Çok Pişmanım...

artık olan olmuş. Allah affedicidir. Bundan sonra atacağınız adımlara dikkat ederseniz allah affeder. Sevgiliniz sizi seviyorsa evlenmek istiyorsa evlene bilirsiniz. Düzgün biri ise. Bundan sonra mantıklı kararlar verin. Cinsellik türü ilişkiler yaşamaktan vazgeçin. Kendinizi kullandırmayn.

"Ey müminler, hepiniz günahlarinizdan tevbe ediniz ki, kurtulusa eresiniz."

(Nur Sûre-i Celilesi; 31)

Allah sana bu ilk kotulugu yapan ve yaninda olmayan adami bildigi gibi yapsin

Adam seni sevmiş,sana evlenme teklif etmiş..onunla evlenmek günah mı olur,günahın temizlenmesi mi..sonuçta onu istemişsin olmuş!!
Allah rızası için tövbe ederken bir zahmet açında Kuran'ı anlayarak okuyun...Belki Allah doğru yolu göstermiştir he..

Allah sana bu ilk kotulugu yapan ve yaninda olmayan adami bildigi gibi yapsin

Ya bırakın artık şu düşünceyi ilk birlikte olan adam tecavüz mü etti ne yaptı ? Kendi rızası isteği var sonuçta kendi kararını verecek yaşta önce kendimize bakmayı bir öğrensek keşke.

Son düzenleme:
Adamla bırlıkte olmussunuz ıkıncı kez
sızı oldgunuz gbı de kabul etmıs evlenmek de ıstıyo
sorun ne ?
namazında nıyazında ama sızı hergun kınayan
yaptıklarınızı yuzunuze vuran bırı cıkarsa karsınıza ne yapacaksınız acaba ?

Erkeğin ne suçu var arkadaşlar ya ?

Kız birlikte olmak istemiş adam da istemiş olmuşlar..

sanırsınız ki adam kıza tecavüz etmiş..

Bir de şu var bu konu dini temelli açılmasa çok merak ediyorum bu kadar hoşgörülü yazılar olur muydu ?

Arkadaşlarım sevgilileriyle beraber oluyor mantığı ile hiç tanımadığı bir erkekle beraber olan kişidedir sorun.

Erkekte, arkadaşta, ailede değil..

Ayrıca tövbe etmek o davranışı tekrar yapmamaktır.

Hem tövbe edip hem cinsellik yaşamak için biriyle birlikteysen o kat ve kat daha günahtır.

rahat batması diye bir sorun vardır yaa konu sahibinin durumu bu.. Yüzüne vuran,aşşalayan biri çıkınca mutlu olacak,,ağlamasının kılıfı olacak çünkü.. adam destek olmuş,yanında durmuş daha ne yapsın...

Bir halt yemişsiniz biraz dik durun evet bunu yaptım ama pişmanım diyip tövbeni edersin.. tövbe edip tekrar aynı şeyi yapmamaya çalışırsın...

Merhaba kızlar.. Ben de yeni üyeyim ve forumları tam kullanmayı beceremediğim için buraya yazmak zorunda hissettim kendimi. kendime ayrı bir konu açmama izin vermedi sistem çünkü.. Affınıza sığınıyorum sohbetinizi böldüğüm için ama kafam çok karışık ve gerginim.. Ben 24 yaşındayım ve 4 yıllık bir ilişkim var. İki gün önce yıldönümüzdü ve bana bir sürpriz hazırlamış. Otelde 4 günlük güzel bir uludağ turu. Gittik ve odada tabiiki birşeyler oldu fakat ben adet öncesi dönemdeydim yani az az kan geliyordu sürekli. O benim üzerimdeydi fakat herşey iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken oldu ve çok az kan geldi. Fakat bence zar yırtılmış olamaz çünkü ben acı hissetmedim ama yine de çok stres oldum acaba yırtıldı mı diye. İki taraf da çamaşırlıyken bir birleşme olabilir mi? Sonrasında pedime de kan geldi ama kahverengi regl kanımdı. O an gelense böyle çok az iki damla tırnak boyu kadardı. Ben sinirlendim ve eve geri döndüm. Çünkü ben tam anlamıyla cinselliği hep evlendiğimiz gün yaşıyacağımızı söyledim ona. O da çamaşırlar varken bişi olmaz olamaz o yüzden ben durmadım dedi.. Sizce olabilir mi? Tekrar sohbetinizi böldüğüm için özür diliyor ve yardımınızı bekliyorum..

Neden her konuya bunu yazıyorsun ????

Bu gördüğüm 3.yazı da o yüzden.

Kopyalayıp her konuya yapıştırdı herhalde.

Yeni konu aç"a tıklayıp yapıştırabilir arkadaş..

Arkadaşın durumu acil ne yapsın kendini eşine saklıyormuş ama bişey olmaz demiş nasılsa pardon erkek arkadaşı demiş bak şimdi panik atak başlamış. Sistem izin versin yeni konu açacaktır.

Bu gördüğüm 3.yazı da o yüzden.

Kopyalayıp her konuya yapıştırdı herhalde.

Yeni konu aç"a tıklayıp yapıştırabilir arkadaş..

Yeni konu açacak bir sorun yok ki ortada çok büyük bir sorunsa onun için jinekolog'a görünmesi yeterli.
Yani konu açılacak bir durum değil biz ne bilelim ne olmuş olabilir, kontrol etmiyoruz ya.Bence olmuştur, bence olmamıştırdan öteye gidemez ki bu konuda yorumlar...
Zaten ''yüzeysel ilişki'' kavramını hiç anlamadım.
Ya sevdim yaptım der arkasında durursun birlikteliğini yaşarsın ya da bana uygun değil der yaşamazsın...
Bu bana göre; hem karnım doysun hem pastam dursun mantığı

şuan çok çalışmaktan mesajını tam anlamamamış olabilirm ama umarım bunlar bi genellemedir ve bana değildir. çünkü msjımı tam okumamamışssın sanırım ?
yok canım sana demedim ya alıntına yanlıslıkla bastım....baska bır yoruma yorumum...

Arkadaşın durumu acil ne yapsın kendini eşine saklıyormuş ama bişey olmaz demiş nasılsa pardon erkek arkadaşı demiş bak şimdi panik atak başlamış. Sistem izin versin yeni konu açacaktır.

Bu bekaret anlayışı beni öldürecek lastik gibi nereye çeksen oraya geliyor

günahın bedelinin ne olduğu konusunda yorum yapamaz kimse bence...

sen günahını bu söylenen şekilde küçük görme ama Allah da bağışlayıcıdır unutma

affedılmezmı, bence coktan affettı senı, sen kendıne haksızlık edıosun, cunku yaptıklarının pişmanlığı bıle guzel, hemen tovbe et rabbıne, hep dua et, ınsanız beser seser demışler, hepsi gecer, ama sıgın Allaha seytanın vesveşerıne uyma, ole de ıyı bırı cıkarkı karsına sen bıle sasırırsın, merak etme

yaptıklarınızın doğrusu yanlışı sizi ilgilendiri yargılama yapmam da
benim size önerim psikoloğa gitmeniz. çok ciddi iklemler ve çelişkiler içindesiniz bunlar sizi yer bitirir
insan ya yaşadığına inanmalı ya da inandığı gibi yaşamalı

her ne kadar sonrasında farklı şeyler söyleseniz de inkar kolaya kaçış kişiliğinizin bir parçası olmuş
ben inançlıydım arkadaşlarım değildi
ben mükemmeldim ünüversite ortamı berbattı

her neyse benim gördüğüm çelişkiler yumağı bunu çözmek için de öncelikle tedavi görün çünkü inançlı biriyle birlikte olmaktan bahsetmişsiniz çok iyi niyetli bir erkek arkadaştan bahsediyorsunuz
sonra da erkek arkadaşınızın inancı yeterli gelmiyor size ki ne hakla ?

sevmediğiniz insanlarla nadıl birlikte olduğunuz konusuna hiç girmeyeceğim insan sevmediği kişinin elini bile tutmamalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…