- 9 Temmuz 2022
- 2.594
- 1.298
- 63
- Konu Sahibi leylaklardalda
-
Her gün geliyor musun dedi bir de
Ne komik olurher gun yakalayamis demekki
İyi bari ne münasebet diyip tokatı yapıştırmamışsınızArkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim
Sonra kendime çok kızdm biri durduruyor hadsiz hadsiz sorular soruyor bende saf gibi cevaplıyorum. Niye böyleyim ben, tanımadığım birini bile kıramıyorum.
insallah masumca seviyodur seni.Ne komik olur
Demek kiher gun yakalayamis demekki
Zaten kibarlığıma bende şaşırdımİyi bari ne münasebet diyip tokatı yapıştırmamışsınız
İnşallahinsallah masumca seviyodur seni.
Aynen sordu sordu ben hiçbir şey sormadım.Bu arada o bende de vardı soyumu sopumu anlatıyordum asdffg artık durdurdum kendimibirde işin garip yanı ben hiç sormuyorum bile gram merak etmiyorum nerede okumuş, ne okumuş, kaç kardeş, neyin nesi… Hatta annem dalga geçmişti “ kız kütüğüne kadar sormuş sen nerelisin diye bile sormadın mı? “ diye bunu kız arkadaşlarımla da çok yaşardım.Bana bu kadar soru sormak ayıp geliyor.
Evet bekarım, ama benim bekar olacağımı nereden bilsin ki tanımıyor. Ben de asistanım, beni bahçede durdurdu. Okul ortamı olunca kötü niyet sezemedimCok net bir arkadasmis. Bekar misiniz? Universite kampuslerinde oluyor boyle seyler, ben de doktora yaparken boyle bir durum yasamistim ama biz ayni dersin asistanligini yapiyorduk. Hicbir sey demeyip sadece parmagimda alyansimi gostermistim. Hayir yani o kadar beraber calistik hic mi fark etmedin yuzugu de bu kadin evli diye anlamadin
Direkt hayir diyemiyorsaniz 'Kusura bakmayin, acelem var' diyerek hizli adimlar atin, cevap vermesine izin bile vermeyin karsidakinin.
Yok çok kibar, entellektüel görünüyordusuratindan belli eder nasil bakiyodu
Evet ya hep öyleydimEvet safsın.
Hep herşeyi sorguluyorum biliyor musunuz, başlık da o yüzdenBaşlığa istinaden
Sanırım biraz saf birisin.
Evet hep tek taraflıydı, ben hiç sormadımKampüs ortamı böyle bir şey değil mi zaten. Biz de böyleydik ya, soruların tek taraflı olması dışında çok ilginç gelmediçok başıma geldi ama bir o sorduysa bir de ben sorardım tanışırdık falan. Yürüme hissedersem ve begenmediysem biraz mesafe koyardım ama normal 'ya ben de burda okuyorum, burda ne iş yapıyorsunuz' gibi akademik ya da işle ilgili sohbetler dönmesi normal geliyor bana. Network oluşturmak istiyor bir çoğu.
Teşekkür ederimSaflıktan değil ya sizinki insanları kırma korkusu, memnun etme arzusu bence. Biraz daha sert olmayı öğrenmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?