çok sacma ve tehlikeli değil mi?

Bence psikologculuk oynamaya gerek yok ne sosyal hayatta ne sanalda. Karşınıza da ne yazık ki tehlikeli bir insan çıkmış. İnşallah başınız ağrımadan kurtulursunuz.

İnternete fotonuzu koymayın iş artık bambaşka yerlere gidiyor. Acil engelle niye muhabbet ediyorsun elin eskortuyla

+18 video yapıp yüzünü koysa aman bu fake diye kime anlatabilirsin? Etraf manyak dolu. Şimdi az cok anlaşılıyor yine de kanan çok, bir kaç seneye hic anlayamayacaksiniz.

Haklısınız bu noktada öğretmenim ben o da sınava hazırlanıyordu yardımcı olurum diye başladım konuşmaya ama çok okumaya niyeti yok kendisinin bunu da görünce koptu işte ilişkimiz.
Davranış biçimi olarak bazen düşünmeden iyi niyetle yardımcı olunmak istesede bize büyük zararlar verebilir kimdir nedir bilinmez uzak durun mümkün olduğu kadar vakıflar var parasız ama azimli çocukları okutan onlara bağış gönüllü çalışmalar yapabilirsiniz ve mesleğiniz gereği siz bunları benden iyi bilirsiniz

Ben bu konuyu rahatsız edici buldum; siz öğretmen ve yetişkinsiniz, arkadaşınız yok mu da internette sizden daha küçük kızla arkadaş oluyorsunuz, hatta üstüne çok özel konuşmalara belli ki giriyorsunuz, resminizi falan atıyorsunuz? Ne sınavına bu şekilde hazırlanılıyor? Bilmiyorum siz de bir garip geldiniz bana..

Yalan söylüyor, inşallah numara falan vermemissindir, şu ara yeni ekleyen bı hesap olursa direkt engelle

Sizin ne işiniz var böyle tiplerle.. Neden yüzünüzü sizi biliyor?

Tamamen engelleyin, iletişimi kesin.

Önemli olan sınırlarınızı bilmeniz ve çevreye sınır koymanız.

O zaman istediğiniz kadar uygulama, sosyal medyanız olsun kimse size zarar veremez..
İnsanlar sınır bilmiyor bazen. Bu araba kullanmak gibi geliyor bana ulasimiz biz dikkatli olup her kuralı bilsekte karşımızdaki dikkat etmiyor. Olan trafikte bile bize oluyor.

Kimsenin zarar vereceğinden değil olay, kafam rahat. Sosyal medya hesabım olmadan da her konuda gündemi takip edebiliyor olmam.

Olay insanın kendisinde biter bu tür mecralarda. Ancak ben tamamen huzur istiyorum.

Çok iğrenç yaptığı ilişkini kes. Bel altına inmeden erkekler neden para yollasın?

o video internette viral oldu:dd

Kusura bakmayın teşbihte hata olmaz demişler, “iyiliğe nereye gidiyorsun demişler sahibimi bipmeye demiş.”

Boomer gibi internetten arkadaş edinmeyin demeyeceğim, bu devirde mümkün değil pek ama internette bile anlaşılır, denginiz olmayan insanla arkadaşlık etmeyin. Psikolog ya da iyilik meleği olma misyonunuz yok diğer arkadaşların da belirttiği gibi.

Canım başına ne bela alıyorsun sanane milletin çocuğundan ya bırak kendi anası babası kardeşi ilgilensin ne halt yiyorsa yesin

Ozel konuşmalara girip resim atma durumu vs yok o siteden para kazandığını söylemişti. Resim atma durumu da yok kullandığım bir platformdan kendi ss alıyor.

Arkadaş gibi değil öğretmen gibi yaklaştım aslında sorularını soruyordu videolu geri dönüş sagliyordum vs kendi paylaşım yapmış insan bazen çocukluğuna sarılmak istiyor diye bunu nasıl yaptın dedim sonra beni attı işte rahatsız etti bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…