- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
Eşinizin faceinden onu silin, sorarsa da "beni silmişsin canım bende eşimden seni sildim kullanmıyorsun sanarak" diyin. Mesajı alır.
14 yaşında bir şey olacağını sanmıyorum ama, güven olmuyor ki. En iyisi eve falan da çok almamak... :26:
14 yaşındaki kızdan mı kıskanıyorsun allahşakına ya .diyelim o aşık oldu eşine eşin hiç çocukla bir olur mu canım ya diyelim oldu o adamdan sana hayır gelir mi?on dört yaşındaki kızın baştan çıkardığı adamdan hayır gelmez,senin eşinde böyle biri değildir zaten bence boş yere kuruyorsun biraz sakin düşün .daha neler okuyacağım burda hergün bir yaşıma daha giriyorum.
14 yaşındaki kızdan mı kıskanıyorsun allahşakına ya .diyelim o aşık oldu eşine eşin hiç çocukla bir olur mu canım ya diyelim oldu o adamdan sana hayır gelir mi?on dört yaşındaki kızın baştan çıkardığı adamdan hayır gelmez,senin eşinde böyle biri değildir zaten bence boş yere kuruyorsun biraz sakin düşün .daha neler okuyacağım burda hergün bir yaşıma daha giriyorum.
canım ole dıosn ama
14 yasında kızlarada guven yok
esınde bısı olmasada
okızın esıne o sekılde bakması bıle rahatszlık werr be ınsana sankı
konumu yanlıs okuyup yorumlamayın lutfen kıskancak olsam hemen sılerdım esımden hıc kafama bıle takmadım ayrıca kesınlıkle o kızında kotu bır nıyetı olmadıgınıda yazdım benım merak ettıgım neden sılmesıydı
o şekilde bakar mı ki biz on dört yaşında ip atlardık sokakta .devir değişyor gerçi de ne bilim ben abarttığını düşündüm konu sahibinin
bende oleydım 14 yasımda
17 18 de dahhıl
ama sımdıkıler bıraz erkekn gelısıo hemen kadın havalarına gırıolar
zaman kotu
kk da okuduklarımdan sonra
bu hale geldım bende
o şekilde bakar mı ki biz on dört yaşında ip atlardık sokakta .devir değişyor gerçi de ne bilim ben abarttığını düşündüm konu sahibinin
Arkadasım gosterırmısın bana neresınde abartılcak bısı yazmısım.ben demedımkı hemen sılıcek cok sınırlendım bıdaha gorursem evımede almıcam gebertcem vs.
Ben gayet ılımlıyım benı sıldıgını 2 aydır bılıyorum ben ne gıdıp ona bısı dedım nede esıme 14 yasındakı bı kızdan belkı ben bısı beklemedıgım ıcındır
tamam canım sinirlenme ben sen sinirini bozma diye dedim abartma diye ne var bunda? merak ediyorsan açarsın sorarsın kıza biz nerden bilebiliriz seni niye silmiş .bu kadar alınılcak bir durum yok ben içini ferah tut diye dedim komple teorileri yazamıyorum ki.
Şimdi ip atlayan 14 lük kız yok.. Saç kaş derdinde, estetik peşinde, para erkek peşinde o kadar kız var ki ?
5-6 sene öncesi bile bugune denk değil..
....
Neden ekleyip sildiğini sorun gelince.Yaşı küçük, nasıl sorulması gerektiğini siz bilirsiniz.
Eşinizin adını geçirmeyin konuşmada..Cahillik yaşında sizi anlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?