Çok saf mıyım?

İyi bari ne münasebet diyip tokatı yapıştırmamışsınız

Bu arada o bende de vardı soyumu sopumu anlatıyordum asdffg artık durdurdum kendimi birde işin garip yanı ben hiç sormuyorum bile gram merak etmiyorum nerede okumuş, ne okumuş, kaç kardeş, neyin nesi… Hatta annem dalga geçmişti “ kız kütüğüne kadar sormuş sen nerelisin diye bile sormadın mı? “ diye bunu kız arkadaşlarımla da çok yaşardım.Bana bu kadar soru sormak ayıp geliyor.

Cok net bir arkadasmis. Bekar misiniz? Universite kampuslerinde oluyor boyle seyler, ben de doktora yaparken boyle bir durum yasamistim ama biz ayni dersin asistanligini yapiyorduk. Hicbir sey demeyip sadece parmagimda alyansimi gostermistim. Hayir yani o kadar beraber calistik hic mi fark etmedin yuzugu de bu kadin evli diye anlamadin

Direkt hayir diyemiyorsaniz 'Kusura bakmayin, acelem var' diyerek hizli adimlar atin, cevap vermesine izin bile vermeyin karsidakinin.

Aynen sordu sordu ben hiçbir şey sormadım.valla nerelisin bile dedi, hehe

Evet bekarım, ama benim bekar olacağımı nereden bilsin ki tanımıyor. Ben de asistanım, beni bahçede durdurdu. Okul ortamı olunca kötü niyet sezemedim

Evet hep tek taraflıydı, ben hiç sormadım Network oluşturmak istemiş olabilir, doğru. Yürürken durdurdu o biraz ilginç geldi, oturmuyordum

Saflıktan değil ya sizinki insanları kırma korkusu, memnun etme arzusu bence. Biraz daha sert olmayı öğrenmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…