• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Saçma Değil mi???

iyi de nerenin kızının daha güzel olduğuna hangi otorite karar veriyor anlamadım. Türkiye de her il-ilçe-köy de var güzel kız. kusura bakmayın ama karakter bozuk ise Ay"a gitse dahi yapar yapacağını... kafamçokkarıştı

iyi de nerenin kızının daha güzel olduğuna hangi otorite karar veriyor anlamadım. Türkiye de her il-ilçe-köy de var güzel kız. kusura bakmayın ama karakter bozuk ise Ay"a gitse dahi yapar yapacağını... kafamçokkarıştı

aynen oyle cnmkaydirigubbakcemile5

Çoğunluğa katılıyorum..

Saçmalık resmen, kız nişanı atmak istiyormuş da bahane aramış kendi çapından da bulmuş..

bu insanin icinde olacak ha izmir hala baska bir il adam yapmak istedikten sonra heryerde yapar. o kiz arkadas sacmalamis bence.ayrilmak icin cok basit bir bahane bulmus.

Hahaha katılıyorum canım da Ay' da kız nasıl bulcak :icecream:

Bence de saçmalamış o kız, hatta kendisini en saçma nedenden ayrılan kişi ilan ediyorum

Son düzenleme:
Hahaha katılıyorum canım da Ay' da kız nasıl bulcak :icecream:

Bence de saçmalamış o kız, hatta kendisini en saçma nedenden ayrılan kişi ilan ediyorum

heheheh valla ha düşünmemişim bunu :))) yakıt tankına koyar hahahaha kaydirigubbakcemile3

Iyi bahane bulmus kiz yahu?:delphin:

Simdi bak oranin kizlari güzel olurmus (kime göre neye göre.? Neyseboshayallersmile) sen oraya gidersen kesin beni aldatirsin, o yüzden simdiden ayrilalim....dereye görmeden pacalari sivamis kiz yani...:hulya:

Trajikomik bir hikaye...:1rolleyes:

bahaneye bak yaw kaydirigubbakcemile3 ohaoldumsmile
yazık çocukcağıza üzüldüm asker bide turkbayragi

bence kız ileri derecede kıskançtır. kendini yenemeyeceği için ayrılmıştır. çocuğun gözünü daha iyi korkutmak için. çaşıya bile çıkmıycam desin diye:))

her il ilçe ve köyde güzel kızlar vardır. ayrıca insanın nasıl baktığına bağlıdır güzel görmek.

Neden emin olmayayım ? zemuszemus
Kedi ulaşamadığı ciğere pist ,dermiş. İzmirli kızlardan yüz bulamayan ve onlara çamur atan bir erkeğin hikayelerini dinlediniz herhalde.:icecream:

Konu sahibinden sorduğum soruya yanıt bekliyorum hala.bilmiyorumkismile
İzmirli kızların güzelliği meşhurdur ,demenin kimseye bir zararı var mı ? Diğer kızlar çirkin diyen oldu mu bu arada ? Kızın tavrı sorgulanacağına İzmirli kızların güzelliği,huyu suyu sorgulanır olmuş. Ama burda doğrudan bir önyargı var belli.:umursamaz:
Soruma yanıt alayım,neden emin olmayacağıma dair,sonra yazarım yazacaklarımı.kaydirigubbakcemile2

elbette cevap vereceğim canım merak etme...
bu kedi ciğer meselesi tam terrsi izmirin bekar özellikle asker meraklısı kızları için geçerli (onlar kendini biliyor yarası olmayan gocunmasın)...
dinlediğim hikaye değil tam tersi gerçeğin ta kendisi canım kız çocuğa yanaşmaya çalışıyor tlf alıyor bir şekilde sonra çocuktan ilgi görmeyince hemen komutanlara çocuk için şikayette bulunmuş beni rahatsız ediyor diye..ama sonra gerçek ortaya çıkıyor kız rezilliği ile kalıyor tabii...
Bir başka gerçekte ise 14 yaşındaki kız çocuğu askerlere yanaşıp cep numarası istiyor vermeyince üsteliyor tabii kendince cazibe yaratarak sonuç devriye askerlerinden biri öyle güzel bir cevap yapıltırıyor ki kızın gerisin geriye mort olup gidiyor...
ve fazlası ile...
güzellik kısmı çok göreceli oluyor bu konuda güzellik izmire has değil yani...

NEDEN acaba??? kaydirigubbakcemile3

ya tamam bu durum izmire özel değil göreceli filan tamama.s
ama gerçekten izmirin kızlarınıda yere batırmaya çalışanlar komik oluyo bence:a015:
ya konumuz kızın tavrı!! :bbo:

ya ben izmire iki kes gittim bilmiyorum kızları nasıl tanımadıgım icin yorum yapamıyorum..izmirde yasayan biri bana izmirden bi kızla evlenmem demisti ama kendisini gorsenis zaten kızlar bakmasdı kaydirigubbakcemile3 bazıları lekelemekde ister ama mehserin dedigi seylerde yasanabilir heryerde var ya ben genelde ist ve ankara kızlarından dertliyim izmirden yana degil mesela kaydirigubbakcemile3

canım burda kimse izmirin kızlarını yere batırmaya çalışmıyor ki...
özgürce fikirlerini yazıyorlar...
hepsi çirkin yüzünü bakılmaz aralarında bir tane güzel yok demiyor kimsecikler...
zaten çirkin insan yok ki hayatta...
ama konu amacından sapıtıldı maalesef :olmaz:

canım burda kimse izmirin kızlarını yere batırmaya çalışmıyor ki...
özgürce fikirlerini yazıyorlar...
hepsi çirkin yüzünü bakılmaz aralarında bir tane güzel yok demiyor kimsecikler...
zaten çirkin insan yok ki hayatta...
ama konu amacından sapıtıldı maalesef :olmaz:

ben tam sana dememiştim ama sen bana dedin sanırım canım:emir_bebek: neden izimirin kızları güzel olunca diğer illerden daha güzel olduğunu yazdığımızda özgürce fikrimizi yazıyo olmuyoruz hemen göreceli oluyo:umursamaz: kimsecikler desede bunun böyle olmadığını herkes biliyobayanssulusmile evet canım malesef amacını saptı konuCADIARZU konumuz izmirin kızları değil konumuz kızın tavrı o kız adam başka yere düşseydide kılıf bulurdu:sinifsinif: saçmalamış yani canım amacım gerilmek değil ama izmir kızları muhabeti olmasın yaniopuyorumnanaktan

hooooop kızlar izmirin kızları bilmemnerenin kızlarına getirmeyin konuyu walla çok pis bozusuruz izmirli damarım tutar haaa benden söylemesi :)))
konuya donucek olursam; asmin in de dediği gibi zeka problemi var sanırım o kızda?veya başka birini buldu..

izmire getirmeyin kocaeliye getirin ben bisey demem kaydirigubbakcemile3
ya neyse bu cocuk kızla barısmayı dusunuyormu acaba

Saçma kelimesi hafif kalır bu duruma. Bari doğru düzgün bir bahane bulsaymış. SEVGİ BU KADAR BASİT DEĞİL.

Back
X