- 9 Ağustos 2022
- 97
- 36
- 3
- 38
- Konu Sahibi leylaklardalda
-
İşyerinizin bahçesi üniveriste kampüsü, teknopark bahçesi gibi bir yer mi? Doktora yapıyorsa adını soyadını söylemedi mi? En yazdığı makalelerden sorsaydınız hangi alanda diye.Arkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim
Sonra kendime çok kızdm biri durduruyor hadsiz hadsiz sorular soruyor bende saf gibi cevaplıyorum. Niye böyleyim ben, tanımadığım birini bile kıramıyorum.
İç sesimYani ayakustu butun her şeyinizi döküp sonra tanimiyorum sizi diyip kahve içmemek komik olmuş.Kahve icmeyeceginiz insana ozgecmişinizi vermeseydiniz iyiymiş
Üniversite kampüsü, adını soyadını söylemedi. İktisattayım dedi. Evet ayak üstü sohbet ettim, kendime o konuda kızıyorum zaten. Ben genelde yaptığım şeylerden pişman olan biriyim. Tanımadığım birine niye özel soru sormasına izin verdim diye kızgınım kendimeİşyerinizin bahçesi üniveriste kampüsü, teknopark bahçesi gibi bir yer mi? Doktora yapıyorsa adını soyadını söylemedi mi? En yazdığı makalelerden sorsaydınız hangi alanda diye.
Ablacım tanımıyorum diye kahve teklifini red etmişsin ama bir kahve içme süresi kadar ayakta konuşmuşsun. Adam zaten seni instadan bulur kolayca.
Arkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim
Sonra kendime çok kızdm biri durduruyor hadsiz hadsiz sorular soruyor bende saf gibi cevaplıyorum. Niye böyleyim ben, tanımadığım birini bile kıramıyorum.
Haha aynı şeyi ben hissettim işteYani ayakustu butun her şeyinizi döküp sonra tanimiyorum sizi diyip kahve içmemek komik olmuş.Kahve icmeyeceginiz insana ozgecmişinizi vermeseydiniz iyiymiş
Zaten bu yüzden tedavi görüyorumİnsanları memnun etme takıntısı genelde çocukluktan geliyor ve temelinde ebeveynin onayını kazanmak yatıyor diye okumuştum zamanında. Çok da hırpalamayın kendinizi. Olmuş bitmiş.
Haha aynı şeyi ben hissettim işteNiye böyleyim ya
Zaten tanışmak istemiyorum. Problem tanışmak istemediğim birini bile kıramayıp doktora yapan bir insanım, sorularına yok diyemiyorumOlsun bir şey olmaz. Çok istiyorsa tekrar gelsin bulsun sizi, ne öyle hemen instagramdan ekleyeyim falanama dolandırıcılara karşı dikkatli olun
Aaaa eski ben !
Şimdi saf s.... oldum.
Madem adamı beğenmediniz arkadaşım bekliyor deyip topuklasaydınız yaZaten tanışmak istemiyorum. Problem tanışmak istemediğim birini bile kıramayıp doktora yapan bir insanım, sorularına yok diyemiyorum
Evet konuşmayı seviyorumYani karsinizdakinin adini bile bilmiyorsunuz kimdir belirsiz bir adam lise mezuniyetinden tut okula geldiginiz gunleri bile ogrendi sizden.
Bu kadar şeyip soyleyip instagram adresinizi sordgunda hayir diyebiliyorsunuz kahveye hayir diyebiliyorsunuz demek ki safta değilsiniz. Sadece sizin de galiba konuşasiniz geliyor sonra pisman oluyorsunuz
yanlış anlamayın safsınızÜniversite kampüsü, adını soyadını söylemedi. İktisattayım dedi. Evet ayak üstü sohbet ettim, kendime o konuda kızıyorum zaten. Ben genelde yaptığım şeylerden pişman olan biriyim. Tanımadığım birine niye özel soru sormasına izin verdim diye kızgınım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?