- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi de nerenin kızının daha güzel olduğuna hangi otorite karar veriyor anlamadım. Türkiye de her il-ilçe-köy de var güzel kız. kusura bakmayın ama karakter bozuk ise Ay"a gitse dahi yapar yapacağını... kafamçokkarıştı
iyi de nerenin kızının daha güzel olduğuna hangi otorite karar veriyor anlamadım. Türkiye de her il-ilçe-köy de var güzel kız. kusura bakmayın ama karakter bozuk ise Ay"a gitse dahi yapar yapacağını... kafamçokkarıştı
Hahaha katılıyorum canım da Ay' da kız nasıl bulcak :icecream:
Bence de saçmalamış o kız, hatta kendisini en saçma nedenden ayrılan kişi ilan ediyorum
Neden emin olmayayım ? zemuszemus
Kedi ulaşamadığı ciğere pist ,dermiş. İzmirli kızlardan yüz bulamayan ve onlara çamur atan bir erkeğin hikayelerini dinlediniz herhalde.:icecream:
Konu sahibinden sorduğum soruya yanıt bekliyorum hala.bilmiyorumkismile
İzmirli kızların güzelliği meşhurdur ,demenin kimseye bir zararı var mı ? Diğer kızlar çirkin diyen oldu mu bu arada ? Kızın tavrı sorgulanacağına İzmirli kızların güzelliği,huyu suyu sorgulanır olmuş. Ama burda doğrudan bir önyargı var belli.:umursamaz:
Soruma yanıt alayım,neden emin olmayacağıma dair,sonra yazarım yazacaklarımı.kaydirigubbakcemile2
canım burda kimse izmirin kızlarını yere batırmaya çalışmıyor ki...
özgürce fikirlerini yazıyorlar...
hepsi çirkin yüzünü bakılmaz aralarında bir tane güzel yok demiyor kimsecikler...
zaten çirkin insan yok ki hayatta...
ama konu amacından sapıtıldı maaleseflmaz: