- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Burdan kalkıp ayağına gideceksin, evlilik kararı aldığın adam bu. Yani o kadar da adam değilse, iyi olur bunu görmen bence. İlişki başlarken bin takla atılıyor, güzel sözler, uzun muhabbetler ediliyor. Biterken bi kuru beni arama. Bitiren tarafın işine geliyor, karşısındaki duygusunu bitirebilir mi nasıl bitirir umrunda değil. Sen yoluna devam edebilmek adına daha fazla kırılmayı göze almalısın bence.Diyelim ki gittim ya aradığımda acmazsa? Ya gelmiyorum derse. Ben kendimi o kadar hazirlamisken daha da kotu olurum belki. Tabi bunları gitmeden bilemem
Ya açıkçası ben bunu yaptım jeehan. Ümit vermek istemiyorum ama sonuç almıştım. Eşimde çok ketumdur birden kestirip atar. Kendini doldurur doldurur, soğur. Ben biliyordum ki, beni görmek istemeyecek ama gördüğü taktirde bir şansım olacak. Haklıydam kavga etmeye giderdim, haksızsam özür dilerdim. Ama mutlaka bi kendimi gösterirdim.
İlişkiniz neden bitti bilmiyorum. Ama ayrılık konuşmasını hakediyorsun. Barışmasanız bile içini döker, ağzına geleni sayarsın ya. Ne kaybedeceksin.