- 26 Mayıs 2014
- 152
- 131
- 53
- Konu Sahibi huzurmelegim
-
Bence bebekten dolayi donecegimi saniyor.bosanmayi goze alamayacagimi dusunuyor heralde.hatta tanidigim kadariyla babasida oyle akil vermistir ona.cunku dikkatimi cekti ogun babasi bize o kadar ozguvenli ve savunma mekanizmasiyla gelmiski , ben anlattim daha da konusturmadi zaten kimseyi firladi gitti.empati yapiyorum benim kardesim yapsa babam ezilir büzülür karsilarinda insanlarin.bu resmen bizi ezdi gecti sen oglunu susturamiyosun diyor bide.sen oglunu getirtebildin mi peki buraya ,hayir.boyle dusununce artik istemiyoda olabilir.yada utaniyor bilemiyorum.k.peder kesin ben buyuk olarak gittim gelmedi diye beni suclu bile goruyodur.ben onlara cok deger verirdim herseyde arar anar sorardim.onlarda bana oyle.ama simdi bakiyorum cok degisik.en kisa zamanda hatta belki bugun kalan esyalarimi alcam getircem kimse ciddi olduguma inanmiyor sanirim.kayinvalide bide bana sey demisti gel bizde kal istedigin kadar ama ben babama geldim tabi.diyorki neden oraya gittin kafan karisir orda bize gelseydin.onlarin bize gelecegi gune kadar bu evde onlar anilmadi bile.dolduruldugumu saniyolardir simdi.hatta butun suc ustumuze yikildi bile.biz gttik carsiyada cagirdik ama istemedi napalim diyolardir . Bugun dune gore daha duygusalim.kendimi nasil hissetmem gerektigini bile bilmiyorum.kosede unutulmus poset gibiyim.bundan önce bi kaç kere yazdım yine yazıyorum ve ben nedense buraya takılıyorum. Eşin neden aramıyor. çok mu utanıyor yüzü mü yok ? yoksa senden vaz mı geçti? yoksa nasılsa karnında bebek var ben gel desem de demesem de döner mi diyor?
elbrt sira sana da gelicek uzulme cantada keklik saniyolar belli ki ne bicim karaktrleri varms ailece oyle olmadgini anlayinca tutusacaklardr.. esin kapina dayandginda onun pisman oldgunu gosen bebegin icin donecegini ama yasattklarndan snra kilini kipirdatmamasi babasinin gelmesi cekip gitmeleri vs bu kadar degerszlige katlnmycgini dile getr ki yaptklarndan otru ici icini yesin.. evliligini kurtsrma sansini geri teptigini bilsin..Bence bebekten dolayi donecegimi saniyor.bosanmayi goze alamayacagimi dusunuyor heralde.hatta tanidigim kadariyla babasida oyle akil vermistir ona.cunku dikkatimi cekti ogun babasi bize o kadar ozguvenli ve savunma mekanizmasiyla gelmiski , ben anlattim daha da konusturmadi zaten kimseyi firladi gitti.empati yapiyorum benim kardesim yapsa babam ezilir büzülür karsilarinda insanlarin.bu resmen bizi ezdi gecti sen oglunu susturamiyosun diyor bide.sen oglunu getirtebildin mi peki buraya ,hayir.boyle dusununce artik istemiyoda olabilir.yada utaniyor bilemiyorum.k.peder kesin ben buyuk olarak gittim gelmedi diye beni suclu bile goruyodur.ben onlara cok deger verirdim herseyde arar anar sorardim.onlarda bana oyle.ama simdi bakiyorum cok degisik.en kisa zamanda hatta belki bugun kalan esyalarimi alcam getircem kimse ciddi olduguma inanmiyor sanirim.kayinvalide bide bana sey demisti gel bizde kal istedigin kadar ama ben babama geldim tabi.diyorki neden oraya gittin kafan karisir orda bize gelseydin.onlarin bize gelecegi gune kadar bu evde onlar anilmadi bile.dolduruldugumu saniyolardir simdi.hatta butun suc ustumuze yikildi bile.biz gttik carsiyada cagirdik ama istemedi napalim diyolardir . Bugun dune gore daha duygusalim.kendimi nasil hissetmem gerektigini bile bilmiyorum.kosede unutulmus poset gibiyim.
Gidip esyalarimi alcam birazdan babamla.o sosyal aglardan yaptigi yasadigi her ne olursa olsun gelip bana bir aciklama borcu var.hickimsenin hic birseyin hatri yoksa oglu benimle.bana herzaman stresten uzak dur diyen kendisiydi.suan ne yasadigimi bilmiyor bile.o gece aglarken gercekten bayilacaktim kendimi kaybettim gördü nasil üzüldügümü.bunlaridami unuttu sonucta.kesinlikle beni gözden cikardi yada kesin dönmek zorunda diye bakiyor.Sanırım esin ciddi olmadığını düşünüyor...bi şeyleri hızlandırmak istiyorsan barışma ya da boşanma gibi,git eşyalarını topla...böyle beklemek insanı daha çok üzer...
sen toplanirken tavrı ne olacak acaba?
Bi de şunu düşünüyorum,belki de esin aldatmadi sadece bi anlık merakla ekledi kızları..erkeklerin garip bi egolari var..80 yaşında da olsa begenilmek ilgi görmek hoslarina gidiyor...bildirim yaptığında begeni almak hoşuna gitmiştir...aslında içten içe bunun hoş olmadığını biliyor ama aldatma kategorisinde görmüyor..ve senin gereksiz buyuttugunu düşünüyor...
ne bileyim ya sana çok üzülüyorum..hep aklımda sen..
Canim fazla tolerans mı olur bilemedim ama babanı goturmesen?Gidip esyalarimi alcam birazdan babamla.o sosyal aglardan yaptigi yasadigi her ne olursa olsun gelip bana bir aciklama borcu var.hickimsenin hic birseyin hatri yoksa oglu benimle.bana herzaman stresten uzak dur diyen kendisiydi.suan ne yasadigimi bilmiyor bile.o gece aglarken gercekten bayilacaktim kendimi kaybettim gördü nasil üzüldügümü.bunlaridami unuttu sonucta.kesinlikle beni gözden cikardi yada kesin dönmek zorunda diye bakiyor.
O evde degildir suan istedir zaten.Canim fazla tolerans mı olur bilemedim ama babanı goturmesen?
Eşini tanımıyorum tabi ki ama eğer utanıp sıkılıyorsa yaptığından babanın yanında bunu dile getirmez hatta bastırmak için üstüne ters konuşur...
yanlış yönlendirmek istemiyorum ama belki bu şansı kullanır...
sana zarar vermez dimi
Peki canım Allah yardımcın olsun..dönünce haber ver mutlaka...dua edicem senin içinO evde degildir suan istedir zaten.
Gecen gun baliktan sonra oltasini balkona birakmisti ,kaldircam dedi kalmisti orda.dikkatimi cekti simdi yoktu .sagi solu doktum yok.dun izinliydi ben evde gelir diye bekledim ama o buyuk ihtimalle baliga gitti.sok oldum sok . Bu kadarina pesPeki canım Allah yardımcın olsun..dönünce haber ver mutlaka...dua edicem senin için
Gecen gun baliktan sonra oltasini balkona birakmisti ,kaldircam dedi kalmisti orda.dikkatimi cekti simdi yoktu .sagi solu doktum yok.dun izinliydi ben evde gelir diye bekledim ama o buyuk ihtimalle baliga gitti.sok oldum sok . Bu kadarina pes
Kardesimin odasina sigabilecegim kadarini aldim evet.cocugunkileride hafta sonu alirim muhtemelen.Aldınız mı eşyalarınızı?
Allah kolaylık versin.Kardesimin odasina sigabilecegim kadarini aldim evet.cocugunkileride hafta sonu alirim muhtemelen.
Kardesimin odasina sigabilecegim kadarini aldim evet.cocugunkileride hafta sonu alirim muhtemelen.
Sadece pazartesi izinliHaftasonu da çalışıyor mu eşiniz? Umarım sıkıntısız atlatırsınız bu süreci.
Bilmiyorum valla ama olta yoktu.cikar kokusubalığa gittiyse pes
Canım artik swarmda mesajlasma kismi mevcutİyide swarm sadece bir program yani whatsapp gibi mesajlaşılmıyor.Ayrıca bir ortama gittiğinizde orada oldugunuzu belirmeye check-in deniyor.Ve orada olan diğer insanlar görüyor.Pekala başkaları da eklemiş olabilir.
Eşiniz belki arkadaslarına swarm yolu ile hava atmaya calısıyordur.Şuraya gittim bunu yaptım diye.
Önce hamile halınle neden üzülüyorsun bebeğinde sennle uzuluyor.Çok sağlam aldatıldıgından emın mısın? Biri ile telefon konusması mesaj otel fişi hediye falan gördün mü ?Daha önceden sezinledin mi? Yoksa sadece bir programla mı buna karar veriyorsun.?
Şu an kendine işkence çektirmekten başka birşey yapmıyorsun.Sil göz yaşlarını dua et.
Babamla oturdum konustum 3 kisi bi odada kalmamiz imkansiz .kaldi ki oda cok kucuk.kardesim 25 yasinda koca adam sonucta v.s anlattim.ama o kadar dik kafaliki israrla olabilcegini savunuyor.burayi kiraya verip ayri eve cikmayi onerdim kabul etmedi.o zaman ben ayri eve cikmaya mecburum dedim.boyle dedim ama o nasil olcak onuda bilmiyorum.calismaya devam etsem maasim kira+bakici mumkun degil yetmez.bu hafta bi av gidip daniscam bu nafaka ve maddi manevi tazminat hk.bakalim artik gorcez neler olcak
canım en başından beri takip ediyorum seni. eşinin babası geldiğinde sen eşim gelmeli beni götürmeli demekle ben onu affettim izlenimi vermişsin bana göre. o yüzden eninde sonunda geri döneceğini düşünüyor ve senin onu bekledigini bildiginden süreyi bilerek uzatıyor seni aklınca cezalandirıyor suçunu örtpas etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?