Çok Pişmanım...

sene 2013 ve hala cinselliğini yaşıyor diye kendini kötü hissedenler var te Allahım yaa..
bak canım, bu senin hayatın anladın mı? ve insanların cinsel ihtiyaçları olur ve bu çok doğaldır, bana göre günah da değildir ayıp da değildir (burda seninle dini boyutuna girmiycem çünkü ben kuran'ı okuduktan sonra islama olan inancımı kaybettim).kendini günahkar olarak hissetmen ileride cinsel hayatına ve psikolojine ciddi zararlar verir.
hepimiz birer bireyiz, toplumsal ahlaka ters düşmeyecek şeyler yapmadıkça, örneğin; evli adamlarla beraber olmak, reşit olmayan birileriyle ilişkiye girmek, ensest ilişki yaşamak, tecavüz vs gibi şeyler yaşamadığın sürece kendini kötü hissetmene gerek yok. bu senin bedenin ve istediğin gibi kullanabilirsin.
italyan arkadaşıma "annem evlendiğinde bakireymiş ve 27 yaşında evlenmiş" dediğimde çocuk şoka girmişti, annenin cinselliğini bastırdığı için kesinlikle psikolojik destek alması gerek demişti. millet neler yaşıyor nasıl hayatlar yaşıyor biz şu günah mı bu günah mı diye ömür tüketiyoruz. erkekler hayatlarını yaşarken, skor peşinde koşarken, onlara herşey hak iken biz kendimizi kasıyoruz. bence hiç bir erkek için bu kadar fedakarlığa değmez. ha adam bakirdir ve evleneceği kadının bakire olmasını istiyodur o adama bişey diyemem hakkıdır. ama afedersin yemedikleri halt kalmaz sonra da bakire olsun vs diye haksız taleplerde bulunurlar. s..tirsinler ordan.
yaşa kardeşim, bu dünyada topu topu 1 hayatın var, gençliğinin ve kadınlığının tadını çıkar.. sevgiler..

benim icin de olayin dini bir boyutu yok ama cinsellikte iki tarafin beklentisi farkliysa sorun vardir. bir taraf severek ve uzun donemli birliktelik hayali kurarak cinsellik yasiyorsa ve diger taraf anlik ve iki yuzlu bir sekilde cinsellige giriyorsa sorun vardir. ama iki taraf da sadece zevk icin veya birbirlerini severek yasiyorlarsa sorun yok. ve bence senin uzulmen gereken iki tarafin beklentisinin farkli oldugu ilk iliskin. karsina yanlis biri cikmis. simdiki iliskine bakacak olursak bana kalirsa yanlis bir dusunce icindesin. iliskine devam et. dini saglam biriyle olmak istiyorum diye mutlu hatta evlilige giden bir iliskiyi bitirmen cok manasiz. icindeki bu duyguyu bastirmak icin de tercihlerini duzgun yap. gunluk anlik iliskiler vicdan azabi cektirir. kendini yipratacak hamlelerde bulunma. icindeki bunalimi da kendini yiyerek degil psikolojik destek alarak veya sevgilinle hissettiklerini paylasip konusarak coz. onun senin icini rahatlatacagini dusunuyorum. ama gidip de ben dini butun bir muslumanla evlenmek icin senden ayrilmayi dusunuyorum deme. kendini uzme, onune bak.

sevdiğin biriyle birlikte olunca ruhunu şeytana satmış falan olmuyorsun,ne kadar abartıyorsun herşeyi,Allah'a inanmak,iman ve inancın yolu sadece bakire olmaktan geçmiyor bence sen bir an önce kendine gel.Nasıl giyicem beyaz gelinliği falan çok komik söylemler yapmayın Allah aşkına

Nisa Suresi 99. Ayet : Çünkü bunlardan Allah'ın o günahı af buyurması ümit edilir, Allah çok affeden ve bağışlayandır.

Yürekten Bir Af Dilersen Allah(c.c) neden affetmesinki.

Tabi akabinde kesinlikle hatanı tekrarlamaman lazım.

Hayırlı Günler.

Sayın Arkadaşım Günah Size veya Bana göre olmuyor . Bellirli emir ve kurallar var.

Allahın rahmeti aciz kullarının günahlarından büyüktür. Onun rahmetinden şüpheye düşmek ise insanın dinden çıkarır...
Her insan temiz doğar fakat zamanla kirlenir sen ne sanıyorsun herkesin temiz kalabildiğini mi... Sadece bazıları gösterir bazıları gizler bazıları da sen gibi vicdanına yenik düşer.....

Yanlış yanlışla örtülmez güzelim sen doğru olanı görmeye başlamışsın rabbim de yanında yer alır elbet...son olarak ......istediğin şeyler o kadar masum ki tabiki hakkın var...

Çok güzel yazmışsınız. Ama bana samimi gelmedi ne yazıkki. Fazla acındırmışsınız. Ve realist değilsiniz. Bizde o ortamlardayız, bizimde taban tabana zıt olduğumuz insanlar var. Aynı yerlere gidiyor farklı şekillerde davranıyoruz. Beraber eğleniyoruz. Bu güne kadar hiç hata yapmadım. Keskin dediğiniz sınırlarım da yoktu. Olsaydı o ortamda bulunur muydum bilmiyorum. Bişeyler yaşamışsınız, pişman olmuş yine yapmışsınız. Yine pişman olmuş yapmaya devam ediyorsunuz. Erkek arkadaşınız gerçekten inandığı gibi yaşıyormuş ki size evliik teklifi etmiş. Biz genelde birlikte olduktan sonra iş ciddiye binince ayrılanlara rastlıyoruz. Ama sen şimdi gönül rahatlığıyla hayatına devam edecekken diyorsun ki ayrılıcam inançlı inancını yasayan birilyle evleneceğim. Çok ilginç.. Sen inancını yaşamıyorsun ki. böyle biri kabul eder mi seni? Emin ol daha çok hırpalar. Hakkıdır da. Sen ilk hatanda farkında olmadan hayatına yön verdin. Fakat olmak istediğin kişilerin sana şans vereceğini sanmıyorum. Tövbe et ve seviyorsan erkek arkadaşınla evlen..

İyi güzel diyorsun da burası Türkiye cinsellik kişinin hakkı yaşamak ister yaşar kendisine bağlı karşıda değilim ama öncelik ile aile yapısı ve çevresi bunu kaldırabilecekmi ? Ve kendisi dimdik arkasında durabilecek mi bu benim hayatım diyebilecekmi ? Bizim ülkemiz oralardan daha gelişmiştir bizim bu halde olmamız hem cinslerimizden kaynaklı çünki ailene söylerim dedimi koşa koşa onunla da birlikte oluyor hayatını yaşayıp iş evliliğe geldimi kekleyecek adam arıyoruz nikah kıydırmak için.

Bu arkadaşda cinselliği problem etmemiş zaten yaşamış bazı konulara olgun ve güzel cevaplar vermiş muhtemelen okulu bitti eve gidecek ailesi geldi aklına zira acındırmış kendini klasik arkadaşlarına ve çevresine suç atmış.

Son düzenleme:
Sayın Arkadaşım Günah Size veya Bana göre olmuyor . Bellirli emir ve kurallar var.

Şu kurallara nasıl da inanıp dünya yasalarıymış gibi konuşup din bekçiliği yapıyorsunuz ya... Günah tabi ki sana göre bana göre ona göre başkadır. Neyin kafasındasınız. Dünyaya herkes sizin baktığınız pencereden bakmıyor. Aynı tip insanlarla karşılaşa karşılaşa herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Emir sana kural sana, kendi adına konuş arkadaşım. Bekçilik de yapma. Yapacaksan da yeri burası değil.

Günah herkese aynidir kadın erkek ayirt etmeden herkese aynidir! Tabi bu inanışa göre degisir. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Bana göre de ters evlilik öncesi cinsellik. Burası türkiye burası laik bir ülke ama yüzde 99 u müslüman bir ülke. Sevgili konu sahibi önemli olan hatanı farketmiş olman tövbe et ve bir daha aynı hataları yapma bence. Allah yardimcin olsun inşallah istedigin gibi hayallerindeki hayata kavusursun

Bir erkek bu durumda olsa sevinir ama yaşayan kız olunca böyle üzüntüler ve mutsuzluklar başlar kızlar ...canım tövbe et inşallah seni anlayan ve seni gerçekten seven birini bulur mutlu olursun...

Konulara dini yorum yazmak yasaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…