Yarası olmayan gocun masın mı ? Sizin düşüncenize karşıt fikir beyan edenlerin yarası mı var şimdi? CADIARZU
Verdiğiniz örnekler çok çocukça olmuş.Bunları kim anlatıyor size anlamıyorum.Bir erkek bu tür şeyleri anlatarak-ya bire bin katarak anlatır ya da hikaye yazar -ne kazanabilir ki ? Kendini bilen erkek bu tür mevzulara girmez.Girerse ya kız arkadaşına ,ya da erkek arkadaşlarına hava atma peşindedir.Ha,başına böyle bir olay az da olsa gelebilir,ama bunu anlatarak övünç kaynağı haline getirmesi de abes olur.Birini kötülerken sözüm ona ulaşılmazlığını anlatmak ister.Çok çocukça.kaydirigubbakcemile3Erkekler böyle hikayeler yazmayı çok seviyor anlaşılan.aklinialirimsmileErkek olsaydım başıma böyle bir şey gelse dahi anlatıp ne bir şehrin kızlarını yererdim,ne de tavrımla gurur duyardım.:hulya:
Askerler İzmirli kızlardan yakınmış ,ama gelin bir de siz onları İzmirli kızlara sorun.Haftasonu oldu mu in inebilirsen Konak'a.Hiç kız görmemiş gibi bakıp ,laf atarlar. Gençlik işte...Neyse artık vatan borçlarını ödemeye gelmişler,görmezden gelmek lazım.bilmiyorumkismile