• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Saçma Değil mi???

izmire getirmeyin kocaeliye getirin ben bisey demem kaydirigubbakcemile3
ya neyse bu cocuk kızla barısmayı dusunuyormu acaba

evet konu sapıtıyor özüne dönelim...yerimseniben
canım çocuk izine dönünce barışmışlar kızla izin bitince bi daha ayrılmışlar tekrar barışma ayrılma olmuş çocuk en son bu sondu demişti ama sonrasını bilmiyorum çocuk sürgün yedi başka yere

ya askere giden adamada yapılmas bu bence zaten bi hafta sonu cıkıyolar demekki kıs hic guvenmiyormus sevgilisine

moon canım valla güven mi başka birşey mi bilemem canım resmen kız özgür kalmak için bahane savurmuş ortaya...
benim sevgilim izmir'e gidicem dediği zaman çok sevinmiştim havalara uçmuştum resmen yaa hiç aklıma öyle birşey gelmemişti kendime de sevdiğimede her yönden güveniyorum çünkü...

Superisii hadi inşallah canım benim...
Rabbim gönlüne göre versin
olumunekankayizsmile

keske benimkide izmir de yapsaaa :))) imkansız tabii izmirli izmir de yapamaz :)))
yaw o kız walla çok sacmalamis ya
cocuk ne güzel herhangi bir tehlikesi olmayan askerlik yapıyor doguda yapsaydı daha mı iyiydi?!bencilmis o kız!!sanki askerlik yaptıgı yerdeki kızlar acmış kollarını onu bekliyor :)))))

bende diyorum bu askeriyenin onu neden kalabaliiik
bir sürü kız sıraya girmiş üstelerini parçalıyorlar ağlıyorlar bağırıyorlar çığlıklar falan izdiham var

ızmir de askerlik yaptığı için nişanı atıyor olması mantıksız olduğu kadar bence bunun altında bir şey var. Çocuk öyle söylemek zorunda kalıyor. ınandırıcı değil.

elbette cevap vereceğim canım merak etme...
bu kedi ciğer meselesi tam terrsi izmirin bekar özellikle asker meraklısı kızları için geçerli (onlar kendini biliyor yarası olmayan gocunmasın)...
dinlediğim hikaye değil tam tersi gerçeğin ta kendisi canım kız çocuğa yanaşmaya çalışıyor tlf alıyor bir şekilde sonra çocuktan ilgi görmeyince hemen komutanlara çocuk için şikayette bulunmuş beni rahatsız ediyor diye..ama sonra gerçek ortaya çıkıyor kız rezilliği ile kalıyor tabii...
Bir başka gerçekte ise 14 yaşındaki kız çocuğu askerlere yanaşıp cep numarası istiyor vermeyince üsteliyor tabii kendince cazibe yaratarak sonuç devriye askerlerinden biri öyle güzel bir cevap yapıltırıyor ki kızın gerisin geriye mort olup gidiyor...
ve fazlası ile...
güzellik kısmı çok göreceli oluyor bu konuda güzellik izmire has değil yani...

NEDEN acaba??? kaydirigubbakcemile3

Yarası olmayan gocun masın mı ? Sizin düşüncenize karşıt fikir beyan edenlerin yarası mı var şimdi? CADIARZU
Verdiğiniz örnekler çok çocukça olmuş.Bunları kim anlatıyor size anlamıyorum.Bir erkek bu tür şeyleri anlatarak-ya bire bin katarak anlatır ya da hikaye yazar -ne kazanabilir ki ? Kendini bilen erkek bu tür mevzulara girmez.Girerse ya kız arkadaşına ,ya da erkek arkadaşlarına hava atma peşindedir.Ha,başına böyle bir olay az da olsa gelebilir,ama bunu anlatarak övünç kaynağı haline getirmesi de abes olur.Birini kötülerken sözüm ona ulaşılmazlığını anlatmak ister.Çok çocukça.kaydirigubbakcemile3Erkekler böyle hikayeler yazmayı çok seviyor anlaşılan.aklinialirimsmileErkek olsaydım başıma böyle bir şey gelse dahi anlatıp ne bir şehrin kızlarını yererdim,ne de tavrımla gurur duyardım.:hulya:
Askerler İzmirli kızlardan yakınmış ,ama gelin bir de siz onları İzmirli kızlara sorun.Haftasonu oldu mu in inebilirsen Konak'a.Hiç kız görmemiş gibi bakıp ,laf atarlar. Gençlik işte...Neyse artık vatan borçlarını ödemeye gelmişler,görmezden gelmek lazım.bilmiyorumkismile

Bende kesinlikle Quixotic arkadasima katiliyorum.. Böyle bir sebeb olabilirmi? Her acidan mantiksizca verilmis bir cevap..
Herkes bilirki, askerde nereye düsecegini önceden ayarlamak mümkün degil. Bu isin icinde baska bisey var, bu bir sebeb olamaz..:sm_confused:

Yarası olmayan gocun masın mı ? Sizin düşüncenize karşıt fikir beyan edenlerin yarası mı var şimdi? CADIARZU
Verdiğiniz örnekler çok çocukça olmuş.Bunları kim anlatıyor size anlamıyorum.Bir erkek bu tür şeyleri anlatarak-ya bire bin katarak anlatır ya da hikaye yazar -ne kazanabilir ki ? Kendini bilen erkek bu tür mevzulara girmez.Girerse ya kız arkadaşına ,ya da erkek arkadaşlarına hava atma peşindedir.Ha,başına böyle bir olay az da olsa gelebilir,ama bunu anlatarak övünç kaynağı haline getirmesi de abes olur.Birini kötülerken sözüm ona ulaşılmazlığını anlatmak ister.Çok çocukça.kaydirigubbakcemile3Erkekler böyle hikayeler yazmayı çok seviyor anlaşılan.aklinialirimsmileErkek olsaydım başıma böyle bir şey gelse dahi anlatıp ne bir şehrin kızlarını yererdim,ne de tavrımla gurur duyardım.:hulya:
Askerler İzmirli kızlardan yakınmış ,ama gelin bir de siz onları İzmirli kızlara sorun.Haftasonu oldu mu in inebilirsen Konak'a.Hiç kız görmemiş gibi bakıp ,laf atarlar. Gençlik işte...Neyse artık vatan borçlarını ödemeye gelmişler,görmezden gelmek lazım.bilmiyorumkismile

düşüncene sonsuzz saygım ile......
konunun özünden daha fazla uzaklaşmamak adına belli ki benden büyüksünüz saygı ile susuyorum...a.s.

ya bu izmirin kızları niye bu kadar polemiğe konu oluyor.
yani izmirliler kalkıp kendilerine bişey demiyorlar ki diğer şehirlerdekiler söylüyorlar
kalkıp "izmirli misin" sorusuna "evet" diyince "belli" vs gibi türevlerle iltifat etmeye çalışanların erkekler olduğunu düşünürsek izmirli kızların bi suçu olduğunu düşünmüyorum
yani anlattığınız örnekteki gibi 14 yaşında kızların askerlerin peşinde koşması fln çok trajikomik bi hikaye izmirde
askerler dışarı çıktı mı kızlar kaçarlar yanlarından hep öyle gözlemledim ben
asıl askerliğin de verdiği coşkuyla bi erkeğin 14 yaşında bi kıza takılıp da sonuç alamaması sonucu çıkmış bi hikaye bence bu anlattığınız
yoksa kız kalkıcak da komutanlarına gidip şikayet edicek fln pek gerçekçi değil değil mi :)
ha heryerde şöyle bi profil yansıtılmaya çalışılıyor izmirli kızlar basitler erkeklerin peşinden koşarlar o yüzden güzel olmasalar bile güzel sanılıyorlar.
hayır efendim izmirli kız akıllıdır o yüzden dünya güzeli olmasa da zekasıyla erkeği kendine bağlar aşık eder o yüzdendir o kadar adının anılması
konuya gelirsek nişanlısı sanki töbe yarabbim şey yerine gidiyormuş da bütün kızlar üstüne atlıcak sanmış arkadaşı heralde. bu kadar ahlaksız bi memleket değil izmir. cahilliğine üzüldüm ve önyargısına da tabi ki. ki öyle bi ortama giderken bile güvenmek lazım sevdiğine. şaka gibi ya.

kız arkadasım izmir dısında bir üniversitede okuyordu,sehir adı vermiyim ama büyük şehirlerimizden birinde,onu ziyarete gitmiştim daha uçaktan iner inmez bana ilk dediği'sakin izmirli olduğunu söyleme musallat oluyorlar' olmuştu..bende şaşırmıştım..neyse ertesi gün çok güzel bir Cafe'ye gitmiştik,masalar dip dibe orada arkadasimla muhabbet ederken e tabiikide izmir den bahsettim ve yanimizdaki masa arkamizdaki masa sagımız solumuz hepsi(coguda erkekti) bir anda dondüler ve deli gibi bakmaya baslamislardi,tabii biz anında topuk..
tabiikide memleketimiz güzel kız kaynıyor,bunun sehirle alakası yok ama bu eskiden gelen bir soylemdir..her memleketimiz bir şeyiyle meshurdur..izmir,kizlariyla..Ankara,erkekleriyle:)..Rize,cayiyla..bunu böyle kabul etmenin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum..
kaldı ki izmirli kızlar hakkında anlatılanlar hikayeden öteye gitmez cogu zaman..izmirli kızlara genelde damgayı yapistirirlar bunu yapanda erkeklerdir,kedi ciğer meselesi..ayrıca diğer arkadaslarımın da dediği gibi çarşı iznine çıktığında askerler ortada kız görmek imkansizlasir..tabii bu sırf askerlere özgü bir şey değildir,izmir disindan gelmiş olan erkek kendini çok açıkça belli eder..öküz öküz bakar veya laf atar..aha bu kesin izmir disından deriz :)
maalesef izmirli kızlara karsı olusan bu nedensiz on yargılar yüzünden cekememezlik yüzünden zaten abuk subuk laflar dolaşır..ama bizler genelde bu tarz lafları takmayız çünkü bunların komik ve cocukca olduğunun bilincindeyiz..ayrıca doc un da dedigi gibi sanırım erkeklere fazla geliyoruz :) o yüzden böyle laflar çıkartmaya çalışıyorlar :)
neyse demiştim size izmirli damarım tutmasın diye :) tuttu maalesef :) konuyu dağıtmak istemezdim ama insan soz konusu kendi memlketi ve memlketinin güzel hatunlari olunca yorum yapmak istiyor:)
izmirli kızlar erkeklerin üstüne atlamaz :) merak etmeyin :) bunlar hikayedir :) erkeklerin uydurmuş olduğu hikayeler:) o yüzden burada askerlik yapmasına sevinmesi gerekirken ayrılıyorsa o kız aklından zoru var derim :) kimse burada kollarını acmış onun erkek arkadasinı beklemiyor :)

güven sorunu var belli ki..erkek nerede güzel kadın görse bakıyor, biz bile bakıoruz..sevgilisi çapkınsa böyle bir karar almıştır..birde şu var askerlikte kimse istediği yere gidemiyor..bazılarına şans gülüyor orası ayrı tabi.kıs sevgiliyi gözden çıkarmışta olabilir.

kendine ve karsindakine guven onemli.benim simdiye kadar bu ulkeyi terk etmem lazimmis rus kizlarini bahane edip..belki de cocukta kusur vardi kiza sucu atti..izmirli kizlar hakkinda abuk abuk konusuyorsa kizda kafasina takmis olabilir..bilemiyorum.ama benimde duydugum sey hizli yasadiklari ama mert olduklari,erkeklere gore..birde denize yakin olan yerlerde bu var sanirim kizlar askerlerin pesindedir diye sadece izmire has degil..

ya izmir muhabbeti artık cok abartıldı bence ya izmirli kızlar kendilerinden eminse sorun yok heryerde bozuk insan var erkek kadın farkedermi ha izmir ha istanbul sahsen deselerki kocaelili kıslar cirkin veya erkeklere sarkıyo acıkcası ben iplemem soyleyenler demekki beni tanımıyor der gecerim..sizde boyle yapın bence bu kadar savunmaya gectikce karsı tarafda uzerine laf soyluyor siz izmirli kızlar akıllıdır ondan zekasıyla baglar erkegi deyince karsı tarafda baska sey diycek ben bugun kocaelideyim yarın belki izmire gidicem oburgun istanbula ne belli yani ozaman istanbul kızlarınamı gusel akıllı vs diyces..isin aslı bence su ne izmir kızlarının soylendigi kadar hafif oldugunu dusunuyorum nede abartıldıgı kadar mukemmel ben yeri geliyor buyudugum sehirle ilgili kotu yorum bile yaparım bu bu kadar buyutulmemeli

ya izmir muhabbeti artık cok abartıldı bence ya izmirli kızlar kendilerinden eminse sorun yok heryerde bozuk insan var erkek kadın farkedermi ha izmir ha istanbul sahsen deselerki kocaelili kıslar cirkin veya erkeklere sarkıyo acıkcası ben iplemem soyleyenler demekki beni tanımıyor der gecerim..sizde boyle yapın bence bu kadar savunmaya gectikce karsı tarafda uzerine laf soyluyor siz izmirli kızlar akıllıdır ondan zekasıyla baglar erkegi deyince karsı tarafda baska sey diycek ben bugun kocaelideyim yarın belki izmire gidicem oburgun istanbula ne belli yani ozaman istanbul kızlarınamı gusel akıllı vs diyces..isin aslı bence su ne izmir kızlarının soylendigi kadar hafif oldugunu dusunuyorum nede abartıldıgı kadar mukemmel ben yeri geliyor buyudugum sehirle ilgili kotu yorum bile yaparım bu bu kadar buyutulmemeli

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ağzına sağlık

ya bahane uydurmuş işte beklemek istememiş asker yolu falan

hatta kendince haklı da olabilir beklemek zorunda değil askerliği ama bahanesi saçma olmuş o an aklına o bahane gelmiş demek ki :)

Son düzenleme:
elbette cevap vereceğim canım merak etme...
bu kedi ciğer meselesi tam terrsi izmirin bekar özellikle asker meraklısı kızları için geçerli (onlar kendini biliyor yarası olmayan gocunmasın)...
dinlediğim hikaye değil tam tersi gerçeğin ta kendisi canım kız çocuğa yanaşmaya çalışıyor tlf alıyor bir şekilde sonra çocuktan ilgi görmeyince hemen komutanlara çocuk için şikayette bulunmuş beni rahatsız ediyor diye..ama sonra gerçek ortaya çıkıyor kız rezilliği ile kalıyor tabii...
Bir başka gerçekte ise 14 yaşındaki kız çocuğu askerlere yanaşıp cep numarası istiyor vermeyince üsteliyor tabii kendince cazibe yaratarak sonuç devriye askerlerinden biri öyle güzel bir cevap yapıltırıyor ki kızın gerisin geriye mort olup gidiyor...
ve fazlası ile...
güzellik kısmı çok göreceli oluyor bu konuda güzellik izmire has değil yani...

NEDEN acaba??? kaydirigubbakcemile3

güzelliği çirkinliği boşverelim de

şimdi sence sana bu atmasyon hikayeyi anlatan kişinin kendisi de buna inanıyor mu ?

hiç sanmıyorum çünkü hikayenin fake olduğu çok belli klasik yüz bulamamış erkeklerin ortak senaryoları :)

Konu nereden nereye gelmiş.Şimdi eğri oturup doğru konuşalım İzmir li kızlarımızın ,hanımlarımızın adı var gerçekten tescıllenmişler bir kere kime göre neye göre orasda tartışılır ama rizenin çayını tartısmıyosak buda tartısılmamalı aynı ölçüde ayrıca memleketin her bir ilinde çok hoş bayanlar var buda bi gerçek.İzmirli kızlara taş atanlar konusundada şöyle düşünüyorum sonuç olarak bi iki İzmirli kız askerleri tavlamaya çalıştı diye bütün kızlara maledilmemeli .diğer illerde böyle yapan kızlar yokmu heryerde var kendini bilmez oturmamış insanlar bay veya bayan farketmez.bu arada İzmirlileri koruyorum diye yanlış anlaşılmasın izmirli değilim gayet samimi düşüncelerimi paylaştım.
gelelim esas kouya o kızda sorun var heralde.cocuk ıcın üzüldüm askerde böyle birşey gelmiş başına.kızında kendısınede karsısındakınede guvenı yok bırazda sımarıklık yaptıgı askerdede benı nazlasın amacıyla yapılmıs bır davranıs olarak sezınledım .oldukca cocukca.kızın ayrılası varmış bahanede bunu yapmış.ALLAH o çocuğa sabır versinn devam edecek olurlarsa:olmaz:

Back
X