Cok sacma degıl mı sızce bı okurmusunuz

kusura bakmayında sıze sormucam ben madem ınsanlıgın var senın sen yazmayı bırak once olur mu

Bende burada konu açıpta yok kocam şöyle akıl verin yok çocuğum böyle akıl verin , kaynanam şunu dedi, komşumun kızını ne yapıyım diyenleri anlayamıyorum ayol kk daki hatunların hepside uzman mıki özel hayatlar bu derece deşifre ediliyor insanların gıyabında konuşuluyor.

Konu sahibesi eğer kız sizinle ders çalışmaya geldiğinde sorsaydın tatlım senin zımbırtına baktımda beni göremedim yada ben bu zımbırtıdan anlamıyorum bana biraz anlatırmısın deseydin buradaki insanlarda kızın hakkında bilip bilmeden ahkam kesmezdi.

Yazdıklarım biraz sert gelebilir ama bende kız anasıyım bir kendime baktım bir kızlarıma birde yazılanlara inanamıyorum

ben kuçuk kızı kırmadan yanlış yansıttırmadan ımasız bır şekılde nasıl sorabılırım yada kesınlıkle kötu ve yanlış bır hareketını görmedım olay olalı 2 ay oldu sormadım sormadan bu sekılde devam mı edeyım dedım gelıpte kıza bırsuru ıftıralar atın demedım kımseye ve bas bas ta bagırdım kız böyle bırı degıl guvenıyorum ve evıme alıyorum dedım.

Biz sadece yazdıklarınızdan yola çıktığımız için çok farklı yorumlar yazabiliriz
Anormal bie durum varsa bu 14 yaşındaki bi kızın bakışından duruşundan hareketlerinden
Çok çok net belli olur ki sizde bunu algılayacak yaşta ve tecrübedesinizdir eminim

Belki sildiğini bile farketmemiştir belki gizli birşey vardı sayfasında faceyi iyi kulllanan biri değildir
Gizlemeyi bilmiyor diye sizi komple silmiştir ailesine söylersiniz diye
Belkide eşinize karşı platonik birşeyler besliyor olabilir.

Kafa yormaya değmez bence herhangi bir gerekçeyle evine bir daha sokma olsun bitsin bence
Kesin çözüm :))))

pekı sunu sorayım sana belkıde benı ısteklerını kabul etmıyorum dıye sıldı bılmıyorum ama onu eve almamak haksızlık degılmı.ayrıca hıç bır hatasını görmedım aılesı saygı konusunda çok ıyı egıtıyor konuşurken bıle anlayabılıyorsun

isteklerini kabul etmiyorum kısmını anlamadım ??*

isteklerini kabul etmiyorum kısmını anlamadım ??*

yaa bu kız facedeyken bana hep ıstek yolluyordu sunu begen bunu kabul et gıbı etmeyınce msj atıyordu sıbel teyze kabul etsene dıye ben bazen görmeyıp cvp vermedıgımde oluyordu.belkıde kendınce buna kızıp sılmış olabılır.yada bıde su geldı aklıma 4.5 yasında bır oglum var onu acık görunce hep bırsuru seyler yazıyordu rasgele bunada sınırlenıp sılmış olabılırmı acaba kı

Ay onun ne haddine size sinirlenecek. Kaprisini annesine babasına yapsın. Kaldı ki yaşça büyüksünüz ondan sizinle aynı yaşta gibi davranamaz size tavır atamaz. Burda çok geri planda kalmışsınız siz. O yüzden büyük gibi davranır olacak neredeyse.

Cok sacma degıl mı sızce bı okurmusunuz

Benim hatam bu çok saçma konuyu açıp, okuyup, kızıp içimden geçenleri yazmaktı yazık hala yazdıklarınızda ve açtığınız konunun haklılığında direniyorsunuz , buradaki bazı yorum yapanlarada el insaf diyorum.

canım nasılsın uzun zamndır görüşmedik galibaa 2 ay olduu en sonn eşinin faceninden sil kızıı ama bir art niyeti oldugunu sanmaamm gerçi bu insanalrrr çiğ süt emmiş ne yapcajkalrını kestiremesinn çok fazla adi insanalr var çevremizdee dik et sennn

senin bir şey yapmana gerek yok eşinede o kızada önceden nasıl davranıyorsan öyle davran şimdide ..ben seni cok iyi anladım blug cağlar bu dönemler belli olmaz tabi eşinin aklına böyle düşünceler gelmez bile ama kızımız küçük platonik bişiyler de hissedebilir ama ilerde saplantı halinede getirebilir bu duyguyu o kadarını bilemeyiz tabi ama bunun adı kıskançlık değil o sekıl nıtelendırılmesın sadece normal davran başka bişiy yapma bence

Bazıları bize kızmış ama boşuna kızıyorlar :)) Konunun ilk açılış şeklini bir okuyun lütfen ! Konunun içinde yinede konu sahibesinin bir şüphesi var belli olmasa ne diye eşinin ve kızının yaşını yazsın ?

Madem kızın kötü bir niyeti yok ne diye konu açılıp bize danışılsın ? Biz orada olan bitenden haberdar mıyız ? Fikirlerimizi yazıyoruz ve bu forumda şahit olduklarımızı..Kimse kız için kötü ithamlarda bulunmadı günümüzden örnek verilerek her türlü ihtimale karşı önlemini al denildi !

Son düzenleme:
eğer kıskanmıyorsanız boşverin yahu aman takıldığınız seye bakın küçük diyosunuz kıza sorun olsun bitsin

konu sahibesini eleştiren kişiler için yazıyorum,burada insanlar bilmediklerini öğrenmek,yalnızlıklarını,dertlerini,bilmediklerini öğrenmek,yaşadıkları üzüntü ve sevinci vs...paylaşmak için konu açıyorlar,belki kendilerinin gözden kaçırdığı bilmediği yada aklına gelmediği birşeyi biz onun aklına getiricez,yada bak böylede olabilir diyeceğiz.

konu sahibesi en baştan ben bu kızdan şüpheleniyorum kızın kocamda gözümü var acaba dememişki,hatta öyle olabilir diye yorum yazan arkadaşlara sanmam kız öyle bir kız değil bile demiş.sadece beni silmiş eşimi niye silmemiş demiş,bencede çok haklı,ben olsam bende öyle düşünür merak ederim.illa bunda bir artniyetmi aramak gerekiyor.vay efendim sen 14 yaşındaki kıza ne demek istiyorsun,yok efendim burdaki bayanların ağzına sakız ettiriyorsun,nasıl bir lafı evirip çevirip bu hale getiriyorsunuz anlayamıyorum,konu sahibesi düzgünce sormuş neden olabilir diye,tek sorduğu bu,insanlarda fikir söylemiş,içinde belki isteklere cevap vermediğin için,beğenmediğin için yada kocanda gözüde olabilir diyende olmuş,herkes sadece olasıkları söylemiş.bu demek illa kız konu sahibesinin kocasından hoşlanıyor demek değilki,kaldı ki olabilirde,bu da onca olasılığın içinde bir olasılıktır,niye diğer yazılan yorumlara takılmadınızda bu olasılığa takılıp cımbızla bu konuyu çekip üstüne birde beddua ettiniz anlamıyorum.

bazı insanlar muhalefet olmayı seviyor ve insanı konu açtığına bile pişman ediyor,konu nerden nereye gelmiş.

konu sahibesi canım,bu konuyu en güzeli kıza birebir sorman bence.

Son düzenleme:

cnm çok sagol ya çok guzel anlamış ve anlatmışsın.ben bır msjımda yas olayınıda açıklamıştım yası yazarak esımın çok buyuk oldugunu kızında kuçuk oldugunu boyle bışeyın olmucagını belırtmek ıçın yazdım dedı.ama ınsanlar anlamakta maalesefkı zorluk cekıyor.anlamak ısteyenler zaten anlıyor.aslında ben çok basıt bır danışma ıstedım.sordugum konu şu KIZ KÜÇÜK NIYE SILDIN BENI DERSEM HESAP SORMUŞ GIBI OLURMYUM ÇOCUKLA BIR ÇOCUK OLURMUYUM YOKSA BEN BU KIZA GUVENIYORUM SORMASAMDA OLURMU...........
bukadar basıt.

konu sahibi hiç bir zaman aman kız hiç tekin diil yok duruşundan bakışından kıl kaptım vs.. gibi şeyler söylemedi ki kızı burda milletin ağzına sakız yapmış olsun....kafasındakini en seviyeli en düzgün şekilde taşımış buraya....insanlar da GENEL! olarak kimsenin şahsına hakaret etmeden fikirlerini yazdı...hele yaş mevzusunun bu kadar büyütülmesi ve savunmak için konu sahibinin doğmamış çocuğuna bedduaya kadar varması yazan kişilerin kendi terbiyesini ortaya koyar....burda kimsenin düşmediği ayıbın içine düşmüş oldular....ya kendilerini melek gibi diğer insanları art niyetliymiş gibi yansıtıp kendilerini tatmin ediyolar, ya gocundukları bi durum var, yada okuduğunu anlamaya çalışıp karşı fikirlere saygı duyarak yorum yapmak zor geliyo....konu açana ya da yorum yapanlara bu kadar saldırı şeklinde cevaplar verilmesinden çok rahatsızım...en aykırı düşünce bile olsa kimseye hakaret etmeden burda paylaşılabilir...kimsenin de haddine diil insansan! şöyle yaz böyle davran demek....

Bence evet aynen çocukla çocuk olmuş olursun...niye beni sildin demene gerek yok bence....silse ne olur silmese ne olur...sizin kızdan en ufak bi rahatsızlığınız yokmuş....konu başından beri terbiyesinden vs.. bahsettiniz...belli ki ailesine de saygı duyuyosunuz ve değer veriyosunuz....bence sadece gözlemleyin hareketlerini....ilerde gereksiz gelirsede eşinizin feysinden silersiniz....şu durumda yorum yapılıcak başka bişe yok çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…