• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Saçma Değil mi???

şimdi geldi aklıma
acaba kız izmirde olmasına rağmen ayrılınca peşimden koşcak mı
diye bi test de yapmış olabilir
sadakatini kanıtlamak için kendince
hani eğer başka bişeylerle meşgulse
peşimden koşmaz ben de anlarım diye düşündü heralde
o arkadaşınız istiyorsa geri biraz üstüne gitmeli bence kızın

Çok saçma bir ayrılık sebebi... CADIARZU
Benim bir arkadaşın sevgilisi sırf saçlarını kestirdi diye senden soğudum deyip ayrılmıştı...
O kıza deseydin bu daha saçma bir neden ayrılmak için.
Bunu kullansaydı keşke...
aklinialirimsmile
ızmir'de 4 sene kaldım kimsenin kimsede gözü olmadı.
Hiç erkek kuyruğuna giren kız da görmedim orada.
Açgözlülük yapıp kızlara saldırma ihtimaline gelince...
Ha olabilir mi dersen olabilir, ancak hiç kız görmemiş bir erkek için doğru olabilir...
boshayallersmile

Selam Bayanlar...

Bir kaç ay felan oluyor sevgilimle bu konuyu konuşalı şimdi aklıma geldi sizinde düşüncelerinizi merak ettim yazmak istedim...

Şimdi benim sevgilim asker tanıyanlar biliyor.
Usta birliğide İzmirde...
Sevgilimin asker arkadaşının nişanlısı askerde çocuktan ayrılmış kız...
Sebepte ustabirliğinin İzmir'e düşmesi...
Şimdi diyeceksiniz ne var bunda...
Seven ve sevdiğine güvenen için hiçbir sorun yok aslında...
Neyse kızın ayrılma sebebi ise İzmir'in kızları güzel olur derler yaa hani işte sebebi buymuş...Gidecek başka yer bulamamışmı!!!
Sanki çocuk kendi tercih ediyor nereye gideceğini...
Duydum çok şaşırdım böyle birşey böyle bir bahane olur mu diye...
Memleketimin her yöresinde çok güzel kızlar var İzmirin nasıl bir özelliği var diye...(izmirlli arkadaşlarım yanlış anlamayın...)
Sizce bunun altındaki gerçek kızın ayrılmak için ayrılmak için bir bahane çıkarmak değilde nedir???

Peki sizin sevgiliniz İzmir yada antalya gibi güzel bayanı daha çok olan bir şehire düşseydi ustabirliği düşünceleriniz ne olurdu???? CADIARZU

akilli kizmis askerde ayrilmak icin bundan daha guzel bi bahane bulamazdi sempatiksalakcinni

Bahane olabilir ya da doc'un dediği gibi test amaçlı da olabilir.2sinden biridir .

hayattımda bn böle saçmasapan bişey görmedim ayrılmak için güzel bi bahane bulmuş kız bnce birini buldu buda askerde olduğu için ayrıldı yazık çocuğa ya üzüldüm valla

Selam Bayanlar...

Bir kaç ay felan oluyor sevgilimle bu konuyu konuşalı şimdi aklıma geldi sizinde düşüncelerinizi merak ettim yazmak istedim...

Şimdi benim sevgilim asker tanıyanlar biliyor.
Usta birliğide İzmirde...
Sevgilimin asker arkadaşının nişanlısı askerde çocuktan ayrılmış kız...
Sebepte ustabirliğinin İzmir'e düşmesi...
Şimdi diyeceksiniz ne var bunda...
Seven ve sevdiğine güvenen için hiçbir sorun yok aslında...
Neyse kızın ayrılma sebebi ise İzmir'in kızları güzel olur derler yaa hani işte sebebi buymuş...Gidecek başka yer bulamamışmı!!!
Sanki çocuk kendi tercih ediyor nereye gideceğini...
Duydum çok şaşırdım böyle birşey böyle bir bahane olur mu diye...
Memleketimin her yöresinde çok güzel kızlar var İzmirin nasıl bir özelliği var diye...(izmirlli arkadaşlarım yanlış anlamayın...)
Sizce bunun altındaki gerçek kızın ayrılmak için ayrılmak için bir bahane çıkarmak değilde nedir???

Peki sizin sevgiliniz İzmir yada antalya gibi güzel bayanı daha çok olan bir şehire düşseydi ustabirliği düşünceleriniz ne olurdu???? CADIARZU

Saçmalamış diye düşünüyorum arkadaşın
paranoya olmuş onda.
Nasrettin hoca misali testi kırılmadan önce hikayesi.

Arada güven sorunu varmış demek ki
Güven problemi olmasa ayrılığın lafı bile edilmezdi diye düşünüyorum

sevgilisine hiç değer vermiyormuş ; daha düzgün bir bahane sunma gereği bile hissetmemiş...
çocuk boşuna üzülmesin...

Back
X