- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Birçok yorumda yazıldığı gibi seni çok iyi anlıyorum. Çünkü birçoğumuz yaşamıştır buna benzer durumlar. Ben daha geçen konu açtım, aynı senin gibi hissediyorum kendimi. Eski nişanlım en son yüz yüze konuşup sorunlarımızı halledip düğün tarihini netleştirecekken bir anda iletişimi kesti benimle. Onca yazdığım şeylere cevap vermedi, ben yinede yazmaya devam ettim son 2 kez cevap verdi onda da beni suçladı, ben bundan bile ümitlendim. Bak bella seviyor seni oda istemiyordu ayrılmayı o yüzden seni suçluyor o yüzden özür dile, ne kadar önemli olduğunu ona hissettir diyerek kendimi doldurup aradan 1,5-2 ay sonra mesaj attım, özür diledim, onun çok değerli olduğunu yazdım. Cevap bile vermedi. Bende hala onun beni sevdiğini düşünüyorum/hissediyorum tıpkı senin gibi ama sevselerde demek ki bu herşeyi göze alacak kadar değilmiş. Biz gözümüzü karartıp gurur murur dinlemeden ilişkimize sahip çıkıyoruz onlarda bi o kadar kaçıyorlar. Sevmiyor diyemem, belki de seviyorlar ama o kadar az ki bu sevgi, sana öldünmü kaldınmı diye sormayacak kadar, banada son mesajı bile yazıp helalleşmeyecek kadarmış. Öyle sevgi olmasa daha iyi. Sen gitsen de bişey değişmeyecek. Kendini kandırma tatlım, gidersem gelmezse belki soğurum ondan diyorsun. Gelirse sorularıma cevap alırım diyorsun. Emin ol sen gidince gelmese daha çok kırılacak dolayısıyla daha çok bilenecek ve hırslanacaksın ona. Çünkü soğuman için senin intihar girişiminden sonra bidaha aramaması çok yeterli. Sorularıma cevap alırım diyorsan yanılıyorsun. Bunlar korkak olduğu için böyle kestirip atıyorlar zaten. O kadar yüreği olsaydı karşına çıkar adam gibi konuşur olmuyorsa da olmuyor der, helalleşir giderdi. Ne duyacaksın biliyor musun? Sen şöyle yapsaydın böyle olmazdı, bunu deseydin bu durumda olmazdık. Yine seni suçlayacak ve işin kötüsü sen suan çok hassas olduğun için sende kendini suclayacaksın, bu durumu atlatman daha da uzun sürecek. Sakın gitme, sorularının cevabını zamanla alırsın alacağın varsa, üstelik çokta önemli değil bu cevaplar.