- 10 Şubat 2024
- 326
- 369
- 23
- 35
- Konu Sahibi kalemtiras
-
Erkekler para yollamiyor bu olaydan sonra uygulamayı araştırdım hatta tuttuğu dk başına para kazanıyor gibi bişey.Çok iğrenç yaptığı ilişkini kes. Bel altına inmeden erkekler neden para yollasın?
Sosyal medya aktif kullanan biri değilim numaram var tabiki de. Ama ondan sonra numaramı değiştirdim.Yalan söylüyor, inşallah numara falan vermemissindir, şu ara yeni ekleyen bı hesap olursa direkt engelle
Ay aynı kızı tanıyor olabilir miyiz yaİnternetten bir kızla tanışmıştım psikolojisi bozuk bana abla vs diyen bir tip ailevi sorunları var çok arada konuşuyorduk. Aile çalışmasına izin vermiyor ve kızda sohbet sitelerinden para kazanıyor. Bunu bana anlatmıştı bel altına inmiyorum ama uygualmadan kazanıyorum vs diye. Yargılamadim dinledim anladım. Neyse şu an bana bir video atmış videoda kendi vücuduyla beni birleştirmiş ben sen oldum muhabbeti yaptı. Aşırı rahatsız oldum bu sadece bu kız için değil boyle seyler varsa mantıken insanlar başkasının yüzünü kullanıp nu foto atabilir, video çekebilir. Ya bu teknoloji beni çok geriyor. Ama çok sacma ve tehlikeli değil mi?
Adı nedirAy aynı kızı tanıyor olabilir miyiz ya
Pardon ne diyorsunuz? Eleştirmek farklı bişey saygısızlık farklı bişey. Gerçekten herşeyi biliyorsunuz da haddinizi neden bilemiyorsunuz. Psikologculuk vs oynamadım yapamadigi soruları atıyordu cozuyordum hikayesini biliyorum akıl vermiyorum kimseye malum piyasada veren çok. Çocuğunuzla ilgilenin lütfen Müge anlı vs TV programlarıyla çok alakam yok. Teknolojinin neler yapıldığını biliyorum bunlar paralı uygulama vs idi birden bu kadar hiç anlamayan birinin bile yapması birde beni kullanması beni rahatsız eden. Birde şey evdeki mutsuzlugunuzu benden çıkarmayın lütfen.Maşallah öğretmenmişsiniz ama cahillik diz boyu. İlk defa mı görüyorsunuz başkasının vücuduna başka kafa koyulan resimleri. Bunlar yapay zekadan coook yıllar önce zaten basit uygulamalarla da yapılıyordu. Hiç abartmıyorum 20 yıl önce de yapılıyordu.
Teknolojiden bu kadar bihaber insanın internette tanıştığı yaşı küçük çocuğa psikologculuk oynaması da bana hiç mantıklı gelmedi. Benim çocuğum kaç yaşında olursa olsun, internette kadın erkek farketmez biri böyle konuşsa akıl makil verse varya ağzının ortasına kürekle yapıştırırım. Biraz yaşınızın İnsanı olun ya. Kendinize de dikkat edin, tam Müge Anli'ya düşen internette tanıştığı biri tarafından kandırılan tiplere benziyorsunuz.
Ah son cümleniz beni kalbimden yaraladıPardon ne diyorsunuz? Eleştirmek farklı bişey saygısızlık farklı bişey. Gerçekten herşeyi biliyorsunuz da haddinizi neden bilemiyorsunuz. Psikologculuk vs oynamadım yapamadigi soruları atıyordu cozuyordum hikayesini biliyorum akıl vermiyorum kimseye malum piyasada veren çok. Çocuğunuzla ilgilenin lütfen Müge anlı vs TV programlarıyla çok alakam yok. Teknolojinin neler yapıldığını biliyorum bunlar paralı uygulama vs idi birden bu kadar hiç anlamayan birinin bile yapması birde beni kullanması beni rahatsız eden. Birde şey evdeki mutsuzlugunuzu benden çıkarmayın lütfen.
Eleştiriye açığım yorumları okursanız sizden başka kimseye de bu çıkışı yapmadım çünkü yine diyorum eleştirmek farklı saygısızlık farklı. Ne yaptım neyi ongoremedim ders anlatmak soru sormak ortaokul ve lise yaşındaki ogrencilerime ne diyeyim ben 35 yaşındayım sizinle konuşamam mi çok enteresan siniz benim için özel dersim neyse o kızda oydu. Ve evet morali bozuk olursa ogrencimi de dinlerim. Siz kurekle eğitim vermeye devam edin benim tarzım değil.Ah son cümleniz beni kalbimden yaraladıSaçma sapan işlere girisiyosunuz birisi eleştirince de hic gelemiyorsunuz. Benim çocuğum yok, eski bir öğretmen olarak yazdım size bunları. Daha yaptığınız şeyin nelere sebep olabileceğini on göremiyorsunuz ne diyeyim. İnterneti bu şekilde kullanmak için fazla naifsiniz, sizin yerinizde olsam çok bulasmazdım bu işlere. Ve evet dediğimin arkasındayım çocuğum 18 yaşında bile olsa internette yetişkin dana kadar bi insan böyle samimi olup yakinlasirsa ağzının ortasına küreği yer. Bunu bir öğrencim için yapmışlığım var çünkü.
Niye yaegilamadinizki gayet yargılayıp uzak duracaksiniz. Bazen bazı insanların algılarının kapalı olduğunu düşünüyorumİnternetten bir kızla tanışmıştım psikolojisi bozuk bana abla vs diyen bir tip ailevi sorunları var çok arada konuşuyorduk. Aile çalışmasına izin vermiyor ve kızda sohbet sitelerinden para kazanıyor. Bunu bana anlatmıştı bel altına inmiyorum ama uygualmadan kazanıyorum vs diye. Yargılamadim dinledim anladım. Neyse şu an bana bir video atmış videoda kendi vücuduyla beni birleştirmiş ben sen oldum muhabbeti yaptı. Aşırı rahatsız oldum bu sadece bu kız için değil boyle seyler varsa mantıken insanlar başkasının yüzünü kullanıp nu foto atabilir, video çekebilir. Ya bu teknoloji beni çok geriyor. Ama çok sacma ve tehlikeli değil mi?
Benim amacım sorularını vs cozmekti başka bişey değil.Niye yaegilamadinizki gayet yargılayıp uzak duracaksiniz. Bazen bazı insanların algılarının kapalı olduğunu düşünüyorum
Bakın biriyle tanıştınız diyelim garip davranışları var problemli vs hemen uzak duracaksınız. Toplumumuz yardıma hazır bir toplum değil. Çok üzücü bir durum evet ama gerçekçi olmak lazım. Kendini hayatınıza odaklanmanizi engelleyecek şeyleri herzaman bırakmak lazım. Kaldıki o insana da faydaniz olmaz. Düzeltmek istese düzelir çözüm arar zaten.Benim amacım sorularını vs cozmekti başka bişey değil.
İyide ülkedeki 10insandan 9unda garip davranışlar varBakın biriyle tanıştınız diyelim garip davranışları var problemli vs hemen uzak duracaksınız. Toplumumuz yardıma hazır bir toplum değil. Çok üzücü bir durum evet ama gerçekçi olmak lazım. Kendini hayatınıza odaklanmanizi engelleyecek şeyleri herzaman bırakmak lazım. Kaldıki o insana da faydaniz olmaz. Düzeltmek istese düzelir çözüm arar zaten.
İyide ülkedeki 10insandan 9unda garip davranışlar varTamam tamam ne demek istediğinizi anladım. İşte gençlik söz konusu olunca biraz kıyamıyorum. Haklısınız ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?