çok sacma ve tehlikeli değil mi?

kalemtiras

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
326
369
23
35
İnternetten bir kızla tanışmıştım psikolojisi bozuk bana abla vs diyen bir tip ailevi sorunları var çok arada konuşuyorduk. Aile çalışmasına izin vermiyor ve kızda sohbet sitelerinden para kazanıyor. Bunu bana anlatmıştı bel altına inmiyorum ama uygualmadan kazanıyorum vs diye. Yargılamadim dinledim anladım. Neyse şu an bana bir video atmış videoda kendi vücuduyla beni birleştirmiş ben sen oldum muhabbeti yaptı. Aşırı rahatsız oldum bu sadece bu kız için değil boyle seyler varsa mantıken insanlar başkasının yüzünü kullanıp nu foto atabilir, video çekebilir. Ya bu teknoloji beni çok geriyor. Ama çok sacma ve tehlikeli değil mi?

Zıtlaşıp tersleşmeden uzaklaşın. Ama bunu o ondan kaçıyormuşsunuz gibi algılayıp inatlaşmasın. Ve bir daha asla iletişime geçmeyin. Ciddi sıkıntılar açılır başınıza.

bu teknoloji gerçekten çok rahatsız edici. biraz önce ergen oğlum resim atmış salonumun ortasında yaslıya yakın perişan dilenen bi adam. kapıyı çaldı su istedi ben getirirken girdi içeri bisey yapamadım anne dedi. oturmuş yere soluklanayım giderim birazdan demiş . ödüm koptu polisi arayacaktım meğer oğlum yapay zeka ile yapmış. kalbim yerinden fırlayacaktı.o gülmekten katıldı ben korkudan.
siz de kızı engelleyin çok rahatsız edici bi durum.
bu yapay zeka çok yuvalar yıkar

Zıtlaşıp tersleşmeden uzaklaşın. Ama bunu o ondan kaçıyormuşsunuz gibi algılayıp inatlaşmasın. Ve bir daha asla iletişime geçmeyin. Ciddi sıkıntılar açılır başınıza.
Ya bu konuda bir arkadaşım var zaten birine borç veriyor kız birinden tehditle para almış tehdit ettiği kişi dava edince hesap hareketlerinden arkadaşın başı da yanıyor o dedi ki bak bu kız normal yolla para kazanmiyor başını agritir. (Borç vs istemisti) Bu video olayı da iyice gerdi beni. Engelledim direk.

Neyse ki tek takılan ben değilmişim. Teknoloji korkunç halde.

Ben bunu okuyunca şüphelendim. O uygulamalarda sizin yüzünüzü kullanıp takılmıyordur umarım
Erkek arkadaşımla birbirimize girdik bu yüzden. Söylemiştim durumunu şimdi bana umarım senin yüzünden video atmiyordur modunda. Ya birleştirme farkediliyor oynama çok olduğu için de ben gibi değil ama beni geriyor.

Bu paylaşımları iki gündür x te görüyorum.gercekten korkutucu bir seviye herkesin fotosu kullanilabilir

Savcısı var polisi var avukatı var internette iz gizlenemez senin vaktin paran ilsun bak nasıl bulursun kim neyi nasıl yapmış zaten o şeyler inceleme sonunda sahtemi gercekmi belirleniyor intermet geliştikçe güvenlik de gelişiyor bence baştan kusura bakmayın aptalca olan internetten sunla bunla arkadaş yada yardımcı olmak adına konuşmak kusura bakmayın ne işiniz var

Engelledim ama aşırı gerginim şu an. Ya uygulamalar vs her şey çok tehlikeli halde

Evet dediğiniz gibi tehlikeli fakat siz gerçekten fotoğraf paylaşmasanız bir şekilde sizin olmadığınız anlaşılıyor. Ayrıca sırf kadındır diye de acımaya kalkmayı çoğu kadında sapık zihniyetli. Hatta erkeklerden daha beter bazısı.

Cok tehlikeli olduğu icin sosyal medya da dahi artik fotoğraf paylaşmıyorum ciddi bir durum kizda hic iyi niyetli gelmedi

Yine de hangi uygulamayı kullandığını öğren dicem de hesabını bulman zor. Profilini atar mısın Bi bakayım diye sor. Seni koymadığına emin ol
Bir çok uygulama kullaniyor hangi birini kontrol edebilirim ki. Tek sorun bu da değil fotomuzu sosyal medyadan vs de alabilir başkası da yapabilir ki sonuçta. O kadar oynama var ki fotoda benim dışımda anlayan olmaz ama hoşuma gitmedi.

Haklısınız bu noktada öğretmenim ben o da sınava hazırlanıyordu yardımcı olurum diye başladım konuşmaya ama çok okumaya niyeti yok kendisinin bunu da görünce koptu işte ilişkimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…