- 23 Ekim 2022
- 2.264
- 6.491
- 88
- Konu Sahibi kalemtiras
-
İnternete fotonuzu koymayın iş artık bambaşka yerlere gidiyor. Acil engelle niye muhabbet ediyorsun elin eskortuylaİnternetten bir kızla tanışmıştım psikolojisi bozuk bana abla vs diyen bir tip ailevi sorunları var çok arada konuşuyorduk. Aile çalışmasına izin vermiyor ve kızda sohbet sitelerinden para kazanıyor. Bunu bana anlatmıştı bel altına inmiyorum ama uygualmadan kazanıyorum vs diye. Yargılamadim dinledim anladım. Neyse şu an bana bir video atmış videoda kendi vücuduyla beni birleştirmiş ben sen oldum muhabbeti yaptı. Aşırı rahatsız oldum bu sadece bu kız için değil boyle seyler varsa mantıken insanlar başkasının yüzünü kullanıp nu foto atabilir, video çekebilir. Ya bu teknoloji beni çok geriyor. Ama çok sacma ve tehlikeli değil mi?
+18 video yapıp yüzünü koysa aman bu fake diye kime anlatabilirsin? Etraf manyak dolu. Şimdi az cok anlaşılıyor yine de kanan çok, bir kaç seneye hic anlayamayacaksiniz.Erkek arkadaşımla birbirimize girdik bu yüzden. Söylemiştim durumunu şimdi bana umarım senin yüzünden video atmiyordur modunda. Ya birleştirme farkediliyor oynama çok olduğu için de ben gibi değil ama beni geriyor.
Davranış biçimi olarak bazen düşünmeden iyi niyetle yardımcı olunmak istesede bize büyük zararlar verebilir kimdir nedir bilinmez uzak durun mümkün olduğu kadar vakıflar var parasız ama azimli çocukları okutan onlara bağış gönüllü çalışmalar yapabilirsiniz ve mesleğiniz gereği siz bunları benden iyi bilirsinizHaklısınız bu noktada öğretmenim ben o da sınava hazırlanıyordu yardımcı olurum diye başladım konuşmaya ama çok okumaya niyeti yok kendisinin bunu da görünce koptu işte ilişkimiz.
Sizin ne işiniz var böyle tiplerle.. Neden yüzünüzü sizi biliyor?İnternetten bir kızla tanışmıştım psikolojisi bozuk bana abla vs diyen bir tip ailevi sorunları var çok arada konuşuyorduk. Aile çalışmasına izin vermiyor ve kızda sohbet sitelerinden para kazanıyor. Bunu bana anlatmıştı bel altına inmiyorum ama uygualmadan kazanıyorum vs diye. Yargılamadim dinledim anladım. Neyse şu an bana bir video atmış videoda kendi vücuduyla beni birleştirmiş ben sen oldum muhabbeti yaptı. Aşırı rahatsız oldum bu sadece bu kız için değil boyle seyler varsa mantıken insanlar başkasının yüzünü kullanıp nu foto atabilir, video çekebilir. Ya bu teknoloji beni çok geriyor. Ama çok sacma ve tehlikeli değil mi?
Önemli olan sınırlarınızı bilmeniz ve çevreye sınır koymanız.Tek kullandığım uygulama kadınlar kulübü çok mutluyum huzur burada
İnsanlar sınır bilmiyor bazen. Bu araba kullanmak gibi geliyor banaÖnemli olan sınırlarınızı bilmeniz ve çevreye sınır koymanız.
O zaman istediğiniz kadar uygulama, sosyal medyanız olsun kimse size zarar veremez..
Çok iğrenç yaptığı ilişkini kes. Bel altına inmeden erkekler neden para yollasın?İnternetten bir kızla tanışmıştım psikolojisi bozuk bana abla vs diyen bir tip ailevi sorunları var çok arada konuşuyorduk. Aile çalışmasına izin vermiyor ve kızda sohbet sitelerinden para kazanıyor. Bunu bana anlatmıştı bel altına inmiyorum ama uygualmadan kazanıyorum vs diye. Yargılamadim dinledim anladım. Neyse şu an bana bir video atmış videoda kendi vücuduyla beni birleştirmiş ben sen oldum muhabbeti yaptı. Aşırı rahatsız oldum bu sadece bu kız için değil boyle seyler varsa mantıken insanlar başkasının yüzünü kullanıp nu foto atabilir, video çekebilir. Ya bu teknoloji beni çok geriyor. Ama çok sacma ve tehlikeli değil mi?
o video internette viral oldu:ddbu teknoloji gerçekten çok rahatsız edici. biraz önce ergen oğlum resim atmış salonumun ortasında yaslıya yakın perişan dilenen bi adam. kapıyı çaldı su istedi ben getirirken girdi içeri bisey yapamadım anne dedi. oturmuş yere soluklanayım giderim birazdan demiş . ödüm koptu polisi arayacaktım meğer oğlum yapay zeka ile yapmış. kalbim yerinden fırlayacaktı.o gülmekten katıldı ben korkudan.
siz de kızı engelleyin çok rahatsız edici bi durum.
bu yapay zeka çok yuvalar yıkar
Canım başına ne bela alıyorsun sanane milletin çocuğundan ya bırak kendi anası babası kardeşi ilgilensin ne halt yiyorsa yesinİnternetten bir kızla tanışmıştım psikolojisi bozuk bana abla vs diyen bir tip ailevi sorunları var çok arada konuşuyorduk. Aile çalışmasına izin vermiyor ve kızda sohbet sitelerinden para kazanıyor. Bunu bana anlatmıştı bel altına inmiyorum ama uygualmadan kazanıyorum vs diye. Yargılamadim dinledim anladım. Neyse şu an bana bir video atmış videoda kendi vücuduyla beni birleştirmiş ben sen oldum muhabbeti yaptı. Aşırı rahatsız oldum bu sadece bu kız için değil boyle seyler varsa mantıken insanlar başkasının yüzünü kullanıp nu foto atabilir, video çekebilir. Ya bu teknoloji beni çok geriyor. Ama çok sacma ve tehlikeli değil mi?
İnternetten hiç mi kimseyle tanismadiniz yapmayın lütfen.Sizin internette ne isiniz var, neden tanimadiginiz insanlarla konsuuyorsunuz??
Ozel konuşmalara girip resim atma durumu vs yok o siteden para kazandığını söylemişti. Resim atma durumu da yok kullandığım bir platformdan kendi ss alıyor.Ben bu konuyu rahatsız edici buldum; siz öğretmen ve yetişkinsiniz, arkadaşınız yok mu da internette sizden daha küçük kızla arkadaş oluyorsunuz, hatta üstüne çok özel konuşmalara belli ki giriyorsunuz, resminizi falan atıyorsunuz? Ne sınavına bu şekilde hazırlanılıyor? Bilmiyorum siz de bir garip geldiniz bana..
Yok zaten engelledim artık uğraşamam.Canım başına ne bela alıyorsun sanane milletin çocuğundan ya bırak kendi anası babası kardeşi ilgilensin ne halt yiyorsa yesin
Arkadaş gibi değil öğretmen gibi yaklaştım aslında sorularını soruyordu videolu geri dönüş sagliyordum vs kendi paylaşım yapmış insan bazen çocukluğuna sarılmak istiyor diye bunu nasıl yaptın dedim sonra beni attı işte rahatsız etti bu durum.Kusura bakmayın teşbihte hata olmaz demişler, “iyiliğe nereye gidiyorsun demişler sahibimi bipmeye demiş.”
Boomer gibi internetten arkadaş edinmeyin demeyeceğim, bu devirde mümkün değil pek ama internette bile anlaşılır, denginiz olmayan insanla arkadaşlık etmeyin. Psikolog ya da iyilik meleği olma misyonunuz yok diğer arkadaşların da belirttiği gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?