- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi huzurmelegim
-
Haklisiniz , ama o an bosanip bosanmayacagindanbemin degilken en dogrusu buraya gelmem di.herkesin duymasina gelince gecenin birinde yeni bi swarm aciyor ve kardesimi arayip seni ekliyorum kabul et diyor.hani yeni bi uyelik olusturmus bana temizini vercek.o kabul etmeyip beni aradi abla noluyo diye ertesi gun de evimdeydi hemen haliyle.babamada o anlatti.anlayacaginiz benden once esim duyurdu zatenkeşke tam karar vermeden fevri davranıp ailenize yansıtmasaydınız. bu gibi durumlrda olay ailelere yansıyınca herşey çok daha zorlaşıyor siz affetseniz de arada söylenenler unutulmuyor . hayırlısı olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Haklisin , mutsuz bir evlilikte cok kotu bir durum.yasadiklarin sana boyle dusunduruyor sanirim birazda.hemen bosanmak gerektigiyle ilgili yani.evet dedigin dogru evlilik karari iki kisinindir ama bebek kararinida ikimiz verdik.bazen bazi durumlarda mantikla bazen bazi durumlarda duygunla karar vermen gerekir.bense ikisiylede derin dusunmeye calisiyorum.kendi cocukluguma ilk okum siralarima kadar hatirlamaya calistim.biz herseyi beraber yapan kimi zaman cok mutlu kimi zaman tartismali ama sonucunda kenetlenmis bir aileydik.dusunuyorum eger boyle olmasaydi , ogretmenler her yeni basladigin derste sinifta v.s annen baban ne is yapiyor diye kendimi tanitmami isterken onlar ayri olsaydi ben ne hissederdim.dunyaya bir cocuk gelecek 2 ay sonra ve bir ailesi olmayacak.bu cok acimasizlik geliyor bana.evet babasi bunu dusunmedi belki ama intikam hirsima bebegimi dahil edememki.dun oda gelseydi ve beni soyledikleriyke tatmin etseydi ben donecektim ama sadece 1 ayagim o evin icinde olurdu artik.yillar gecer ve biz bu duruma yine gelirsek kendime ve cocuguma ben denedim derdim en azindan . Zaten oda gelmedi. Ve durumumuz simdi daha da farkli oldu.Keşke benim annem ve rahmetli babam zamanında boşansaydı, eminim daha mutlu olurdu ikisi de, biz de tabi, şu an erkek kardeşim öfke kontrol sorunu yaşıyor bense sürekli gardım hazır yaşıyorum
Haklisiniz , ama o an bosanip bosanmayacagindanbemin degilken en dogrusu buraya gelmem di.herkesin duymasina gelince gecenin birinde yeni bi swarm aciyor ve kardesimi arayip seni ekliyorum kabul et diyor.hani yeni bi uyelik olusturmus bana temizini vercek.o kabul etmeyip beni aradi abla noluyo diye ertesi gun de evimdeydi hemen haliyle.babamada o anlatti.anlayacaginiz benden once esim duyurdu zaten
Haklisin , mutsuz bir evlilikte cok kotu bir durum.yasadiklarin sana boyle dusunduruyor sanirim birazda.hemen bosanmak gerektigiyle ilgili yani.evet dedigin dogru evlilik karari iki kisinindir ama bebek kararinida ikimiz verdik.bazen bazi durumlarda mantikla bazen bazi durumlarda duygunla karar vermen gerekir.bense ikisiylede derin dusunmeye calisiyorum.kendi cocukluguma ilk okum siralarima kadar hatirlamaya calistim.biz herseyi beraber yapan kimi zaman cok mutlu kimi zaman tartismali ama sonucunda kenetlenmis bir aileydik.dusunuyorum eger boyle olmasaydi , ogretmenler her yeni basladigin derste sinifta v.s annen baban ne is yapiyor diye kendimi tanitmami isterken onlar ayri olsaydi ben ne hissederdim.dunyaya bir cocuk gelecek 2 ay sonra ve bir ailesi olmayacak.bu cok acimasizlik geliyor bana.evet babasi bunu dusunmedi belki ama intikam hirsima bebegimi dahil edememki.dun oda gelseydi ve beni soyledikleriyke tatmin etseydi ben donecektim ama sadece 1 ayagim o evin icinde olurdu artik.yillar gecer ve biz bu duruma yine gelirsek kendime ve cocuguma ben denedim derdim en azindan . Zaten oda gelmedi. Ve durumumuz simdi daha da farkli oldu.
Yok cok sukur hayatim ve hatalarimi cocuguma mâl etcek mantikta bir insan degilim.heleki bunu ona dile getirmek kendini suclu sorumlu hissetmesini saglamak falan bana cok uzak seyler.eger diger yazdiklarimi da okursan bizim sonumuz ne olursa olsun ona babasiyla ilgili herzaman guzel seyler anlatabilecegimden bahsettim.gercektende oyle.ben onun icin sonsuza kadar susabilirim yeterki o iyi bir insan iyi bir evlat olsun.tatmin edici cevaplara gelince hic birsey onu gozumde aklayamaz.duymak istedigim seyler yapmadim degil ,erkek gibi evet yaptim demesi.yani dürüstlük istiyorum.ben onu cok cok iyi taniyorum.ve o anı sadece hislerime birakirdim henuz kendim bile gidip gitmeyecegimden emin degilken o anlar karar vermemde cok etkili olurdu.sadece evet yaptim demesi ve bunun nedenini bana aciklamasini bekledim.yapmadim etmedinleri dinleyecek olsam zaten orda kalir ve dinlerdim.annemisiniz degil misiniz bilmiyorum.ama eger karnimda bir bebek olmasaydi ben suan mahkemesi baslamis biri olurdum.kotu olan kasilmalarim basladi sanki.oglumun supriz yapmasindan korkuyorum.tum esyalari orda ve henuz yikanmadi ve bir hast cantasi bile yok.stresten sutumun gelmemesinden korkuyorum v.s v.s . Bunlari anlatma nedenim karar vermemin ne kadar zor oldugunu birkere daha anlamaniz.simdi nasil diyebilirim evlilik kararini ikimiz verdik bosanmayida ikimiz biliriz diye.verdigim en minim karar evladimi bu kadar etkiliyorken hemdeçocuğa birlikte karar verdiniz tabiki ve ne olursa olsun o gene sizin çocuğunuz, bunda değişen bir şey olmıcak
ailesi durumu eşine anlatmıştır bugün değilse yarın eşin gelir açıklama yapar, açıklama dediğin pişmanım falan demesi heralde yoksa bu iş nasıl açıklanır bilemedim tesadüfen hep kızları hem de sınır komşumuz olan kızları mı ekledim dicek, sanal dicek aldatmadım dicek daha yaratıcı bişeyler derse lütfen yaz buraya da feyz alalım
evine döndüğünde bu işi tamamen unutmanı öneririm iması bile geçmesin evde ha bide şöyle bişey oluyo bazı anneler çocuk için affediyo aradan yıllar geçince bunu çocuğa da söylüyor sürekli, atıyorum çocuk annenin onaylamadığı bişey yapıyo diyelim eş seçimi, anne hemen konuyu ben senin için ne fedakarlıklar yaptım lafına getiriyor, sen çocuğuna bunu bir minnet borcuymuş diyetmiş gibi yansıtma
Yok cok sukur hayatim ve hatalarimi cocuguma mâl etcek mantikta bir insan degilim.heleki bunu ona dile getirmek kendini suclu sorumlu hissetmesini saglamak falan bana cok uzak seyler.eger diger yazdiklarimi da okursan bizim sonumuz ne olursa olsun ona babasiyla ilgili herzaman guzel seyler anlatabilecegimden bahsettim.gercektende oyle.ben onun icin sonsuza kadar susabilirim yeterki o iyi bir insan iyi bir evlat olsun.tatmin edici cevaplara gelince hic birsey onu gozumde aklayamaz.duymak istedigim seyler yapmadim degil ,erkek gibi evet yaptim demesi.yani dürüstlük istiyorum.ben onu cok cok iyi taniyorum.ve o anı sadece hislerime birakirdim henuz kendim bile gidip gitmeyecegimden emin degilken o anlar karar vermemde cok etkili olurdu.sadece evet yaptim demesi ve bunun nedenini bana aciklamasini bekledim.yapmadim etmedinleri dinleyecek olsam zaten orda kalir ve dinlerdim.annemisiniz degil misiniz bilmiyorum.ama eger karnimda bir bebek olmasaydi ben suan mahkemesi baslamis biri olurdum.kotu olan kasilmalarim basladi sanki.oglumun supriz yapmasindan korkuyorum.tum esyalari orda ve henuz yikanmadi ve bir hast cantasi bile yok.stresten sutumun gelmemesinden korkuyorum v.s v.s . Bunlari anlatma nedenim karar vermemin ne kadar zor oldugunu birkere daha anlamaniz.simdi nasil diyebilirim evlilik kararini ikimiz verdik bosanmayida ikimiz biliriz diye.verdigim en minim karar evladimi bu kadar etkiliyorken hemde
Benimde sizin gibi dusundugum noktalar var ama hirsima kinime yenik dusmemeye calisiyorum.kisiligimden taviz vermemeye calisiyorum.bi denge kurmaliyim.ve ben simdilik yasayarak gormeyi seciyorum.yarin icin bile bi planim yok.malesefki annem yok.bu tarz bi yakinimda yok teyze hala gibi.hani varsa yakinim degiller anlatabiliyor muyum.babamin evi 2+1 . Kardesimle ayni odada yatiyoruz babam biraz once yatagida oraya kurariz falan diyo.cok kucum bi detay ama nasil emzirmeye kalkcam bi düsünsenize.bu ve bunun gibi konular beni suan cok duygusallastiriyor.inanin durumum suan gercektende cok cok zorevet anneyim 14.5 aylık oğlum var sen hamileliğinin 8.ayında bunu yaşadın bende lat diye babamı kaybettim sen üstüne bir de anneni kaybetmişsin çok zor bir süreç
dediğim gibi bu çok öznel bir karar kişinin kendini sınırlarını bilmesi falan...ben kendimce yorumladım ben affetsem mesela çocuğuma derim senin için katlandım diye, ben onun için bunu sineye çekti isem ondan da itaat beklerim bana sadık bir evlat olmasını beklerim bunu beklerken yanlış olduğunu da bilirim babasının hatasının hırcını ondan çıkarıyor olurum, yani hem yapar hem pişman olurum bu ikilem beni bitirir
zaten sakin biri değilim iyice hırçın olurum ve daha da ileri gideyim bende bu uygulamayı indirip milletle yazışırım çünkü benim kafam eşitlik ve adalete göre işliyor o yaptı 1-0 fark attı bana ben de yapmalıyım ki 1-1 olalım diye düşünürüm
ben henüz olmamış şeyleri bile düşünüp kendimce a b c de planları yapan biriyim kafam zaten yeterince dolu, bir de böyle bi şeyi taşıyamam, cok kişisel birsey bu, sen bunları hissetmeyip arkaya atıp devam edebilirsin çocuğun bu konuda sana motivasyon olabilir
Benimde sizin gibi dusundugum noktalar var ama hirsima kinime yenik dusmemeye calisiyorum.kisiligimden taviz vermemeye calisiyorum.bi denge kurmaliyim.ve ben simdilik yasayarak gormeyi seciyorum.yarin icin bile bi planim yok.malesefki annem yok.bu tarz bi yakinimda yok teyze hala gibi.hani varsa yakinim degiller anlatabiliyor muyum.babamin evi 2+1 . Kardesimle ayni odada yatiyoruz babam biraz once yatagida oraya kurariz falan diyo.cok kucum bi detay ama nasil emzirmeye kalkcam bi düsünsenize.bu ve bunun gibi konular beni suan cok duygusallastiriyor.inanin durumum suan gercektende cok cok zor
Bu tarz planlar yapabilecek durumda degildim.orda kalmak durumu kabullenmek gibi geldi bana.shic kimse biz bosandik ama cocugumun psikolojisi cok duzgun , hic sorgulamiyordemiyor.bende bunlari dusundum burdaki tecrubeleri okudum v.s ama sonradan yasadiklarim olayin akisini degistirdi.kardesim boynuzluyor kelimesini kullandi tamam ama arkasindanda kotu anlama gelebilecegini dusunmedim lafimi geri aliyorumda diyebildi.ama o har gur har gur dinlemediki bile.bana kalk gidelim dedi o patirtinin icinde bide.hani bazen oyle seyler vardir ki dogrunun yolu birdir deriz.sanki burdada benim icin oyle bir durum var ve onlar bunu gormuyor.demek istedigim bu 5 yasinda cocuk degil biz onunla parkta top kavgasida yapmadik ki oyle bile olsa bilirsin anne alir cocugunu arkadasinin yaninagoturur ozur diletir.herzaman ozur dilemesi gereken fedakarlik etmeli bence.kendisi ona ne kadar cok deger verdigimide biliyor benide cok iyi taniyor.bende inat vardir birazda malesef.grurumu hice sayip donmeyi goze aldim ama pasam esya aldirir gibi beni ailesiyle dondurcek.eger gitseydim sonrasinda kendime cok kizardim.com istiyorsa ve pismansa bunu gormeye ihtiyacimvaru saatten sonra hala istiyorsa göstermesini bekliyorum.ama onuda dün yapamadi.onlarda kardesimi bahane edip firladi.kardesimde kendini kotu hissetti.aslinda o an noldu bence kimse anlamadi.bu olaya dahil olan herkesin konusma hakki var bence.ki benden once esim olcak adam zaten kardesimi dahil etmis.neden onun konusmasi bu kadar zorlarina gitti ki . Kesinlikle bahane gibi geliyor bana.firlayip kalk gidiyoruz diyecek birsey yoktu asla.zaten ben o an onlarla gitmeyi düsünüyor olmus olsaydim bile oyle o kardesime bagirip duruken neden tamam hadi alayim cantami geliyorum demem bekleniyor anlamiyorum.arkamda biraktiklarimda ailem ve tek guvencem suan.inan dün yasananlarda gram mantik yok.birde ben yokken esimden anahtar almislar gitmis kayinvalide yemek yapmis yemegi orda yicekmisiz bana mutfakta boyle seyler soyluyor.hamileyken oluyor diyor.ne dediyse verdim cevabini.Allah oglunuza hastalik verirse benim yapmamida kabul edebilceksin yani oylemi dedim.bana boyle konusmalar yapma tarzim degil dedim.baban cok inattir bugun gelmezsen asla gelmez bidaha dedi.beni almaya oglun gelcek siz bana birsey yapmadiniz o yapti gelmezsede kendi bilir orasi artik benim evim degil v.s boyle seyler soyledim.cok damarima basti aslinda sktim disimi.ben yokken eve gitmeleri bile beni rahatsiz etti yemek yapmalari benim adima kararlar almalari beni cok rahatsiz etti.dun cok zor bi gundu benim icin.hic olmadigim insan yaptilar beni.en son tlf da k. pederin iyi ozaman sen bilirsin demesi bile cok tahrik ediciydi.bugun sakin kafayla daha iyi anliyorum bunu.onlarla bakis acimiz cok farkli cok.onlara cantami alip tipis tipis donmem normal geliyor.kayinvalide beni kendi genclik yillariyla avutmaya calisiyor.ben hamileydim gece 3 lerde geliyodu ama cocuk olunca duzeldi gunde iki defa gun icinde sadece bebegi gormeye geliyodu . Oda cocuk olunca duzelir diyo bana.hepsi bugun oturuyo daha bendetabiki zor ki bence evinden gitmemeliydin zaten madem ailesi durumu biliyo onlar oğullarını evlerine alsaydı sen evinde hazırlığını yapsaydın
Daha once kucucuk tartismamizda bile arar ozur diler v.s biseyler yapar bagimizi koparmazdi evli degilken de oyleydi.simdi en son cuma gunuÜzücü bir süreç ama siz bebişe odaklanın her şey olacağına varıror sonuçta üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.Zamana bırakın
hem suçlu hem güçlü .Sizde yapsaydınız o zaman .Evi terketmeseniz iyiydi.Sonuçta evliliğini hiçe sayan o.Alıp çeketini gidecekti .Neyse sürtsün burnunu sizde kendinizi daha fazla üzmeyin.
ben orda kalsaydim ciddiyetimi anlamazdi.zaten bende bosanma bosanmama arasinda gidip gelirken ciktim geldim buraya.sadece ilk geldigim gun bi kac msj arama . Ertesi gun bi defa arama.o kadar.annesi babasi donmemi bekliyor ya cok ilginc geliyor bana.adamin umrunda degilim demekki aramiyor gelmedide.bu aylarda bebek kilo aliyor mesela bana sunu ye bunu alalim suna dikkat et diye konusuyodu surekli.suan umrundami acaba oglu.bizim ilk denememizde cocugumuz olmamisti.cok korkmustuk sonra Allah nasip etti bunun tadini cikarmak varken sagda solda aradigi neydi.birde biz cok iyi anlasiyoruz kolay kolay evde tartisma olmazdi.hep guler eglenirdik biseyler yaparken.haketmedim. is ciddiye bindikce duygusallasiyorum sanirim.ama en kisa surede toparlancam.mutlaka mantikli biseyler bulcam.bu hafta ici dava , nafaka bunlari arastirmayi planliyorum.ama once bi hast cantasi hazirlamaliyim artik.Üzücü bir süreç ama siz bebişe odaklanın her şey olacağına varıror sonuçta üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.Zamana bırakın
hem suçlu hem güçlü .Sizde yapsaydınız o zaman .Evi terketmeseniz iyiydi.Sonuçta evliliğini hiçe sayan o.Alıp çeketini gidecekti .Neyse sürtsün burnunu sizde kendinizi daha fazla üzmeyin.
Amin ,cok tesekkur ederimÇok zor zamanlardan geciyirsun anlıyorum esin suan kendi karar veremiyor ailesinin dediklerini göre hareket ediyor inşallah aklı başına gelirde doğru olanı yapar Yuvan dağılmaz allahın izniyle rabbim inşallah akıl fikir ihsan eylesin
Sanırım 2 sene önce burda bi konu okudum kadın aldatılmış, çoluk çocuk sevdasına affetmiş ama içine sindiremiyor her gün kavga gürültü evde, çocuklara bağırıyor falan, e ne anlamı kaldı çocuklar için affetmenin
evlilik iki kişi arasındadır, ben çocuğumu söz sahibi görmem bu konuda şahsen, çünkü anne babalık yapmak isteyen boşanılsa da yapar, ha seviyorum o yüzden boşanmıyorum dersin o ayrı ama çocuk için evlenmediğime göre boşanma kararımda da çocuk etken olmazdı
kimi insan çok sever affeder kimi insan da çok sevdiği için affedemez, ben ikinci gruptayım mesela, affettim diyip o evde kalsam da hırsımdan 40 kiloya düşer her gün kavga eder aklıma geldikçe çıldırır çocuğumu bile döverim kafama yatmaz yani hiçbi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?