- 9 Ağustos 2022
- 97
- 36
- 3
- 38
- Konu Sahibi leylaklardalda
-
Oh içime su serptinizne varki bunda ? Bu bilgilerle adam ne yapa bilir?
Bende cevablardim ve bende aynisini ona sorardim.
Sobhetler böyle başlar
Gidipte adama eşinizi dosttunuzu anlatmamişsiniz ki
Şimdi siz bu kişiye sizi tanımıyorum bir yabancıya da kişisel bilgilerimi vermeyi tercih etmiyorum deseniz o kişiyi kırmış mı oluyorsunuz?
Bu gece koynuma gir yoksa ölümü gör bak çok kırılırım dese biri aman kırılmasın girivereyim mi diyeceksiniz?
Anlık düşünemedim ve saf saf cevapladımçok haklısınız
Haha yapmadımEvet şu kadar zamandır burdayım… Doktora yapıyorum…. Buraya kadar olası bir diyalog ancak sorular devam ederken siz kimsiniz? Neden sordunuz? Siz hangi bolumdesimiz? Gibi sorularla sizin atak yapmanız gerekmiyor muydu?
Kendmi sorguda hissettim zatenİlla çemkirip terslemeye gerek yok böyle durumlarda, yani durdurmuş peşpeşe soru soruyor, sen de sakince yüzüne anlam veremeyen bi ifade takınırsın, belki şaşkın bi gülme efektiyleneden sordugunuzu anlayamadim dersin mesela. Tüm bilgileri vermek daha saçma değil mi ayak üstü?
Instagram vermek, kahve içmek ayrı bi olay, kabul etmek zorunda değilsin ama o kadar soruyu yanıtlamak da ne bileyim, saçma.
ya o saflıktan değil bir anlık boşluktan oluyor o sıra aniden insana bişey sorulunca cvp veriyor,bazen apartmandan çıkarken tanımadığım insanlarla gözgöze gelince günaydın yada mrb dediğim oluyor sonra anaaaa tanımadığım insana niye slm verdimki diyorum,geçen markette adamın biri hapşırdı dalgınlığıma gelmiş çok yaşa dedim,o da sizde görün dedi neyi göreceksem, bi saçmalığın içine düştükArkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim
Sonra kendime çok kızdm biri durduruyor hadsiz hadsiz sorular soruyor bende saf gibi cevaplıyorum. Niye böyleyim ben, tanımadığım birini bile kıramıyorum.
Ben ne diyorsun sen ne diyosun, okuduguna emin misin cevaplariKendmi sorguda hissettim zaten
Yok yok merak etmeyin okuyorum, yorumlarınız benim için değerliBen ne diyorsun sen ne diyosun, okuduguna emin misin cevaplari
Gerçekten çok boşluğuma denk geldiya o saflıktan değil bir anlık boşluktan oluyor o sıra aniden insana bişey sorulunca cvp veriyor,bazen apartmandan çıkarken tanımadığım insanlarla gözgöze gelince günaydın yada mrb dediğim oluyor sonra anaaaa tanımadığım insana niye slm verdimki diyorum,geçen markette adamın biri hapşırdı dalgınlığıma gelmiş çok yaşa dedim,o da sizde görün dedi neyi göreceksem, bi saçmalığın içine düştükolur öyle şeyler
Adami begendin mi onu söyleOh içime su serptiniz
bu dertten ben de muzdaribim. gerçekten çocukluktan gelen ebeveynler tarafından onaylanma ihtiyacından kaynaklanıyor. 'nezaketen', 'aman ayıp olmasın' gibi şeyler kaplıyor insanın içini. kahve ve instagram kısmına kadar bunu fark etmemiş olması normal çünkü özel alana girildiğini anlamıyor insan. sonradan geliyor gerçekten kafası kendimden biliyorum. sırf bu yüzden iş yerinde, özel hayatımda, okul hayatımda çok zorluklar yaşadım. bi süre sonra azaldı bunlar şuan evliyim ve hayat standartlarım değişti o yüzden daha net cevaplar verebilecek raddeye geldim ama konu sahibinin biraz daha yolu var gibi duruyor. ciddi bi terapi sebebi ki konu sahibi de bu yüzden zaten tedavi görüyormuş.Yani karsinizdakinin adini bile bilmiyorsunuz kimdir belirsiz bir adam lise mezuniyetinden tut okula geldiginiz gunleri bile ogrendi sizden.
Bu kadar şeyip soyleyip instagram adresinizi sordgunda hayir diyebiliyorsunuz kahveye hayir diyebiliyorsunuz demek ki safta değilsiniz. Sadece sizin de galiba konuşasiniz geliyor sonra pisman oluyorsunuz
beğense tilifonunu virirAdami begendin mi onu söyle
Bence hoşuna gitti ilgi ve adambeğense tilifonunu virir
İnsanları memnun etme takıntısı genelde çocukluktan geliyor ve temelinde ebeveynin onayını kazanmak yatıyor diye okumuştum zamanında. Çok da hırpalamayın kendinizi. Olmuş bitmiş.
Fena değildiAdami begendin mi onu söyle
Biliyor musunuz terapistim gibi konuştunuz. Ben anksiyete bozukluğu yaşıyorum. Sürekli onay alma ihtiyacı, hata yaptım korkusu, suçluluk duyguları. Gerçekten özel alanıma girildiği halde nezaketen cevap verdim. Ben de bu sebepten hayatımın her alanında sorun yaşıyorum. Anlık değil sonradan dank ediyorbu dertten ben de muzdaribim. gerçekten çocukluktan gelen ebeveynler tarafından onaylanma ihtiyacından kaynaklanıyor. 'nezaketen', 'aman ayıp olmasın' gibi şeyler kaplıyor insanın içini. kahve ve instagram kısmına kadar bunu fark etmemiş olması normal çünkü özel alana girildiğini anlamıyor insan. sonradan geliyor gerçekten kafası kendimden biliyorum. sırf bu yüzden iş yerinde, özel hayatımda, okul hayatımda çok zorluklar yaşadım. bi süre sonra azaldı bunlar şuan evliyim ve hayat standartlarım değişti o yüzden daha net cevaplar verebilecek raddeye geldim ama konu sahibinin biraz daha yolu var gibi duruyor. ciddi bi terapi sebebi ki konu sahibi de bu yüzden zaten tedavi görüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?