet adam öldürüyo, banka batırıyo kul hakkı yiyo genede pişkin pişkin geziyolar ortalıkta sen bedenin hakkında bi karar verdin diyemi bu kadar eziyet ediyosun ruhuna, evlenmeden önce birlikte olundu diye cehenneme gidecekse i,nsanlar o cehennemde kadınlardan önce erkekler olur emin ol, silkin kendine gel, kendini sev

herkes hata yapa bılır sen hatalarından zaten bı ders cıkarmışsın pişmanlık duyuyosun hiç durma rabbimden af dile o bagışlayandır yüce allahımın merhametıne sıgın kendıne bukadar yuklenırsen hem pıskolojın bozulur hem motıvasyonun duser hasta olursun takma kafana once rabbıme sıgın sen yıne tertemız gelınlıgınle cıkarsın ailenın karşısına YETERKİ TÖVBE ET.....

Arkadaşlarımı suçlamıyorum demişsin ama ben biraz seziyorum bu durumu. İlk yapman gereken bence hatanın sebebini tamamen kendinde aramak. Her koyun kendi bacağından asılırmış; onlar bu şekilde yaşıyorlar diye senin uyman gerekmezdi. 21 yaşındasın; daha yolun başındasın :) Bence bundan sonra sence seni yanlışa götürecek kim varsa hayatından silmelisin. Çünkü çok çabuk etkilenip, kapılıyorsun. Vicdanın kabul etmese de yapıyorsun çünkü iradesizsin.

Ayrıca madem o çocuğu kendin için doğru bulmuyorsun hayatından derhal çıkarmalısın. Seninde istediğin gibi biriyle, daha iyisiyle evlenme hakkın var bence. Fakat dindar biri istiyorumdan kastın ne boyutta bu önemli. Bir çok konuda çok katı olabiliyorlar. Bence evlilik vs. düşünmen için de zaten yaşın çok geç. Bu yüzden bu yaşta kimin seni kabul edip etmeyeceği fikrini de unut gitsin.

Özetlemek gerekirse hatamızı kabul ettik mi, ettik; arkadaşları ve istemediğin çocuğu hayatından çıkardık mı çıkardık; sıra bence uzun süre erkek arkadaşı vs. edinme konusunda ara vermekte. Önce üniversite bitecek, sonra iş bulunacak. Ondan sonra hazır hissedersen ciddi bir ilişki düşünülecek. İşte o zaman yeterince olgunlaşmış olacaksın. Ve fikirlerin ne ise o yönde devam edeceksin. İstediğin nasıl bir adamsa, onu seçeceksin...

Kimse kusura bakmasın ama ben seni haklı göremedim..

Öyle bir anlatmışsın ki arkadaşların şeytan sen de şeytana uymuş meleksin..

Kimseyi hayatıyla yargılayamazsın..

Mesela benim de çevrem de çok erkek arkadaşım var arkadaş olarak..

Geçmişte bir sürü sevgilim oldu.

Hiç biriyle cinsel birliktelik yaşamadım..

Şimdi sen böyle bir hayatı olan insanları konunda baya baya yargılamışsın, etmediğin laf kalmamış

sonra da ama onların kendi yaşantısı, günahları kendilerine demişsin

Ne perhiz ne lahana turşusu..

Kimse kimsenin inanç seviyesini, günahını, sevabını sorgulayamaz.

Ayrıca ben evlilikten önce cinsel birliktelik yaşayan insanları anlıyorum..

Karşındaki insanı seversin, güvenirsin bir anlık nefsini kaybeder yaşarsın..

Ya da Allah korusun tecavüze uğrayan bir çok bayan var..

Ama herkesin kendi aklı varken benim arkadaşlarım birileriyle beraber oluyor ben niye olmuyorum diye düşünüp daha hiç tanımadığın insanla birlikte oluyorsan sen de sorun vardır..

Hadi bunu da geçtim tamam beraber oldun ee ne diye hemen başka birini hayatına sokup

Dön başa tekrar birlikte olup olup bu da olmayınca 30 yaşında bir adamdan evlenmeyi umuyorsun?

Valla kusura bakma arkadaşın için bile bile lades dedi derken kendin lades olmuşsun..

Bir de şu var Allah inancını böyle ulu orta anlatıp, kendini öven, başkasını yerenleri sevmez..

O yüzden dini kullanmanı hele ki ben çok dindardım böyle oldum tarzı konuşmanı beğenmedim..

Ben dindar değilim ama dinime bağlıyım.

Dua ederim her gece, bazen namaz kılarım ama çevremdeki kimse bilmez.

Ben mükemmel bir insan değilim, benim de pişman olduğum şeyler elbet oldu ama ben bunu kıldığım namazın, ettiğim duanın arkasına saklamadım..

Sen o kadar dindar olsaydın bence dediğin gibi,zaten bu kadar pişman olacağın,günah gördüğün birşeyi yapmazdın..
herkesın ıbdeti,imanı kendıne,bunu bu kadar abartmaya gerek yok..
istemişsin,inanmışsın,birşey yaşamışsın,pişman olmuşsun,olabılır her kızın başına gelebilir,bir tek sen değilsin
ha şimdiki sevgılıne de bunu soylemıssın açıkça ve evet doğal olarak o da bunu senden ıster her erkek gıbı ve evlensen de bununla 20 sene sonra başına kakar bence,zaten evlendığımde bakıre değildın der..

bence mutsuzsan bu ilişkını bıtır,bıraz kafanı dınle,kendıne çeki düzen ver sonuçta adam öldürmedin..
karşına da senı gerçekten seven bırı çıktığında bunu söyler,onun da isteğiyle evlenır geçmişe sunger çekersın

çokk adı çıkan ınsan var evlenıp anne olan,evının kadını olan,baş ustunde taşınan nolcak,bu kadar sorun etme kendıne de başkasına da yazık,eğitımıne bak,ietemediğin cevrelerde,insanlarla olma yeter,madem vicdan azabı çekıyosun sonra.

ayrıca her erkeğin olduğu gubu her kadının da cınsellığını yaşamaya hakkı vardır,hele kı reşit olmuşsun,bu bir suç değildir...

bence gecmısı bırakın o kısıyı sevıyorsanız ınanclılıgını yargılamayın bıze dusmez.cunku kımse etrafındakılere aaa bak namaz kılıyorum kuran okuyorum demez ıcını bılemezsınız.ben kendı ev sahıbımın 3 yıldan sonra ogrendım namaz kıldıgını soylemezdı hıc.ben bıle kuran ve ya yasın kıtaplarımı kımse gormez.ıcımızı allah bılır baska kımse bılemez yargılamak kımseye dusmez.ıyı ınsanmı hosgorulumu acıma hıssı varmı ona bakın.

Sevgili birdy91,

Anlattıklarından yola çıkarak sana tavsiyem acilen bir psikologdan yardım alman olacak.
Boşluğa düştüm hadi bu adamla yatayım olmaz. Hem aşık değilim diyorsun.Zamanla sevmeye başladım diyorsun.Arkadaşım sevmeye başlamak zorunda değilsin,sevmek zorunda da değilsin 30 yaşındaki adamı.
Bu adamın fikirleri,yaşam tarzı bana uymuyor, aşıkda değilim eeee ama boşluğa düştüm oldu yatalım bari!

Cinselliği yaşamak marifet mi? Yaparken birşey yok,aşık değilim ama olsun. Sonra da yok ben evlenmeye hazır değilim yok hayattan beklediğim sen değilsin. İyide neden sürekli erkeklere tutunmaya çalışıyorsun? Bence sen sevgiyi ya da yaşamak istediklerini yanlış yerlerde arıyorsun.Ve acele ediyorsun.

21 yaşında hayatının baharında çok yazık.Bir psikoloğa git profesyonel yardım al. Yaşadıklarını ancak böyle unutabilirsin. Tamamen de unutma tabii.Tekrar aynı hataya düşme.Bu arada hiçbir erkek iki günde hop yatağa atlayan bir kızla "cidden" evlenmek istemez. Bu kızlar içinde geçerli aklı fikri bir tek cinsellik olan bir erkekle hiçbir kız evlenmek istemez. Önce duygular önemlidir. Tensel mutluluktan önce kalplerin mutluluğu gelir.

Sen söylediğimi yap bir psikoloğa git.Bu ayıp değil.İnanç boyutuna göre de tövbe eder ya da etmezsin. Çünkü dikkat edersen ailenin inancı ya da arkadaşlarının yaşam tarzı üzerinden kendine çıkarımlarda bulunuyorsun.Aynaya bak aileni ve arkadaşlarını değil kendini gör.Sen nesin,nasıl bir insansın,karar ver.

Allah yardımcın olsun.

(Bu arada okumadıysan eğer Sinan Yağmur'un Aşkın Gözyaşları 1 kitabını okumanı tavsiye ederim.İlahi aşk ruhuna iyi gelecektir diye umud ediyorum.Bedenini tamir edemezsin belki ama ruhunu edebilirsin.)

Güzel kardeşim, epeyce kafan karışmış senin yazdıklarından bunu anladım Birkaç madde halinde düşündüklerimi yazmak isterim ;

1- Üniversitelerden kötülük yuvası gibi bahsetmişsin, seninle akran bir yeğenim var, aynı evde yaşıyor, aynı hayatı paylaşıyoruz. Özel bir üniversitede burslu okuyor, inancına uymayanla, içine sinmeyenle arkadaşlık etmez. Bu güne dek erkek arkadaşı olmadı ki, bu insanların birbirini etkilemesi ile olsaydı, yanı başında ben vardım. Hayatımı istediğim gibi yaşadım hep, teyzem yapıyor ben de ona uyabilirim diyebilirdi, okuduğu okulda arkadaşları var, diyalog kurduğu insanlar var ama bu onu hiç bir yere çekmedi. Bazen takılırım ona aşktan naber diye, daha çoookkk var der. Yani insanlar tercihlerini yaşıyorlar, bunda suçlu olan üniversite ortamı değil.

2 - İçine sinmeyen bir beraberliği sürdürmek yine senin tercihin, hayatında biri olmak zorunda değil, kendine biraz zaman tanı, ne istediğini anla sonra hayatına birini al. Beni böyle kabul etmek deyimini de bir kenara kaldır, istisnasız her insanın günahları vardır, bu ama zinadır ama başka bir şeydir. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. Sen kendini hakir görürsen başkalarının yüceltmesini bekleyemezsin

3 - Hepimiz kuluz, hatalarımız var, elde olan olmayan günahlarımız var , nefsimiz var. Bunlarla mücadele için dünyadayız ama Allah inancının temeli, kayıtsız şartsız inanmaktır. Töbe kapılarını son nefese kadar açık tutan Allah'ın kullarını affedeceğinden şüphe duymak biraz inançta boşluk olduğunu düşündürür bana. Tabi ki nasılsa affeder diye hatanın üzerine gitmek yanlıştır ama sen zaten hatayı biliyorsun, bir daha yapmazsın,duanı ibadetini edersin ve gerisini Yaradan'a bırakırsın. Sen kötüsün artık affın yok diyen yobaz zihniyetin peşine takılırsan daha büyük bir açmaza düşersin. Sen Rabbine sarıl o kulunu yalnız bırakmaz, bunu hiç unutma

Biraz uzun oldu, sıktımsa affola, toparla kendini, 21 yaş hayatın baharı, okuluna sarıl, ayaklarını sağlam bas, kendine ve Rabbine güven. Mutlu olmanı dilerim

Senin günahın ne kadar büyük,ne kadar çok olursa olsun Allah'ın Rahmeti( merhameti ve affediciliği) senin günahından çooooooook daha geniştir. Günah işlemek insanın doğasından gelir. insan günah işleme potansiyeli ile yaratılmıştır. burada önemli olan şey senin günahından pişmanlık duyup tövbe etmendir. bence en kısa zamanda tövbe et.tövbe eden insan o günahı hiç yapmamış gibi temiz olur. tövbenin kabul olmayacagını dusunduren vesvese ise şeytana aittir. canım Allah'tan ümit kesilmez diye boşuna dememişler.. bak sana bir hikaye anlatıcam.adamın biri ölmüş ve günahı sevabı tartılmış.sonucunda ise günahı ağır basmış.melekler adamı cehenneme götürken adam son bir ümitle arkasını dönüp üzgün gözlerle Allah'a bakmış acaba beni affeder mi diye.. Allah da meleklerine DURUN adamı cehenneme götürmeyin.o cehenneme giderken bile son bir umutla arkasını dönüp bana baktığı için onu affediyorum diye buyurmuş.Şimdi alın onu cennetime götürün demiş..

bir insanın samimi şekilde pişman olması ne güzel
sırada yapılacak şey ise tövbe etmek ve af dilemek
tabii o ortamla da tüm bağlantını kesmek
çünkü o çevreden kaçmazsan yine şeytana uyarsın

insanın fıtratında vardır hata yapmak.önemli olan şuan o hatayı bilmektir.bence sen biraz otur düşün ben kimim? nasıl biri olmak istiyorum? olacağım yapıya göre nasıl bi kişikle birliktelik yaşar? ne gibi sorunlar olur ne gibi güzellikler olur? gibi soruları sor cevabını bulduğunda yine buraya yazmanda fayda var.ama ne olursa olsun pişmanlık duyup kendini yiyip bitirme.her insan hata yapar geçmişteki hatalara takılırsan bugünüde yaşayamazsın.rabbim yardımcın ola..

açık konuşucam zina yapmışsın zina yapan erkek yada kadının dengiyle evlenmesi gerekir benim inancıma göre
öff midem bulandı akşam akşam.

Bende acik konusacam yeter artik yeter kizlarimizin sonu nereye gidiyor...!!!Bu ne yaa yapmak istememiste arkadas cevreside.Insanin kendinde olacak kendinde..Ben artik bu devirdeki univ. okuyan kizlarin bakire olduguna inanmiyorum.Kardesim o kisiyle yatarken iyiydi zevkliydi dimi. Bunu simdi degil bastan dusunmen lazim.Arkadas cevreni evini degistirebilirdin.Yaptigin zinayi arkadas cevrene yukleme bosa...ALLAH islah etsin ben zannetmiyorumki sen duzelesin.Ayni devam edersin bir kere o hayati yasamissin.Seninle olan erkegede yaziklar olsun.YETER kendinizi evlenmeden kullandirmayin. Sonunda neler oluyor yine kizlar rezil oluyor....

Kızlar rezil olmuyor asla yani olan oluyor bir daha yapmıyor tabi ki. Ama bir çoğu belli bir noktadan sonra kendini temiz çevresini arkadaşlarını birlikte olduğu kişileri kirli gösteriyor. Belli bir nesil sonrası zaten erkeklerden beter üniversiteler daha rahat yapmak istemeyen yapmaz arkadaşımın kardeşi cinselliğin tavan yaptığı bir kampüs de yurt zaten karma ama ne odasından çıkar ne herkes ile samimi olur işte kişinin tercihi.

Şuda var yaşar dimdik arkasında durur ben buyum diye helal olsun derim cinselliğe karşı değilim ama çok nadirdir bunu yapan üni.bitince diktirmeye koşuyorlar sonra erkek milleti hak ediyor şöyle böyle onlara bu gücü ağızlara sakız olan lafları kim veriyor acaba ? Kadın olarak bu ülkede çok eziliriz kendimizi et parçası olarak gördüğümüz sürece yada akıllı artık ne denirse...

Benim anlamadigim bi nokta var ki ben bundan 100% eminim.

Sen tmm bikere beraber olmussun, pisman olmussun haa anlarim seni.

Fakat sonradan diger erkek arkadasinla defalarca beraber olmussun (yanlissam düzelt lütfen).
Yada beraber oluyosundur yani eminimdir halen beraber olduguna.

Tamam Rabbim affeder ama her defasinda da tövbe etmek istiyorum bu yoldan dönmek istiyorum demek cok sacma.

Demekki senin icinde de bu gibi özentiler varmis.

Nedense bu gibi seyler artik cok yasaniyor. Tamam herksin kendi hayati önceden birlikte olup olmamasi. Ama "nihali" arkadasimin dediig gibi birsey yaparsin arkasinda
dimdik durursun. Ama yok efendim yaptiktan sonrada pisman oldum demek bana sacma geliyor. Yani o yanlislari tekrarladiktan sonra demek istiyorum.

Allah insana nefis ve akil vermis kullanmayi bilmeyenler malesef cok!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…