Bisküvi - Kurabiye Tarifi ÇOK PRATİK KREM ŞANTİLİ KURABİYE(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunu da yapmıştım değişik ve lezzetli oluyo evdekiler seviyo
neden sadece iki tarif verip bıraktınız ki ama ):

bunu da yapmıştım değişik ve lezzetli oluyo evdekiler seviyo
neden sadece iki tarif verip bıraktınız ki ama ):

canım çok saol
etraftan duydukça ve aklıma geldikçe yazmaya çalışırım

arkadaşlar beğenmenize sevindim hepinize afiyet şeker olsuuuuuuuuuuuuuuuuuun

canım çok saol
etraftan duydukça ve aklıma geldikçe yazmaya çalışırım

arkadaşlar beğenmenize sevindim hepinize afiyet şeker olsuuuuuuuuuuuuuuuuuun

bekliyorum o zaman
fincan keki yaptım çok da güzel oldu yiyenler çok beğendi
burdaki kurabiyeyi de yaptım üstünü şeker hamuruyla kaplayıp şekil vermiştim hatta o da sevildi
pastane kurabiyesi ve acıbadem kurabiyesi yapmayı düşünüyorum yakın zamanda bakalım onlar nasıl olacak
mahlepli kurabiye yaptım bi de o da çok güzel oldu
bi kere deneyip başka şeyler yapıyorum zaten sürekli

şu an ılık ılık elimde, çayımla beraber keyifle yiyorum.. çok lezzetli çokta kolay bir tarif... tşk bu tarif için..........

kızlar şuanda kurabiyelerim fırında bakalım nasıl olucak resminide koyarım.

konu sahibi arkadaşım çokkk güzel oldular
çok teşekkürler paylaşımın için

benimkilerde çok güzel oldu ama sanırım biraz fazla bekletmişim pembeleşmişler hafif ama tadı enfes topik sahibine teşekkür ediyorum

bugün yine yaptım... süper, süper... ben bunu un kurabiyesi tadında buluyorum... arkadaşa bir kez daha minnetarım... önüme gelenede bu tarifi veriyorum... menülerim arasına çoktan girdi bile bu tarif.. İYİKİ VARSIN KADINLAR KULÜBÜ.......

bende yaptım çok kolay aslında un kurabiyesini pek sevmem insanı boğuyor yerken ama bu güzeldi benimkiler az kalsın yanıyordu biraz esmer oldular tadı güzeldi cidden teşekkür ediyorum nex sağol

bi şey sorucam nex acaba bunun içine damla çikolata konulabilir mi nasıl olur sence

yaktım ben yaa kömür gibi oldu. kakaolu şantiden yapayım dedim. ondan herhalde farkedemedim piştiğini.üstlerini kazıdım biraz . içinin lezzeti güzel. tekrar deneyeceğim

Son düzenleme:
ben yaptım hıc güzel olmadı neden cok merak ediyorum.davul fırında yaptım bıde tadı ekşi gibi oldu. ayrıca krem santı ıle yağ mikserlemi çırpılacaktı köpürecekmiydi

yaktım ben yaa kömür gibi oldu. kakaolu şantiden yapayım dedim. ondan herhalde farkedemedim piştiğini.üstlerini kazıdım biraz . içinin lezzeti güzel. tekrar deneyeceğim

kakaolu olunca gerçekten hiç anlaşılmıyor pişip pişmediği,ben de denedim ama kakaolu epey yandı,ben de kazımak zorunda kaldım.sade olan da biraz pembeleşmişti ama onun da daha az pişmesi gerekiyordu un kurabiyesi gibi olması için.azıcık fazla tutsan fırında,hemen yanık tadı geliyor bu kurabiyede...bir de bana da tatsız geliyor şeker bakımından,pudra şekeriyle bile tadı az yani.pudra şekeri ekleyince de daha sert oluyor,aynı kıvamda olmuyor ne yazık ki

denedim güzel oldu un biraz fazla geldi az bişey sıvı yağ ekledim oldu gayet güzeldi tadıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…