- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
bu kadarı da fazla ama.sacmaladıgınızın farkındasınızdır umarım.
kusura bakmayında sıze sormucam ben madem ınsanlıgın var senın sen yazmayı bırak once olur muHay sabiye de .......... Amma takıldınız sabi lafına. Benim için öyle. Sizin için öyle olmayabilir. Allah allah.
Vallahi anlayana anladığı üslupla yazıyorum. Küçükcük çocuğa potansiyel tehlike gözüyle bakan sizler mi ? Yoksa sabi diyen ben mi gocunacağım komedi bir savunma. Bu arada bende erkek annesiyim söylüyorum ya fikrimi :)
Konu sahibi için de utan diyorum ya utan. Bir çocuğun arkasından, ağzı olup konuşanlara neler söylettin şurada. Ne olmuş ya seni silmiş eşini silmemişse. Ne menem birşey şu facebook , İstediğin kadar kıvran ben öyle demedim ki diye dilerim ki Allah'tan inşallah birgün kızın olurda sağdaki soldaki komşu senin kızını tehlike görür kocası için. O zaman için yansın , ben ne ettim dersin.
Eğer az insanlığın varsa kapattır konuyu da elin çocuğunu insanların ağına sakız ettirme daha fazla.
Yok bence, değil. Değil çünkü az insanlığın varsa kapattır demiş ama birinin çocuğuna beddua ederken kendi insanlığını unutmuş.
Bende burada konu açıpta yok kocam şöyle akıl verin yok çocuğum böyle akıl verin , kaynanam şunu dedi, komşumun kızını ne yapıyım diyenleri anlayamıyorum ayol kk daki hatunların hepside uzman mıki özel hayatlar bu derece deşifre ediliyor insanların gıyabında konuşuluyor.
Konu sahibesi eğer kız sizinle ders çalışmaya geldiğinde sorsaydın tatlım senin zımbırtına baktımda beni göremedim yada ben bu zımbırtıdan anlamıyorum bana biraz anlatırmısın deseydin buradaki insanlarda kızın hakkında bilip bilmeden ahkam kesmezdi.
Yazdıklarım biraz sert gelebilir ama bende kız anasıyım bir kendime baktım bir kızlarıma birde yazılanlara inanamıyorum
Biz sadece yazdıklarınızdan yola çıktığımız için çok farklı yorumlar yazabiliriz
Anormal bie durum varsa bu 14 yaşındaki bi kızın bakışından duruşundan hareketlerinden
Çok çok net belli olur ki sizde bunu algılayacak yaşta ve tecrübedesinizdir eminim
Belki sildiğini bile farketmemiştir belki gizli birşey vardı sayfasında faceyi iyi kulllanan biri değildir
Gizlemeyi bilmiyor diye sizi komple silmiştir ailesine söylersiniz diye
Belkide eşinize karşı platonik birşeyler besliyor olabilir.
Kafa yormaya değmez bence herhangi bir gerekçeyle evine bir daha sokma olsun bitsin bence
Kesin çözüm :))))
pekı sunu sorayım sana belkıde benı ısteklerını kabul etmıyorum dıye sıldı bılmıyorum ama onu eve almamak haksızlık degılmı.ayrıca hıç bır hatasını görmedım aılesı saygı konusunda çok ıyı egıtıyor konuşurken bıle anlayabılıyorsun
isteklerini kabul etmiyorum kısmını anlamadım ??*
isteklerini kabul etmiyorum kısmını anlamadım ??*
yaa bu kız facedeyken bana hep ıstek yolluyordu sunu begen bunu kabul et gıbı etmeyınce msj atıyordu sıbel teyze kabul etsene dıye ben bazen görmeyıp cvp vermedıgımde oluyordu.belkıde kendınce buna kızıp sılmış olabılır.yada bıde su geldı aklıma 4.5 yasında bır oglum var onu acık görunce hep bırsuru seyler yazıyordu rasgele bunada sınırlenıp sılmış olabılırmı acaba kı
ben kuçuk kızı kırmadan yanlış yansıttırmadan ımasız bır şekılde nasıl sorabılırım yada kesınlıkle kötu ve yanlış bır hareketını görmedım olay olalı 2 ay oldu sormadım sormadan bu sekılde devam mı edeyım dedım gelıpte kıza bırsuru ıftıralar atın demedım kımseye ve bas bas ta bagırdım kız böyle bırı degıl guvenıyorum ve evıme alıyorum dedım.
Kızlar basından anlatıcam bız tayın nedenıyle ankaraya tasındık bız tasınınca esımın ıs yerınden arkadası esı ve cocukları geldı ayrıca ust komsumuz oluyor.neyse tanıstık 1 ay gectı veya gecmedı hatırlamıyorum tam kızı benı eklemıs faceden bende kabul ettım esım baktı onuda eklemıs oda kabul ettı.kız kucucuk odevıde olsa bana gelıyor.kesınlıkle kotu bı nıyetı yok yoksa anlardım ama farkettım kı benı faceden sılmıs esımı sılmemıs neden sızce.hıcbır sorunumuz yok sıldıkten sonrada geldı hep ne yapmalıyım.bu arada esım 31 yasında kızda 14 olması lazım
konu sahibesini eleştiren kişiler için yazıyorum,burada insanlar bilmediklerini öğrenmek,yalnızlıklarını,dertlerini,bilmediklerini öğrenmek,yaşadıkları üzüntü ve sevinci vs...paylaşmak için konu açıyorlar,belki kendilerinin gözden kaçırdığı bilmediği yada aklına gelmediği birşeyi biz onun aklına getiricez,yada bak böylede olabilir diyeceğiz.
konu sahibesi en baştan ben bu kızdan şüpheleniyorum kızın kocamda gözümü var acaba dememişki,hatta öyle olabilir diye yorum yazan arkadaşlara sanmam kız öyle bir kız değil bile demiş.sadece beni silmiş eşimi niye silmemiş demiş,bencede çok haklı,ben olsam bende öyle düşünür merak ederim.illa bunda bir artniyetmi aramak gerekiyor.vay efendim sen 14 yaşındaki kıza ne demek istiyorsun,yok efendim burdaki bayanların ağzına sakız ettiriyorsun,nasıl bir lafı evirip çevirip bu hale getiriyorsunuz anlayamıyorum,konu sahibesi düzgünce sormuş neden olabilir diye,tek sorduğu bu,insanlarda fikir söylemiş,içinde belki isteklere cevap vermediğin için,beğenmediğin için yada kocanda gözüde olabilir diyende olmuş,herkes sadece olasıkları söylemiş.bu demek illa kız konu sahibesinin kocasından hoşlanıyor demek değilki,kaldı ki olabilirde,bu da onca olasılığın içinde bir olasılıktır,niye diğer yazılan yorumlara takılmadınızda bu olasılığa takılıp cımbızla bu konuyu çekip üstüne birde beddua ettiniz anlamıyorum.
bazı insanlar muhalefet olmayı seviyor ve insanı konu açtığına bile pişman ediyor,konu nerden nereye gelmiş.
konu sahibesi canım,bu konuyu en güzeli kıza birebir sorman bence.
cnm çok sagol ya çok guzel anlamış ve anlatmışsın.ben bır msjımda yas olayınıda açıklamıştım yası yazarak esımın çok buyuk oldugunu kızında kuçuk oldugunu boyle bışeyın olmucagını belırtmek ıçın yazdım dedı.ama ınsanlar anlamakta maalesefkı zorluk cekıyor.anlamak ısteyenler zaten anlıyor.aslında ben çok basıt bır danışma ıstedım.sordugum konu şu KIZ KÜÇÜK NIYE SILDIN BENI DERSEM HESAP SORMUŞ GIBI OLURMYUM ÇOCUKLA BIR ÇOCUK OLURMUYUM YOKSA BEN BU KIZA GUVENIYORUM SORMASAMDA OLURMU...........
bukadar basıt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?